Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

Nikwax

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • violetti
  • valkoinen
  • värikäs

Hinta

Asiakaspalaute

  • 5
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Nikwax Base Fresh Hoitoaine 1l
Nikwax Base Fresh Hoitoaine 1l
Nikwax
Base Fresh Hoitoaine 1l
OVH € 14,95 € 9,95
- 33 %
Nikwax TX.Direct Spray-On 500ml
Nikwax TX.Direct Spray-On 500ml
Nikwax
TX.Direct Spray-On 500ml
OVH € 19,95 € 8,95
- 55 %
Nikwax Fabric & Leather Impregnation 125ml
Nikwax Fabric & Leather Impregnation 125ml
Nikwax
Fabric & Leather Impregnation 125ml
€ 9,05
Nikwax Kyllästysvaha Nahka 100ml
Nikwax Kyllästysvaha Nahka 100ml
Nikwax
Kyllästysvaha Nahka 100ml
OVH € 8,05 € 4,95
- 38 %
Nikwax Tech Wash + TX.Direct Wash-In 2 x 300ml
Nikwax Tech Wash + TX.Direct Wash-In 2 x 300ml
Nikwax
Tech Wash + TX.Direct Wash-In 2 x 300ml
OVH € 21,95 € 19,95

Nikwax – Kyllästystuotteiden vankkumaton edelläkävijä

Nikwax Nikwax on kyllästystuotteita valmistava tuotemerkki, joka valmisti ensimmäisen jalkineet kyllästävän vahansa vuonna 1977. Yritys syntyi, kun sen perustaja, englantilainen Nick Brown, harrasti patikointia ja joutui toteamaan, kuinka sen aikaiset kyllästysvoiteet eivät olleet tarpeeksi toimivia. Tuumasta toimeen – näin tämä neuvokas mies kehitti aluksi ”Nickin vaha” -nimellä kulkeneen keksinnön, joka sai sittemmin tuotemerkikseen ytimekkäästi Nikwax. Tämän kenkävahan veden eristävyys oli aikaisempiin markkinoilta löytyneisiin tuotteisiin verrattuna erinomainen. Nikwax-vahan tehokkuus asettikin äkkiä kokonaan uuden standardin jalkineiden vahaamiseen.
Kun jalkinepuoli oli lopulta kunnossa, Nick Brown alkoi kehittää kyllästys- ja hoitomuotoja myöskin vedenpitäville vaatteille. Näin syntyivät ulkovaatteille kehitellyt pesu- ja kyllästystuotteet, jotka olivat täysin vapaita haitallisista ja helposti syttyvistä liuottimista, joita muut valmistajat yhä tuotteissaan käyttivät. Brown alkoi korvata nämä liuottimet vedellä. Nikwaxin vesipohjaiset tuotteet saivat näin alkunsa ja yritys oli maailman ensimmäinen täysin vesipohjaisten pesu- ja kyllästysaineiden valmistaja. Loppu onkin historiaa. Tänä päivänä tämä tunnettu vahamerkki valmistaa huippuunsa kehitellyt, turvalliset pesu- ja kyllästysaineet kotikäyttöön, lähestulkoon kaikkiin ulkoilutuotteisiin sopien.

Nikwax-tuotteiden monipuolinen valikoima Addnaturella

Me Addnaturella olemme ottaneet valikoimaamme Nikwaxin turvalliset, ammattimaisesti kehitellyt ja käyttäjäänsä parhaimmin palvelevat kyllästystuotteet, jotta sinä ulkoliikuntaa ja -lajeja harrastavana saisit meiltä kaiken tarvitsemasi yhdellä visiitillä:

  • Nikwaxin vaatteiden ja varusteiden hoitoon sopivat tuotteet, jotka pitävät tekstiilipinnat kulutukselta suojassa parantaen vaatteen tai ulkoiluvarusteen hengittävyyttä. Saatavilla niin värittömiä kuin myös eri väreille kehiteltyjä tuotteita sekä esimerkiksi nahalle oma tuotteensa.
  • Jalkineille on omat Nikwaxin kenkien hoitotuotteensa niiden valmistuksessa käytettyjen materiaalien mukaan. Nikwax-tuotteita on olemassa niin synteettisille materiaaleille, nahalle kuin mokalle ja nupukillekin sopien. Valikoimasta löytyy myös kalvopäällysteisille kengille sopivia tuotteita.

Verkkokauppa, joka tuo ulkoilun täydentäjät kotiisi

Addnature tarjoaa valikoimassaan markkinoiden parhaiksi todetut Nikwax kyllästystuotteet. Toimitamme tilauksesi viiveettä ja yli 99 euron tilaukset myöskin toimituskuluitta. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, voit tehdä senkin maksutta. Palautusoikeus on voimassa 30 päivän ajan. Tee ulkoiluvaatteistasi ja retkeilyvarusteistasi pitkään palvelevia hankkien Nikwax kyllästystuotteita!