Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Kiilat

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Kiipeilykiilat kalliokiipeilyyn ja multi-pitch-kiipeilyyn

Kiipeily on tänä päivänä erittäin suosittu harrastus, ja lajin parissa viihtyvät kaikenikäiset aloittelijoista lähtien aina kokeneempiin konkareihin. Kiipeily sopii lähestulkoon kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tarttumaan tähän monipuolisesti haastavuutta tarjoavaan, voimaa ja kestävyyttä parantavaan lajiin. Mikäli kiipeily ei ole vielä entuudestaan tuttua, ennen ulkoilmaan kiipeilemään suuntaamista siihen kannattaa perehtyä tarkemmin kiipeilyseinillä, joita lukuisilla kiipeilyhalleilla on tarjottavanaan. Jotkut rakentavat myös omia kiipeilyseiniä hankkimalla erikseen myytäviä otteita ja sijoittamalla niitä seinälle halutun vaikeustason mukaisesti. Kiipeilyhallien tavoin myös kotiin perustettavan kiipeilyseinän alle on tärkeää sijoittaa pehmeitä patjoja, jotta laskeutuminen sujuu turvallisesti mahdollisten putoamisten sattuessa.

Kiipeilykiilat ovat kalliokiipeilyssä käytettäviä varmistustarvikkeita, ja kiiloja käytetään myös multi-pitch-kiipeilyssä. Kalliokiipeily on Suomen suosituin ulkoilmassa harjoitettava kiipeilylaji, ja perinteisestä, ilman kallion seinämiin valmiiksi asennettuja pultteja tapahtuvasta kalliokiipeilystä käytetään nimitystä trädikiipeily. Multi-pitch-kiipeily puolestaan tapahtuu yleensä kallioiden sijaan tuntureilla ja vuorilla, ja kyseessä on pitkiä reittejä sisältävä vaativa kiipeilymuoto. Olipa oma harrastuksesi sitten kallio- tai multi-pitch-kiipeily, laadukkaiden ja varmojen kiipeilykiilojen avulla tulet saaneeksi kiipeilyyn asianmukaisen varmistuksen. br>

Kiipeilykiilat erilaisiin mieltymyksiin ja käyttötarpeisiin

Useimmat kiilamallit sopivat sekä kalliokiipeilyyn että multi-pitch-kiipeilyyn, joten ne palvelevat täydellisesti myös niitä, jotka viihtyvät molempien lajien parissa. Kiipeilyssä varusteiden paino on usein ratkaiseva tekijä, mistä johtuen moni kiipeilijä haluaa valita käyttöönsä myös mahdollisimman kevyet kiipeilykiilat – tietystikään niiden toimivuudesta tinkimättä. Vaikka kiilat eivät kuulukaan painoluokaltaan raskaimpiin varmistustarvikkeisiin, niitä valmistetaan myös erityisen kevyissä malleissa, jotka ovat jokaisen grammoja viilaavan kiipeilijän mieleen. Kiipeilykiilat eroavat mallikohtaisesti toisistaan myös niiden kantavuuksilta, jotka merkitään kunkin kiilan tuotetietoihin kilonewtoneina.

Useimmat kiilat ovat niin kutsuttuja kiristinkiiloja, joissa on kätevä kiristysmekanismi niiden kiinnittämistä varten. Muita kiipeilykiilojen ominaisuuksia ovat monimutkaisempien, edistyksekkäämpien kiilojen sisältämä optimoitu geometria, joka tarjoaa ihanteellisen tasapainon vahvuuden ja kantavuuden välille, sekä innovatiivinen vetoviputoiminto, joka on kehitetty kooltaan suuremman kiilan hieman pienempään tilaan saamiseksi.

Addnaturelta löydät varsin vaikuttavan valikoiman laadukkaita ja kestäviä kiipeilykiiloja. Tarjoamme valikoimassamme kiipeilykiiloja sekä yksittäin että monipuolisina setteinä, joiden mukana saa heti kerralla useampia kiiloja eri värikoodeilla, jotka helpottavat kuhunkin tilanteeseen sopivan kokoisen kiilan valintaa. Valikoimamme kiilat tulevat kiipeilymaailman huippumerkeiltä, kuten muun muassa Black Diamond, Climbing Technology ja Wild Country, sekä monilta muilta laadustaan tunnetuilta valmistajilta. Tutustu tarkemmin kiilojemme teknisiin ominaisuuksiin ja tilaa omasi jo tänään! br>

Laadukkaat varusteet kiipeilijän luottokaupasta

Tervetuloa Addnatureen – kiipeilijän luottokauppaan. Meiltä hankit laadukkaiden kiilojen lisäksi myös muut kiipeilytarvikkeet, kuten esimerkiksi valjaat, mankat ja pädit sekä varmistus-, lasku- ja nousulaitteet. Luonnollisesti löydät meiltä myös monenlaiset kiipeilykengät ja kiipeilyvaatteet mahtavasta valikoimasta, jolla on tarjottavanaan jokaiselle kiipeilijälle jotakin. Addnature on valmiina varustamaan rakkaan harrastuksesi markkinoiden laadukkaimmilla ratkaisuilla!