Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Älä anna kylmän lannistaa
LUPINE LIGHTING
Lupine Lighting Systems – We are the light
Lupine Lighting Systems on maastopyöräilyyn ja ulkoiluun suunnattujen valojen markkinajohtaja. Oli kyse sitten kypärä-, otsa- tai taskulampusta, Lupinen tuotteet valaisevat polut pimeällä. Lupine on vuosien ajan luottanut innovatiivisiin LED-tekniikoihin. He ovat kehittäneet jatkuvasti uusia tehokkaita valoja, joissa on jopa 5000 lumenia. He olivat myös ensimmäisiä, jotka liittivät lamppuihinsa Bluetoothin. Tämän tunnistaa nimen R-kirjaimesta.

Lupine

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Lupine Piko RX4 SmartCore Heavy Duty Otsalamppu, musta
Lupine Piko RX4 SmartCore Heavy Duty Otsalamppu, musta musta
Lupine
Piko RX4 SmartCore Heavy Duty Otsalamppu, musta
€ 359,95
ilmainen toimitus
Lupine Pannat Penta -otsalampulle
Lupine Pannat Penta -otsalampulle
Lupine
Pannat Penta -otsalampulle
€ 17,95
Lupine USB C Kaapeli Penta-otsalamppuun
Lupine USB C Kaapeli Penta-otsalamppuun
Lupine
USB C Kaapeli Penta-otsalamppuun
€ 5,05
Lupine Leather Holster Piko TL MiniMax Closed
Lupine Leather Holster Piko TL MiniMax Closed
Lupine
Leather Holster Piko TL MiniMax Closed
€ 26,95
Lupine Betty TL 2 Adapteri 1/4"
Lupine Betty TL 2 Adapteri 1/4"
Lupine
Betty TL 2 Adapteri 1/4"
€ 5,05

Lupine - valoa pimeään!

Lupine-valot Keväällä ja kesällä säiden lämmetessä on mukavaa ulkoilla, kun linnut laulavat ja auringonsäteet hellivät. Urheilua ja omasta kunnosta huolehtimista ei kuitenkaan kannata unohtaa iltojen pidentyessä ja pimentyessä. Pimeälläkin on nimittäin mukava liikkua ja harrastaa, mutta turvallisuus kannattaa ehdottomasti muistaa. Tehokas lamppu on ehdoton vakiovaruste syksyllä ja talvella: lamppu auttaa sinua näkemään mutta sen ansiosta myös sinut nähdään ja sinua osataan väistää.
Lupinella on runsas valikoima erilaisia valoja ja otsalamppuja, joiden avulla näyt ja näet vaikka aurinko on laskenut. Saksalainen yritys keskittyy erittäin tehokkaiden lamppujen valmistukseen. Valikoimassamme on muun muassa Lupine-otsalamppuja, Lupine-kypärälamppuja sekä muita pyörälamppuja. Viime vuosien aikana lampuista on tullut elintärkeä varuste niin monelle harrastelijalle kuin ammattilaisurheilijallekin.

Lamppuja jokaiselle liikkujalle

Omaan turvallisuuteen kannattaa aina panostaa. Kunnollinen lamppu on pimeässä kulkiessa ensiluokkaisen tärkeä varuste. Lupinen valmistamia lamppuja yhdistää sekä tehokkuus että laadukkuus: yrityksen ideologian mukaan kummastakaan ei tingitä. Pyöräilijän kannattaa katsastaa Lupinen valikoiman tehokkaat LED-pyörävalot, joita löytyy eri maastoihin. Häikäisemättömät, 900 lumenin katupyöräilyyn suunnitellut valot ovat fiksu valinta kaupungissa polkeville. Lupine otsalamppu sen sijaan sopii esimerkiksi retkeilijöille, kiipeilijöille tai yöllä työskenteleville. Lupine valmistaa myös tehokkaita taskulamppuja, jotka sopivat sekä arkikäyttöön että ammatissaan tehokasta taskulamppua tarvitseville. Esimerkiksi vedenkestävä Piko TL -malli on älypuhelinta pienempi taskulamppu, joka valaisee 1500 lumenin teholla. Ja mikä parasta, sen voi ladata helposti ja nopeasti USB-portin kautta.
Lupinen lamppuvalikoimassa on runsaasti valotehokkuusvaihtoehtoja: 900 lumenin peruskäyttöön tarkoitetusta Neo-pyörämallista aina maailman tehokkaimpaan Betty R -pyörämalliin, jonka valotehokkuus on huikeat 5000 lumenia. Lampuissa on malleista riippuen erilaisia näppäriä ominaisuuksia, kuten kauko-ohjain, punainen ja vihreä valo sekä lukuvalo-ominaisuus. Klikkaa itsesi Lupinen valikoimaan, jonka avainsanoja ovat:

  • korkea valotehokkuus
  • monipuoliset mallit
  • näppärät lisäominaisuudet
  • laadukkaat lamput

Tehokkaat lamput osoitteesta addnature.fi

Jos olet vailla uutta lamppua, suosittelemme lämpimästi tutustumaan Lupinen valikoimaan. Voit tilata tuotteen kotiisi helposti ja me lähetämme sen sinulle seuraavana päivänä, jos teet tilauksen ennen klo 16. Meillä on jopa 30 päivän avokauppa, eli voit halutessasi palauttaa tuotteen ilmaiseksi.