Pyöräkauppa netissä
Löydä lahjat täältä | Aloita etsintä
Nitecore taskulamput retkeilyyn
Nitecore on tuotemerkki, joka antaa taskulamppu-käsitteelle aivan uuden merkityksen, sillä Nitecore on johtava valaistuksen ja sähköisten työkalujen valmistaja maailmassa. Tämä tuotemerkki näyttää, että tehokkaan taskulampun ei tarvitse olla kookas. Nitecore-tuotteet on suunniteltu vaativaan käyttöön ja olosuhteisiin, jossa luotettavuus on ehdoton edellytys.

NITECORE

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Nitecore otsalamppu valaisee huolella ja tyylillä

Osta Nitecoren tuotteet nyt huippuhintaan! Nitecore on tuotemerkki, joka perustettiin vuonna 2004. Tuotemerkki suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja innovatiivisia taskulamppuja, latureita ja paristoja. Nitecore tarjoaa korkeaa laatua, erinomaista suorituskykyä, sekä kestävyyttä tuotteissaan. Lisäksi voit olla varma siitä, että löydät aina Nitecorelta mallin, joka sopii sinun tarpeisiisi. Nitecore sopii sinulle, joka tarvitset luotettavaa ja tehokasta valaistusta, tai tehoa aina ja kaikkialla. Nitecoren tuotteet on valmistettu kolmella keskeisellä periaatteella; täydellisyys, luovuus ja käytännöllisyys.

Nitecore – virtaa, tehoa ja valoa

Nitecore on yksi suurimpia taskulamppujen, latureiden ja paristojen valmistajia, jonka laatuvaatimukset ovat aivan omaa luokkaansa. Nitecoren tuotteet sopivat niin työhön kuin vapaa-aikaan ja tarjoavat tekniikaltaan täydellisiä tuotteita innovatiivisilla suunnitteluratkaisuilla. Nitecorelta löytyy maailman parhaimmat LED-taskulamput ja laturit muun muassa lainvalvontaan, taktisiin operaatioihin, teollisuuteen ja ulkoiluharrastuksiin. Tuotemerkin suositut taskulamput ovat innovatiivisia, kestäviä, ja erittäin tehokkaita ja intuitiivisia työkaluja valaistukseen. Niihin on suunniteltu useita sovellusmahdollisuuksia, jotta saisit juuri tarpeisiisi sopivan tuotteen käyttöösi.

Nitecoren tuotteita käytetään myös eri outdoor-harrastuksissa, kuten esimerkiksi retkeilyssä, vaelluksessa, kiipeilyssä, sukelluksessa, sekä pyöräilyssä ja kalastuksessa. Voit harrastaa myös hämärässä tuotemerkin ensiluokkaisten taskulamppujen ja otsalamppujen avulla. Lisäksi pidät akut latauksessa korkealaatuisten ja tehokkaiden laturien pitäessä akut valmiina toimintaan. Nitecoren laturit ovat älykkäitä, tehokkaita, automaattisia ja mukautuvia, sekä yhteensopivia seinä– ja autoadapterien kanssa. Nosta harrastuksesi uudelle tasolle tuotemerkin laadukkaiden varusteiden avulla ja saat uutta puhtia liikkumiseesi.

Nitecore tuotteet

Hankkimalla Nitecoren korkealaatuiset, erittäin kovat testit käyneet tuotteet voit olla varma varusteiden toimivuudesta tilanteessa kuin tilanteessa. Tuotemerkin taskulampuille annetaan jopa 10 vuoden takuu, sillä ne ovat erittäin laadukkaita. Useimmat tuotemerkin teknologiat, innovaatiot ja jopa muotoilu on patentoitu niiden ainutlaatuisuuden vuoksi, joten saat ensiluokkaisen tuotteen ainutlaatuisilla toiminnoilla. Tutustu Nitecoren tuotteisiin. Meidän Nitecore-valikoimasta löydät tuotemerkin:

Laadukkaat tuotteet vastaavat kaikki odotukset

Nitecore on ihanteellinen tuotemerkki kaikille, jotka vaativat toiminnallisuutta tuotteiltaan, sillä Nitecoren tuotteet ovat luotettavia ja aina valmiina apuun siellä, missä tarvitaan valoa tai tehoa. Tuotemerkin taskulamput eivät esittelyjä kaipaa, sillä Nitecoren taskulamput ovat maailman parhaimmistoa, ja ne jatkavat yksinkertaisesti siitä mihin muut taskulamput nuupahtavat. Taskulamppuja löytyy muun muassa perinteisiä kädessä pidettäviä kompakteja malleja, jotka tarjoavat tehokasta valoa pienessä paketissa. Tuotteet sisältävät Smart Selector Ring-teknologian, jonka ansiosta voidaan valomoodia muunnella tarpeen mukaan. SSR-teknologia tarjoaa toiminnot, kuten esimerkiksi SOS, Strobon, Jatkuvan valon ja Majakan. Joskus otsalamppu on se ainoa oikea valinta, ja silloin Nitecorelta löytyy malli, joka on kevyt ja toimii litiumakulla tai paristoilla. Hankkiessasi tehokasta laturia, valitse Nitecoren laturivalikoimasta sopivin malli, nämä laturit sopivat muun muassa Li-Ion-, LiFePO4-, NiMH- ja NiCd-akuille. Lisäksi osa latureista sisältää kätevän digitaalinäytön ja akkukohtaisilla tiedoilla. Näytöltä voidaan lukea tietoa latausvirrasta, jännitteestä ja latausajasta. Hanki Nitecoren laatutuotteet osoitteesta Addnature.fi