Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!

Harjat & teipit

10 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • pinkki
  • punainen
  • sininen
  • valkoinen
  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
LACD Urheilunauha 2,5cm
LACD Urheilunauha 2,5cm
LACD
Urheilunauha 2,5cm
OVH € 4,05 € 1,95
- 51 %
ALE
AustriAlpin Finger Tape 3,8cm x 10m, sininen
AustriAlpin Finger Tape 3,8cm x 10m, sininen sininen
AustriAlpin
Finger Tape 3,8cm x 10m, sininen
€ 7,05
ALE
AustriAlpin Finger Tape 2cm x 10m, punainen
AustriAlpin Finger Tape 2cm x 10m, punainen punainen
AustriAlpin
Finger Tape 2cm x 10m, punainen
OVH € 6,05 € 4,95
- 18 %
ALE
AustriAlpin Finger Tape 3,8cm x 10m, musta
AustriAlpin Finger Tape 3,8cm x 10m, musta musta
AustriAlpin
Finger Tape 3,8cm x 10m, musta
€ 7,05
ALE
AustriAlpin Finger Tape 2cm x 10m, sininen
AustriAlpin Finger Tape 2cm x 10m, sininen sininen
AustriAlpin
Finger Tape 2cm x 10m, sininen
€ 6,05
ALE
AustriAlpin Finger Tape 2cm x 10m, musta
AustriAlpin Finger Tape 2cm x 10m, musta musta
AustriAlpin
Finger Tape 2cm x 10m, musta
€ 6,05
ALE
AustriAlpin Finger Tape 3,8cm x 10m, valkoinen
AustriAlpin Finger Tape 3,8cm x 10m, valkoinen valkoinen
AustriAlpin
Finger Tape 3,8cm x 10m, valkoinen
€ 6,50
ALE
AustriAlpin Finger Tape 2cm x 10m, valkoinen
AustriAlpin Finger Tape 2cm x 10m, valkoinen valkoinen
AustriAlpin
Finger Tape 2cm x 10m, valkoinen
€ 5,50
ALE
Metolius Sormiteippi 13mm, vaaleanpunainen
Metolius Sormiteippi 13mm, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
Metolius
Sormiteippi 13mm, vaaleanpunainen
OVH € 8,05 € 6,95
- 13 %
ALE
AustriAlpin Finger Tape 3,8cm x 10m, punainen
AustriAlpin Finger Tape 3,8cm x 10m, punainen punainen
AustriAlpin
Finger Tape 3,8cm x 10m, punainen
€ 7,05
ALE

Boulderointiharjat ja -teipit kiipeilyyn ilman varmistusvälineitä

Kiipeily on suosittu harrastus, jonka parissa viihtyvät kaikenikäiset. Kiipeilyä voidaan harrastaa eri vaatimustasoilla, minkä ansiosta lajilla on tarjottavanaan jokaiselle jotakin. Mikäli kiipeily ei ole entuudestaan tuttu harrastus, sen saloihin kannattaa perehtyä seinäkiipeilyn parissa, jolloin tervetulleena turvana ovat kiipeilyhallien kiipeilyseinien alle sijoitetut pehmoiset patjat. Näillä pehmeillä alustoilla eli pädeillä on tärkeä rooli perinteisen, kiipeilyvaljaiden ja -köyden avulla tapahtuvan seinäkiipeilyn lisäksi myös boulderoinnissa eli ilman varmistusvälineitä tapahtuvassa kiipeilyssä. Boulderointia harrastetaan sekä sisätilojen kiipeilyseinillä että kallioilla ja suurikokoisilla kivillä suhteellisen matalilla korkeuksilla.

Mikäli aikeissa on aloittaa boulderointi, joka ei tapahdu pädeillä varustellussa kiipeilyhallissa vaan sen sijaan ulkotiloissa tai esimerkiksi kotiin perustettavalla kiipeilyseinällä, pädi kannattaa kirjata ensiksi ostoslistalle. Muita boulderoinnissa tarpeellisia tarvikkeita ovat kiipeilykengät sekä riittävän pidon käsille varmistava mankka eli magnesiumkarbonaatti säilytyspusseineen. Erityisesti kiipeilyyn suunnitelluista kiipeilyvaatteista ei myöskään ole haittaa, sillä niiden tarjoama mukavuus ja joustavuus ovat boulderointiin tervetulleita ominaisuuksia. Muita tässä kiipeilyn alalajissa tarpeellisia kiipeilytarvikkeita ovat boulderointiharjat ja -teipit, jotka on kehitetty erityisesti boulderointia varten.

Boulderointiharjat ja -teipit kätevästi Addnaturelta

Boulderointi on suosittu ja kiehtova kiipeilyn alalaji sellaisenaan, minkä lisäksi sitä harrastetaan myös harjoittelumuotona tunturi- tai vuorikiipeilyä varten. Boulderoinnissa kiipeilyreittien korkeus vaihtelee yleisesti ottaen noin 1,5 metristä 9 metriin, mutta useimmin lajin parissa kiipeillään alle viiden metrin korkuisilla reiteillä. Vaikka boulderointireitit ovatkin pääasiallisesti lyhyitä, ne tarjoavat usein riittävästi haasteita niin kiipeilytekniikan kuin voimankäytön osalta riippumatta siitä, harrastetaanko tätä kiipeilyn alalajia sisä- tai ulkotiloissa.

Kiipeilyssä käytettävät oteharjat on tarkoitettu mankan eli magnesiumkarbonaatin jäämien tai muiden epäpuhtauksien puhdistamiseen kiipeilyotteista. Puhtaat otteet varmistavat käsille optimaalisen pidon, joten ennen kiipeilyn aloittamista oteharja kannattaa ripustaa joko vyötärölle tai mankkapussiin, joka on varustettu harjapidikkeellä. Näitä harjoja valmistetaan myös erityisesti boulderointiin sopimaan suunnitelluissa malleissa. Boulderointiin kehitetyt oteharjat sopivat yhtä hyvin käytettäviksi niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Boulderointiharjojen kahvat on tarkoin suunniteltu siten, että harjatessa rystyset eivät hankaudu ikävästi kalliota, kiveä tai kiipeilyseinää vasten.

Boulderointiteipit puolestaan ovat tarpeellisia käsien paikkaamiseen nahkan repeytyessä. Näissä kankaisissa teipeissä on pitävä liima ja sitkeä rakenne. Kiipeilyä on mahdollista jatkaa, mikäli haljennut iho teipataan välittömästi. Jotkut boulderointia harrastavat teippaavat sormensa ennaltaehkäisevästi, ennen kuin nahka pääsee repeämään. Boulderointiteippejä valmistetaan eri leveyksissä ja väreissä, joista voi valita itselleen mieluisimman vaihtoehdon.

Kiipeilijän kattava tavaratalo palveluksessasi

Tilaa nyt boulderointiharjat ja -teipit Addnaturen upeasta valikoimasta. Tarjoamme boulderointiin sopivia oteharjoja ja teippejä esimerkiksi tuotemerkeiltä AustriAlpin, Black Diamond, Mammut ja Red Chili. Samalla kertaa hankit meiltä näppärästi myös muut boulderoinnissa tarpeelliset kiipeilyvarusteet eli mankat ja pädit, kiipeilykengät sekä kiipeilyvaatteet. Tervetuloa ostoksille kiipeilijän kattavaan tavarataloon!