Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!
Nomad - retkeilyvarusteita Alankomaista!
Nomad - retkeilyvarusteita Alankomaista!
Nomad on tunnettu ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden valmistaja, jolla on vuosien kokemus alalta. Se on erikoistunut makuupusseihin, reppuihin, telttoihin ja toiminnallisiin vaatteisiin. Yritys on laajentanut valikoimaansa 80-luvulta lähtien. Sillä on monipuolisia tuotteita retkeilyyn ja vaellukseen. Sen tuotteet on kategorisoitu luonnossa suojautumiseen, lepäämiseen ja tavaroiden kantamiseen.

Nomad

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Nykyajan nomadeille - Nomad-varusteet

Nomad -retkeilyvarusteet edullisesti Kuusikymmentäluvulla makuupussien ominaisuudet eivät vielä ollee järin teknisiä. Innovatiivisia valmistajia ja suunnittelijoita oli toki jo tuolloin. 1960-luvulla yksi näistä innovaattoreista, ruotsalainen makuupussivalmistaja siirsi tuotantonsa Alankomaihin ja siitä sai alkunsa Nomad-leiriytymisvarusteiden historia. Nimi oli enne, makuupussit ja teltat olivat nykyajan vaeltajien suosiossa alusta alkaen. Nykyisin Nomad on Euroopan mittakaavassa tunnettu telttojen, makuupussien, makuualustojen ja muiden retkeilytarvikkeiden sekä ulkoiluvaatteiden valmistaja.

Liikkeellä lähellä luontoa, mukavuudesta tinkimättä

Tänä päivänä länsimaisen ihmisen päivärytmi on usein harmillisen staattista: istumista tietokoneen ääressä, palavereissa, luennoilla, autossa... Vastapainona liikkumattomuudelle moni suuntaa vapaa-ajallaan luontoon. Polut, ladut, vaellusreitit ja koskematon luonto toimii akkulataamona, kunnonkohottajana ja tarvittaessa terapeuttina. Yöpyminen maastossa on elämys, joka antaa pontta ja tsemppiä sisätöihin pitkäksi aikaa. Asianmukaisissa leiriymisvarusteissa olet suojattu, pysyt lämpimänä ja nautit luontokokemuksesta.

Majoitusmahdollisuuksia luonnossa

Majoitteena toimii liikkujan ulkona yöpymiskokemuksesta, vaelluksen pituudesta ja säätilasta riippuen laavu, loue, tarppi tai teltta. Valtaosa nykyteltoista on joko tunneli- tai kupolitelttoja. Rakenteensa ansiosta tunneliteltassa on tilava absidi eli eteinen, jota voidaan käyttää tavaroiden säilyttämiseen tai vaikkapa ruoanlaittoon. Näin koko teltan sisäosa jää majoittumiskäyttöön. Kupoliteltan paras ominaisuus on sen pystyttämisen helppous ja monipuolisuus. Teltta pysyy pystyssä kantavien kaariensa ansiosta, sen voi pystyttää vaikka kalliolle tai kiviseen maastoon jossa maakiiloja ei voi käyttää. On olemassa hybriditelttoja, jotka lainaavat hyviä ominaisuuksia molemmilta telttatyypeiltä. Äärimmäisen kylmiin ja tuulisiin oloihin voi hankkia geodeettisen teltan, normitelttailijalle tällaiseen ei ole tarvetta. Teltan valinnassa kannattaa miettiä, monelleko hengelle tarvitset majoitetta, millaiseen käyttöön teltta tulee ja millaisissa sää- ja maasto-oloissa sitä käytät.

