Toiminnalliset fleece -puserot | Kaikkiin aktiviteetteihin & tilanteisiin
Pyöräkauppa netissä

NITECORE

9 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Tuoteperhe

  • Nitecore Explorer 1
  • Nitecore Multi Task 1
  • Nitecore Tiny Monsters 1

Värit

  • keltainen
  • sininen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Nitecore taskulamput retkeilyyn
Nitecore on tuotemerkki, joka antaa taskulamppu-käsitteelle aivan uuden merkityksen, sillä Nitecore on johtava valaistuksen ja sähköisten työkalujen valmistaja maailmassa. Tämä tuotemerkki näyttää, että tehokkaan taskulampun ei tarvitse olla kookas. Nitecore-tuotteet on suunniteltu vaativaan käyttöön ja olosuhteisiin, jossa luotettavuus on ehdoton edellytys.
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
NITECORE Pocket LED Tube Flashlight, blue blue
sponsored
NITECORE
Pocket LED Tube Flashlight, blue
€ 10,95
NITECORE Pocket LED Tube Flashlight, blue
NITECORE LED EC 23 Taskulamppu
sponsored
NITECORE
LED EC 23 Taskulamppu
€ 84,95 € 65,95
- 22 %
NITECORE LED EC 23 Taskulamppu
NITECORE LED MT 1A Taskulamppu
sponsored
NITECORE
LED MT 1A Taskulamppu
€ 39,95
NITECORE LED MT 1A Taskulamppu
NITECORE LED SRT 7GT Defender Taskulamppu
sponsored
NITECORE
LED SRT 7GT Defender Taskulamppu
€ 119,95 € 114,95
ilmainen toimitus
NITECORE LED SRT 7GT Defender Taskulamppu
NITECORE TM03 LED-taskulamppu, black black
sponsored
NITECORE
TM03 LED-taskulamppu, black
€ 129,95
ilmainen toimitus
NITECORE TM03 LED-taskulamppu, black
NITECORE Pocket LED Thumb Avaimenperätaskulamppu
sponsored
NITECORE
Pocket LED Thumb Avaimenperätaskulamppu
€ 22,95
NITECORE Pocket LED Thumb Avaimenperätaskulamppu
NITECORE Digital Charger D4
sponsored
NITECORE
Digital Charger D4
€ 42,95
NITECORE Digital Charger D4
NITECORE 18650 Li-Ion Battery 2600mAh
sponsored
NITECORE
18650 Li-Ion Battery 2600mAh
€ 14,95
NITECORE 18650 Li-Ion Battery 2600mAh
NITECORE Digital Charger D2
sponsored
NITECORE
Digital Charger D2
€ 28,95
NITECORE Digital Charger D2
Lisätietoa

Nitecore otsalamppu valaisee huolella ja tyylillä

Osta Nitecoren tuotteet nyt huippuhintaan! Nitecore on tuotemerkki, joka perustettiin vuonna 2004. Tuotemerkki suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja innovatiivisia taskulamppuja, latureita ja paristoja. Nitecore tarjoaa korkeaa laatua, erinomaista suorituskykyä, sekä kestävyyttä tuotteissaan. Lisäksi voit olla varma siitä, että löydät aina Nitecorelta mallin, joka sopii sinun tarpeisiisi. Nitecore sopii sinulle, joka tarvitset luotettavaa ja tehokasta valaistusta, tai tehoa aina ja kaikkialla. Nitecoren tuotteet on valmistettu kolmella keskeisellä periaatteella; täydellisyys, luovuus ja käytännöllisyys.

