Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Kühl

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Kühl – rennon sporttiset vaatteet aktiiviseen elämään

Vaativat olosuhteet tarvitsevat ensiluokkaiset varusteet, olitpa sitten laskettelemassa tai vaikkapa kiipeilemässä. Ja juuri tällaisia varusteita tarjoaa Kühl. Merkin nimi on saksaa ja tarkoittaa kylmää – juuri sitä, mitä Kühlin vaatteet pitävät tehokkaasti loitolla! Etenkin meillä pohjolassa varusteiden lämmönpitokyky on tärkeää, ja Kühlin varusteet eivät petä kovemmallakaan pakkasella. Merkin tavoitteena on luoda alan parhaita ulkovarusteita keskittymällä logojen ja brändäyksen sijaan siihen, mikä oikeasti erottaa merkit toisistaan: uniikkeihin ideoihin, joista voi kehittää entistä toimivampia ja kestävämpiä vaatteita kovaan käyttöön.

Kühlin monikäyttöiset vaatteet ovat myös taloudellinen valinta

Jokainen Kühlin tuotekehittäjistä on itse kokenut ulkoilman asettamat haasteet, ja kaikki Kühlin vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan rautaisella ammattitaidolla. Tavoitteena on luoda innovatiivisia vaatteita, jotka kestävät käyttäjällään pitkään ja auttavat saavuttamaan entistä parempia tuloksia, olipa kyseessä sitten kovempi vauhti, pidempi matka tai jyrkempi nousu. Vaatteiden valmistuksessa käytetään innovatiivisia materiaaleja ja prosesseja, joiden ansiosta Kühlin tuotteet erottuvat edukseen. Varusteissa tärkeää on myös optimaalisen liikkumisen varmistaminen, ja olipa kyseessä sitten ulkotakki, vedenpitävät housut tai fleece-kerrasto, Kühlin vaatteet päälläsi pystyt liikkumaan vapaasti juuri niin kuin haluat.

Kühlin vaatteet ovat kauniisti muotoiltuja ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja, ja sopivatkin siksi loistavasti monenlaisiin urheilulajeihin. Urheiluvaatteiden lisäksi löydät valikoimastamme Kühlin tuotteista kuitenkin myös sporttiset vapaa-ajan vaatteet, jotka on suunniteltu käytettäväksi latujen ja rinteiden ulkopuolella. Trendikäs nahkatakki, tyylikäs ja lämmin neulemekko sekä rento ja mukava kauluspaita ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä kaikkea Kühlin mallistosta voi löytyä!

Sporttivaatteet vaikka koko perheelle näppärästi meiltä

Addnaturen valikoimasta löydät erilaiset urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Jos et löytänyt etsimääsi tuotetta Kühlin valikoimasta, olemme vakuuttuneita siitä, että verkkokauppamme tuhansien tuotteiden joukosta löydät kyllä haluamasi! Tilaaminen on helppoa ja turvallista, ja nopean toimituksen ansiosta pääset testaamaan uusia varusteitasi nopeammin kuin uskotkaan.