Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Laskeutumislaitteet

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Black Diamond ATC Belay-laite, violetti
Black Diamond ATC Belay-laite, violetti violetti
Black Diamond
ATC Belay-laite, violetti
OVH € 21,95 € 18,95
- 13 %
ALE

Varmista turvallinen kiipeily – laskeutumislaitteet turvalliseen alastuloon

Kiipeilyn suosion kasvulle ei näy loppua, ja aktiviteetista on tullut entistä suositumpi harrastajan ikään katsomatta. Kiipeily sopiikin käytännössä lähes kaikille mukaansatempaavia ja monipuolisesti haastavia lajeja arvostaville. Varsinkin seinäkiipeily on tänä päivänä erittäin suosittu kiipeilyn alalaji, ja se on myös turvallinen keino tutustua tarkemmin kiipeilyn maailmaan. Seinäkiipeilyssä nimittäin turvana ovat kiipeilyseinien alle sijoitetut pehmoiset patjat, jotka tarjoavat turvallisen laskeutumisalustan seinältä pudotessa. Jotkut kiipeilijät siirtyvät ajan myötä seinäkiipeilystä kiipeilemään kallioille tai jopa tuntureille ja vuorille, kun taas toiset jatkavat lajia sisätiloissa kiipeilyn merkeissä. Mikäli suunnitelmana on siirtyä sisätiloista kallioille kiipeilemään, kiipeilyseurojen järjestämille kiipeilykursseille osallistuminen voi olla järkevä veto.

Olipa oma lajisi sisäkiipeily, kallioilla tapahtuvat perinteinen kalliokiipeily tai sporttikiipeily, tai vaihtoehtoisesti tuntureilla ja vuorilla harrastettavat mountaineering-, bigwall-, multi-pitch- tai jääkiipeily, laskeutumislaitteet kuuluvat kaikkien näiden ympäristöjen tärkeimpiin varusteisiin. Laskeutumislaitteiden tehtävänä on varmistaa turvallinen laskeutuminen kiipeily-ympäristöstä ja kiipeilyn alalajista riippumatta.

Varusta seinillä tai luonnossa kiipeily – laskeutumislaitteet Addnaturelta

Sekä sisätiloissa että kallioilla, tuntureilla ja vuorilla tapahtuvaan kiipeilyyn kannattaa varustautua jo heti alkajaisiksi laadukkaalla laskeutumislaitteella, mikäli tarkoitus ei ole aloittaa sisätiloissa tai kallioilla ilman varmistuslaitteita harrastettavaa boulderointia. Kun aikeissa on varmistaa kiipeily, laskeutumislaitteet ovat avain turvallisten laskeutumisten saavuttamiseen. Laskeutumislaitteet eroavat toisistaan mallikohtaisesti eri ominaisuuksilla, ja jotkut niistä sisältävät esimerkiksi lisäsilmukan laitteen helppoon lukitukseen kiipeämisen jälkeen. Joissakin malleissa on myös nopea köyden ulostulo, jota käytetään peukalolla.

Addnaturelta löydät laskeutumislaitteet kiipeilyalan varmimmilta ja laadukkaimmilta toimittajilta, kuten muun muassa Black Diamond, Edelrid, LACD, Mammut, Ocun ja Petzl, sekä monilta muilta laatumerkeiltä. Laskeutumislaitteemme sisältävät muun muassa edellä mainittuja ominaisuuksia, ja kunkin laitemallin tarkemmat tuotetiedot saat kätevästi esille tuotekuvaa napauttamalla.

Kattava valikoima täynnä laadukkaita kiipeilyvarusteita

Meille Addnaturella on kunnia-asia varmistaa kiipeilysi turvallisuus. Tästä syystä tarjoamme laskeutumislaitteiden lisäksi myös varmistuslaitteet ja nousulaitteet kiipeilymaailman arvostetuimmilta valmistajilta. Löydät meiltä myös turvallisuutta parantavat kiipeilyyn kehitetyt kypärät ja lamput tuomaan valoa hämärämpiin kiipeilyolosuhteisiin. Tervetuloa ankkuroimaan kiipeilyköytesi Addnaturen kattavaan valikoimaan!