Nitecore – virtaa, tehoa ja valoa

Nitecore on yksi suurimpia taskulamppujen, latureiden ja paristojen valmistajia, jonka laatuvaatimukset ovat aivan omaa luokkaansa. Nitecoren tuotteet sopivat niin työhön kuin vapaa-aikaan ja tarjoavat tekniikaltaan täydellisiä tuotteita innovatiivisilla suunnitteluratkaisuilla. Nitecorelta löytyy maailman parhaimmat LED-taskulamput ja laturit muun muassa lainvalvontaan, taktisiin operaatioihin, teollisuuteen ja ulkoiluharrastuksiin. Tuotemerkin suositut taskulamput ovat innovatiivisia, kestäviä, ja erittäin tehokkaita ja intuitiivisia työkaluja valaistukseen. Niihin on suunniteltu useita sovellusmahdollisuuksia, jotta saisit juuri tarpeisiisi sopivan tuotteen käyttöösi.

Nitecoren tuotteita käytetään myös eri outdoor-harrastuksissa, kuten esimerkiksi retkeilyssä, vaelluksessa, kiipeilyssä, sukelluksessa, sekä pyöräilyssä ja kalastuksessa. Voit harrastaa myös hämärässä tuotemerkin ensiluokkaisten taskulamppujen ja otsalamppujen avulla. Lisäksi pidät akut latauksessa korkealaatuisten ja tehokkaiden laturien pitäessä akut valmiina toimintaan. Nitecoren laturit ovat älykkäitä, tehokkaita, automaattisia ja mukautuvia, sekä yhteensopivia seinä– ja autoadapterien kanssa. Nosta harrastuksesi uudelle tasolle tuotemerkin laadukkaiden varusteiden avulla ja saat uutta puhtia liikkumiseesi.

Nitecore tuotteet

Hankkimalla Nitecoren korkealaatuiset, erittäin kovat testit käyneet tuotteet voit olla varma varusteiden toimivuudesta tilanteessa kuin tilanteessa. Tuotemerkin taskulampuille annetaan jopa 10 vuoden takuu, sillä ne ovat erittäin laadukkaita. Useimmat tuotemerkin teknologiat, innovaatiot ja jopa muotoilu on patentoitu niiden ainutlaatuisuuden vuoksi, joten saat ensiluokkaisen tuotteen ainutlaatuisilla toiminnoilla. Tutustu Nitecoren tuotteisiin. Meidän Nitecore-valikoimasta löydät tuotemerkin:

Laadukkaat tuotteet vastaavat kaikki odotukset

Nitecore on ihanteellinen tuotemerkki kaikille, jotka vaativat toiminnallisuutta tuotteiltaan, sillä Nitecoren tuotteet ovat luotettavia ja aina valmiina apuun siellä, missä tarvitaan valoa tai tehoa. Tuotemerkin taskulamput eivät esittelyjä kaipaa, sillä Nitecoren taskulamput ovat maailman parhaimmistoa, ja ne jatkavat yksinkertaisesti siitä mihin muut taskulamput nuupahtavat. Taskulamppuja löytyy muun muassa perinteisiä kädessä pidettäviä kompakteja malleja, jotka tarjoavat tehokasta valoa pienessä paketissa. Tuotteet sisältävät Smart Selector Ring-teknologian, jonka ansiosta voidaan valomoodia muunnella tarpeen mukaan. SSR-teknologia tarjoaa toiminnot, kuten esimerkiksi SOS, Strobon, Jatkuvan valon ja Majakan. Joskus otsalamppu on se ainoa oikea valinta, ja silloin Nitecorelta löytyy malli, joka on kevyt ja toimii litiumakulla tai paristoilla. Hankkiessasi tehokasta laturia, valitse Nitecoren laturivalikoimasta sopivin malli, nämä laturit sopivat muun muassa Li-Ion-, LiFePO4-, NiMH- ja NiCd-akuille. Lisäksi osa latureista sisältää kätevän digitaalinäytön ja akkukohtaisilla tiedoilla. Näytöltä voidaan lukea tietoa latausvirrasta, jännitteestä ja latausajasta. Hanki Nitecoren laatutuotteet osoitteesta Addnature.fi