Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Talvijuoksuhousut

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Ota ilo irti talvijuoksusta varustautumalla talvijuoksuhousuilla

Ulkoilu ja liikunnan harrastaminen ulkona ovat nostaneet suosiotaan varsinkin viimeisten parin vuoden aikana. Kaupunkilaiset ja myös syvemmällä Suomessa asuvat ovat löytäneet uusia ulottuvuuksia ympäröivästä luonnosta. Ulkoilusta on tullut trendikästä. Juoksuharrastus on ollut nousussa jo vuosia, mutta se on profiloitunut enemmän kesälajiksi. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla niin, sillä talvellakin voi juosta harrastusmielessä, vaikka sää ja maasto eivät olisikaan yhtä miellyttäviä kuin kesällä. Juokseminen talvella on pukeutumiskysymys, kuten moni muukin talvinen harrastus. Joudut siis varautumaan eri varusteilla ja paremmalla asenteella, jotta saat juoksun kirpeässä pakkassäässä tuntumaan miellyttävältä. Oleellista kuitenkin, on että kylmä ei saa hiipiä iholle, sillä silloin juokseminen lakkaa. Normaali varustus lämpöisillä keleillä juoksemisessa on varsin kevyt, sillä tarvitset esimerkiksi shortsit, t-paidan ja hyvät jalkineet. Talvella joudut pukemaan vaatetta päällesi enemmän. Addnaturen verkkokaupasta löydät oman kategorian talvijuoksuvaatteille ja erikseen kategorian talvijuoksuhousuille. Meiltä löydät siis tuotteita juoksemiseen talvella useilta eri tuotemerkeiltä.

Adidas Terrex Agravic Naisten valkoinen/musta Talvijuoksuhousut

Valitse sopivat talvijuoksuhousut

Mikä sitten on sopiva määrä vaatetusta, jotta olet pukeutunut kelin mukaisesti? Se riippuu täysin juoksemaan lähtijästä, suosituksia toki on. Erään suosituksen mukaan olisi hyvä varustautua kelin mukaisesti niin, että pukeutuu kuin olisi 10 astetta lämpimämpi kuin mitä lämpömittari sinulle kertoo. Eli jos keli on nollassa, pukeudu sen mukaan kuin olisi +10 astetta lämmintä. Tai jos pakkasta on -10 astetta, pukeudu kuin keli olisi nollassa. Alkuun oikean pukeutumismallin löytäminen juuri itselle sopivaksi voi olla haastavaa, mutta ensimmäiset talvilenkit voit ottaa kotisi lähellä, niin pääset aina kotiin, jos sinua alkaa paleltaa ja voit lisätä vaatekerrosta päällesi. Talvijuoksuun tulisi varustautua kuten mihin tahansa ulkoliikuntaan, eli kerrospukeutumalla. Oikeaoppinen tapa kerrospukeutua on se, että valitset ensin itsellesi aluskerroksen, joka kuljettaa kosteutta pois iholtasi ja pitää sinut kuivana. Seuraava kerros eli välikerros on se vaatekerta, joka pitää sinut lämpöisenä ja siirtää kosteutta pois aluskerroksesta kohti kuorikerrosta. Addnaturen kattavassa talvijuoksuvarusteiden valikoimassa on runsaasti erilaisia lämmittäviä alusvaatteita, joita voit käyttää myös juostessa. On hyvä ajatus valita esimerkiksi runsaasti merinovillaa sisältäviä vaihtoehtoja, jotta kosteudensiirto olisi maksimaalinen ja villa lämmittää sinua myös kosteana. Kelistä riippuen seuraavaksi kerrokseksi voit laittaa välikerrosvaatteet tai suoraan kuorikerrokseen kuuluvat vaatteet, ihan mikä itsestä tuntuu hyvältä. Reidet ja jalan muut lihakset lämpenevät juostessa, mutta ne myös jäähtyvät kovin nopeasti.

Talvijuoksuhousut kannattaa siis valita vallitsevien sääolosuhteiden mukaisesti. Addnaturelta löydät runsaasti talvijuoksuun sopivia housuja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Asics, Craft, Dynafit, GORE WEAR, La Sportiva ja Salomon. Jos keli on sellainen, että tarvitset aluskerroksen ja välikerroksen lisäksi vielä pintakerroksen, se kannattaa valita niin, että se hengittäisi mahdollisimman paljon ja pitäisi mahdollisimman hyvin tuulta ja vettä. On myös hyvä löytää sellaiset housut, jotka mukautuvat liikkeisiisi ja jotka tuntuvat luontevilta käyttää. Eri tuotemerkeillä on erilaisia materiaaleja talvijuoksuhousuissaan, joten joudut miettimään ja varmasti myös kokeilemaan, mikä on juuri sinun juoksuharrastustasi parhaiten palveleva yhdistelmä. Talvijuoksuhousu-kategoriassamme on lisäksi eri mallisia housuja, toiset housuista ovat ihonmyötäisiä ja toiset hieman väljempiä. Olemmekin erotelleet ne juoksuhousuihin ja juoksutrikoisiin, joista trikoot ovat luonnollisesti ihonmyötäiset. On ihan makuasia, kumpi soveltuu sinulle paremmin. Oikeanlaisten talvijuoksuhousujen löytyminen voi viedä hieman aikaa, mutta takaamme, että käyttämäsi aika palautuu takaisin, kun saat juosta miellyttävissä vaatteissa, etkä palele.

Vaatteet ja varusteet talviseen lenkkeilyyn löydät Addnaturelta

Addnaturen valikoimassa näkyy myös juoksun trendikkyys, sillä olemme kasvattaneet valikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Talvijuoksu on laji, jota harrastetaan yhä enemmän ja olemmekin etsineet sopivia vaihtoehtoja eri valmistajilta ja tuotemerkeiltä, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Ulkoiluvaatteiden lisäksi meiltä löytyy kattavasti talvijuoksukenkiä, soveltuvia sukkia ja pipoja ja hanskoja, joilla saat suojattua raajasi ja juoksuaskel tuntuu kevyemmältä. Kannattaakin kerätä kaikki oleelliset tuotteet ostoskoriin samalla kertaa, sillä saat meiltä yli 99 euron tilauksille ilmaiset toimituskulut. Muistathan myös, että saat ostoksillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, joten voit tehdä ostoksia turvallisesti. Jos sinusta tuntuu ettet löydä verkkokaupastamme etsimääsi tai tarvitset lisätietoja tuotteista tai niiden saatavuuksista, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme.