Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Kupilka

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Kotimainen Kupilka – perinnetaidot ekologisuuteen yhdistävä tuotemerkki

Kupilka on kotimainen laatumerkki, joka valmistaa ammattitaidolla ekologiset retkeilyastiat ympäristötietoisen ulkona liikkujan tarpeisiin. Perheyritys perustettiin vuonna 1996 ja yrityksen nimi Kupilka tulee karjalankielisestä sanasta, joka tarkoittaa lempikuppia. Kupilka saa inspiraationsa tuotteisiin perinnetaidoista ja Suomen luonnosta. Kyseessä on ensimmäinen suomalainen yritys, joka on ottanut tehtaassaan käyttöönsä vihreän sähkön, joten yrityksen ekologisuuteen panostaminen näkyy muussakin kuin tuotteiden ympäristöystävällisessä valmistustavassa.

Kupilka valmistaa tuotannossaan ekologisia astioita, puukkoja ja tuluksia, jotka sopivat erinomaisesti niin luonnossa liikkuvien tarpeisiin kuin kotikäyttöönkin. Kupilka-astiat valmistetaan Kareline®-luonnonkuitukomposiitista, joka yhdistää mäntykuidun ja elintarvikemuovin parhaimmat ominaisuudet. Tuotteet valmistuvat ekoenergialla ja valmistusprosessin aikana ne patinoituvat kauniisti laatuaan menettämättä. Kupilka-tuotteet pakataan kierrätyspahvista valmistettuihin pakkauksiin.

Kuplika Kuksa Ruskea 370 ml

Kupilka-tuotteet koostuvat puoliksi uusiutuvasta materiaalista ja puoliksi muovimateriaalista. Biomateriaalin etuina tavalliseen muovimateriaalin verrattuna ovat ympäristöystävällisyyden lisäksi sen luja ja jäykkä rakenne sekä parempi eristävyys ja lämmönkestävyys. Kun Kupilkan käyttämää materiaalia puolestaan verrataan puuhun, sen etuina ovat halkeamattomuus, tasalaatuisuus, kosteudenkesto ja helppo puhdistettavuus.

Kupilkan valmistamien tuotteiden ehdoton etu on myös niiden huoltovapaus. Kestävät tuotteet voidaan pestä kätevästi astianpesukoneessa, mikä tekee niistä entistä kätevämpiä valintoja niin retkiin kuin arkeen. Kun tuotteiden elinkaari tulee tiensä päähän, ne voidaan joko palauttaa muovinkierrätykseen, suoraan valmistajalle uusiokäyttöä varten tai polttaa lämpöenergiaksi uunissa. Kupilkan ekologiset astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että käyttöä jopa -30 °C:een pakkaslukemassa. Kupilka-tuotteita ei kuitenkaan suositella käytettäväksi mikrossa, hellalla tai avotulella niiden pitkän käyttöiän varmistamiseksi.

Koko retkiastiasto kerralla kuntoon Kupilkan laadukkailla tuotteilla

Kupilkan valmistamat astiat hurmaavat käyttäjänsä sekä ominaisuuksillaan että kauniilla ilmeellään. Kupilkan astiat on muotoiltu sekä niiden käytännöllisyys että ajattoman tyylikäs muotoilu huomioon ottaen. Koska tuotteet eivät säikähdä kunnon paukkupakkastakaan, voit pakata ne rinkkaan tai reppuun retkillesi ja seikkailuillesi ympäri vuoden. Astioiden eläväinen ja uniikki pinta ihastuttaa kerta toisensa jälkeen, ja Kupilkan kuksa tai kulho on aina ilo ottaa esille retkivarusteiden joukosta.

Kupilkan tuotevalikoimasta löytyvät useat toimivat ratkaisut vaativimmankin eränkävijän tai retkeilijän tarpeisiin. Loistava esimerkki Kupilkan tuotevalikoiman menestyksekkäistä astioista ovat nerokkaat 2-in-1-astiat, joista voi juoda niin kuumat kuin kylmätkin juomat sekä nauttia maistuvat keitot ja pataruoat. Näihin astioihin lukeutuvat monipuoliset Kupilka kuksat, jotka ovat erinomaisia ratkaisuja korvaamaan niin perinteiset puukuksat kuin muoviset mukitkin. Esimerkiksi 37 senttilitran vetoisuudella varustettu Kupilka 37 -kuksa on jokaisen retkeilijän näppärä apulainen, joka mahtuu pieneen tilaan ja on sekä helppo käyttää että huoltaa kaikkialla luonnossa liikuttaessa. Sarjaan kuuluvia kulhoja puolestaan edustaa Kupilka 55 -kulho, jonka tilavuus on nimensä mukaisesti 55 senttilitraa. Tämä astia muotoiltu kupin sijaan kulhoksi, ja sekä muotoilunsa että vetoisuutensa ansiosta se on oiva valinta retkille, joilla astiasta halutaan nauttia nuotiokahvien lisäksi myös lämpimiä ruokia.Kupilka varustaa ympäristötietoisen retkeilijän myös toimivuudeltaan kiitetyillä lautasilla. Esimerkiksi Kupilka 44 -lautanen toimii upeasti retkinuotion äärellä sen sivulta löytyvien kahvojen ansiosta, jotka pitävät lautasen tiiviisti sylissä maistuvaa retkiateriaa nauttiessa. Huolella muotoillut Kupilka-aterimet täydentävät retkikokemukset ja tuotemerkki valmistaa niin haarukat, veitset, lusikat kuin pikkulusikatkin. Tarjotakseen mieluisat vaihtoehdot jokaiseen retkeilymakuun Kupilka valmistaa aterimia niin puuseoksesta kuin alumiinistakin. Kupilka-puukkoja on saatavilla eri kokoisina, niin pienempään kuin isompaankin käteen sopivina malleina. Kupilka-puukon kädensija kääntyy näppärästi terää suojaamaan ja nerokas neodyymimagneetti varmistaa puukon turvallisen sulkemisen.

Kupilkan astiat ilahduttavat raikkaalla väritarjonnallaan, joka on saanut inspiraationsa luonnosta. Värikkäämpien vaihtoehtojen lisäksi saatavilla on myös luonnonvärisiä vaihtoehtoja. Addnaturelta löydät kätevästi niin retkiastiat kuin -aterimetkin. Valitse omat Kupilka-retkitarpeesi sävy sävyyn yhdistelemällä tai valitse vapaasti eri sävyjä, sillä luonnonläheiset värisävyt yhdistyvät toisiinsa kauniilla tavalla. Tutustu ajankohtaiseen Kupilka-tuotteiden tarjontaamme ja tilaa meiltä laadukkaat ja kestävät retkeilyastiat ja -aterimet, jotka ilahduttavat käytössä pitkään!

Parhaat tuotteet ulkoiluun laatuvalikoimasta

Valikoimastamme löydät ulkoiluun parhaat tuotteet, kuten Kupilkan laadustaan tunnetut retkeilyastiat. Meiltä tilatessasi saat Kupilka-astioillesi ja muille tuotteille 30 päivän avokaupan. Mikäli et jostain syystä halua pitää meiltä tilaamiasi tuotteita, ei hätää! Tarjoamme nimittäin valitsemillesi tuotteille myös maksuttoman palautuksen. Astu peremmälle verkkokauppaamme ja täydennä tulevat retkesi laadulla