Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Nihil

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Lasten koko

  • 128

Värit

  • harmaa

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Nihil Marie Rose T-paita Tytöt, harmaa
Nihil Marie Rose T-paita Tytöt, harmaa harmaa
Nihil
Marie Rose T-paita Tytöt, harmaa
OVH € 26,95 € 9,95
  • Versiot: 128
- 63 %
ALE

Nihil – ihmisoikeuksia vaalivaa designia Hollannista

Kattava valikoima Nihil-vaatteita netistä Kahden hollantilaisen kiipeilijän perustama ja pari vuotta perustamisensa jälkeen toiselle kiipeilijälle myyty yritys, joka kantaa nimeä Nihil, on peräisin pienestä pittoreskista kylästä Enschedestä, joka oli pitkään Alankomaiden tekstiiliteollisuuden kärkikaupunkeja. Kaupunki sijaitsee lähellä Saksan rajaa Alankomaiden itäosassa. Tuotemerkille tunnuksenomaista on värikkäät designit ja laadukkaat tuotteet, joita yritys pyrkii tarjoamaan järkevään hintaan. Tuotteet, jotka ovat kiipeilijöiden tekemiä ja jotka on alun perin tehty toisille kiipeilijöille. Alun perin Nihilin designit ovat pohjautuneet perustajakaksikon omiin seikkailuihin ja sittemmin myös muiden kiipeilijöiden seikkailuihin. Nihil valmistaa laadukkaita ja muodin mukaisia vaatteita ja asusteita ihmisille, jotka pitävät haasteista, rentoutumisesta ja seikkailuista. Ihmisille, joilla on vapaus käydä paikoissa joita he haluavat nähdä ja vapaus tavata ystäviään ympäri maailman. Toisin sanoen ihmisille, jotka elävät rakastamaansa elämää.

Nihilin mallisto on kehitetty Enschedessä ja valmistettu Portugalissa. Moni ei tiedä, että Portugalilla on todella pitkät perinteet ja rikas historia muotimaailmassa. Portugalissa on paljon erikoisosaamista vaatetukseen liittyen, joten on luonnollista, että myöskin kiipeilymuotia valmistetaan juuri siellä. Tuotanto täällä on korkealaatuista ja työn jälki vakuuttavaa. Nihilin arvoihin kuuluu, että tuotanto on kestävällä pohjalla ja että koko tuotekehitys pysyy omissa käsissä Enschedessä. Perustajajäsenten kiipeilyharrastus ja nykyisen omistajan innostus ja luovuus ovat vieneet Nihilin vaatteita eteenpäin. Jokainen vaatekappale on tarkkaan suunniteltu ja jokainen yksityiskohta niissä huolella harkittu.

Toiminnalliset Nihil vaatteet taipuvat vaativaankin menoon

Nihilin mallisto on kattava ja brändin valikoimasta löytyy sekä kiipeilyyn että vapaa-aikaan soveltuvia vaatteita. Upeat värit ja tyylikkäät kuvioinnit tekevät näistä vaatteista halutut. Vaatteita ja asusteita löytyy merkin tarjonnasta lapsille ja aikuisille, miehille ja naisille. Vaatteiden funktionaalisudessa on huomioitu kiipeilylle lajina ominaiset liikkeet. Vaatemallisto kehittyy jatkuvasti uusimman muodin mukana, joten Nihililtä löydät varmasti juuri itsellesi mieluisen näköistä ja käyttötarkoitukseesi sopivaa asustetta päälle puettavaksi. Vaikka mallisto onkin kiipeilijöiden luoma, siitä löytyy kuitenkin myös elementtejä, joiden ansiosta ne sopivat päälle myös muissakin yhteyksissä kuin kallion päälle kiivetessä.

Addnaturen Nihil-vaatteiden valikoimasta löydät moneen eri käyttötarkoitukseen ja säähän sopivia vaatteita - takkeja ja liivejä, housuja ja shortseja, väliasuja, paitoja, toppeja, kerrastoja ja alusvaatteita sekä asusteita. Tutustu upeaan tarjontaamme jo tänään!

Addnaturen valikoimasta vaatteet urheiluun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan

Kattavasta valikoimastamme löydät lukuisten laadukkaiden tuotemerkkien vaatteita. Tutustu kaikessa rauhassa verkkokauppaamme ja tee ostoksesi kotisohvalta käsin. Voit myös vertailla tuotteita toisiinsa ennen ostopäätöksen tekemistä. Tarjoamme aina nopean toimituksen ja maksuttoman palautuksen. Yli 99 euron tilaukset saat toimituskuluitta, ja sinulla on jopa 30 päivää aikaa palauttaa tuote. Tilaa jo tänään ja saat pakettisi matkaan pikimmiten!