Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Kiipeilyköysilaukut

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Kiipeilyköysilaukut köysikiipeilyyn kiipeilyseinillä ja kallioilla

Viimeisten vuosien aikana kiipeilystä on tullut entistä suositumpi laji, ja sitä harrastavat yhä useammat ikään katsomatta. Etenkin sisätiloissa tapahtuva seinäkiipeily on kasvattanut suunnattomasti suosiotaan, ja se onkin turvallinen tapa tutustua kiipeilyn sisältämiin saloihin ennen luonnon kiipeilykohteisiin suuntaamista. Jotkut siirtyvät seinäkiipeilystä kalliokiipeilyn pariin, joka on Suomen suosituin ulkoilmassa harjoitettava kiipeilyn alalaji, kun taas toiset pitäytyvät seinäkiipeilyssä. Sekä seinä- että kalliokiipeilyä voidaan harrastaa käyttämällä kiipeilyköysiä. Köysikiipeilyä harrastaville tärkeitä varusteita ovat niiden säilytykseen tarkoitetut kiipeilyköysilaukut.

Kätevät kiipeilyköysilaukut eri malleissa Addnaturelta

Köysikiipeilyssä voidaan hyödyntää kahta erilaista varmistustapaa – joko itsevarmistavaa varmistuslaitetta tai ylhäältä tulevaa köyttä. Jotkut siirtyvät myöhemmin kiipeämään alavarmistuksella eli toisin sanoen liidaamaan kiipeämällä yhdessä kiipeilyparin kanssa, jolloin pari varmistaa mahdollisen putoamisen varmistuslaitteena toimivalla köysijarrulla. Riippumatta siitä, miten köysikiipeilyä halutaan harrastaa, kaiken a ja o on kiipeilykäyttöön kehitetty, riittävän kestävyyden tarjoava kiipeilyköysi, jota säilytetään kiipeilyköysilaukussa.

Kiipeilylaukut jakautuvat kolmeen eri kategoriaan, ja niihin kuuluvat selkään puettavat kiipeilyreput, luonnon kiipeilyreiteillä perässä vedettävät haulbagit sekä köysien säilytykseen tarkoitetut kiipeilyköysilaukut. Muotoilultaan joko selkäreppuja tai putkikasseja muistuttavat kiipeilyköysilaukut on suunniteltu siten, että ne mahduttavat sisäänsä pidemmänkin köyden ja sen lisäksi usein myös kiipeilykengät, valjaat ja muut kiipeilytarvikkeet. Joissakin malleissa on myös kätevä köysilakana alustaksi köydelle, joka solmitaan kiinni lakanan silmukoihin siten, ettei se pääse sotkeutumaan. Lisäksi köysilakana toimii kantokahvojensa ansiosta myös kätevänä kuljetuspussina köydelle.

Addnaturelta löydät kätevät kiipeilyköysilaukut sekä reppu- että putkikassimalleina, kuten myös erikseen myytävät köysilakanat. Tarjoamme köysilaukkuja kiipeilyyn esimerkiksi tuotemerkeiltä Black Diamond, Blue Ice ja Climbing Technology sekä monilta muilta. Tutustu kunkin kiipeilyköysilaukun tarkempiin teknisiin tietoihin kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Klikkaile laadukkaille kiipeilyvarusteostoksille Addnatureen

Tervetuloa Addnatureen täydentämään kiipeilyvarusteesi alan laadukkaimmilla ja kestävimmillä ratkaisuilla. Kiipeilyköysilaukkujen, -reppujen ja haulbagien lisäksi löydät meiltä myös erilaiset varmistus-, lasku- ja nousulaitteet sekä kaikki muut tarvitsemasi varusteet kiipeilyyn, kuten optimaalisen toimivuuden reiteillesi tarjoavat kiipeilyvaatteet ja kiipeilykengät. Klikkaa nyt ostoskoriisi toimivat kiipeilyvarusteet ja toimitamme ne sinulle tuota pikaa!