Valitse retkeilyvarusteet Nomad -valikoimasta

Edullinen perusmalli riittää kesätelttailuun tai lyhyille vaelluksille. Mitä kylmemmässsä ja tuulisemmasa maastossa kuljet, sitä enemmän ominaisuuksia teltalta vaaditaan. Materiaalin vedenpitävyys ja kestävyys tai teltan rakenne sekä absidien koko lisäävät väkisin teltan kokonaispainoa, ja etenkin pidemmillä vaelluksilla painolla on merkitystä. Teltan hankintapäätös onkin tasapainoilua keveyden ja ominaisuuksien monipuolisuuden välillä. Löydät Nomad-mallistosta teltat eri käyttötarkoituksiin ja erikokoisina. Teltan pienet lisävarusteet, kuten sadesuoja, teltan sisälle kiinnitettävät säilytysratkaisut tai kuivatusnarut tekevät leiriytymisestä entistä mukavampaa. Kaikki nämä tärkeät leiriytymistarvikkeet ja telttojen lisävarusteet löydät Nomad-mallistosta.
Makuupussi ja makuualusta täydentävät nukkujan mukavuuden ja lämpimänä pysymisen. Hyvien yöunien jälkeen liikkeelle lähtö aamulla on nopeampaa ja joustavampaa. Nomad-makuupusseissa on myös runsaasti valinnanvaraa kevyistä kesäpussista aina äärioloihin suunniteltuun talvipussiin saakka. Ohut ja kevyt mutta lämpöä tehokkaasti eristävä makuualusta on tarpeen sekä pehmusteeksi että lämmön säilymiseksi. Nomad-makuualustat ovat itsestääntäyttyviä, niiden yksisuuntainen suuaukon mekanismi estää maton tyhjenemisen yön aikana. Kokoontaiteltuna makuualustat menevät pieneen tilaan ja eivät paina rinkassa liian paljon. Ilmapatja suojaa alustan kylmyydeltä, kosteudelta ja pieniltä epätasaisuuksilta. Voit valita ohuista kevyistä alustoista sopivan koon pituutesi mukaan. Vaihtoehtoisti, jos olet valmis kantamaan hieman painavamman pakkauksen, löydät Nomadilta supermukavia paksumpia ja leveämpiä makuualustoja. Nomad valmistaa myös kompakteja retkityynyjä, joiden avulla nukkuma-asennon saa muokattua ergonomiseksi kovemmallakin alustalla.

Tuotevalikoima, josta löytyy jokaiselle jotakin

Perheellinen retkeilijä arvostaa Nomad-retkisänkyjä lapsille. Kokoontaitettava, kevyesti mukana kulkeva sänky helpottaa lasten yöpymisen suunnittelua niin retkioloissa kuin vaikkapa sukuloidessa. Nomad tarjoaa myös erikokoiset reput ja rinkat, ulkoiluvaatteet sekä naisille että miehille. Pienet päiväreput, laukut ja kassit voit valita ihanissa värikkäissä sävyissä. Malleja on erikokoisia ja eri ominaisuuksilla, saat kuljetettua niin kannettavan tietokoneen, vaellustarvikkeeet kuin lomamatkavaatteetkin. Nomad-vaatteiden perusfilosofiana on yksinkertaisuus sekä leikkauksissa että värisävyissä. Naisten malliston mekot ja hameet leikittelvät väreillä, ulkoiluvaatteet ovat pääasiassa minimalistisia luonnonsävyjä. Nomad vaatettaa ulkoilijan kesällä ja talvella, alusasukerroksien ja fleece-väliasujen päälle on malleja eri vuodenaikojen päällysvaatteisiksi ja sadeasuihin saakka. Materiaalit ovat teknisen hengittäviä ja kevyitä, kuten soft shell - tai windstopper -materiaaleja. Nomad on eettisesti vastuullinen valmistaja, yrityksen sivuilta saat lisätietoa materiaalien ja työvoiman alkuperästä sekä yrityksen yhteiskuntavastuusta. Nomad-asut sopivat myös kaupungin kaduille ja vapaa-aikaan, yksinkertaiset mallit on helppo yhdistää eri tyyleihin ja väreihin. Nomad on vastaus kaikkiin akiitivisen ulkoliikkujan tarpeisiin ja varustetoiveisiin. Laajasta tuotevalikoimasta löydät:

  • Teltat
  • Makuupussit ja makuualustat
  • Reput, rinkat ja laukut
  • Ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatteet

Addnaturen kautta maastoon

Varusteiden hankinnassa järkiperäinen ratkaisu on tehdä ensin vertailuja eri malleista ja tuotteista. Tutustu valmistajien sivujen tietoihin, toisten käyttäjien kokemuksiin ja arvioihin verkossa tai kysele nettipalstoilta vastauksia kysymyksiisi. Helpoimmin ostaminen sujuu verkossa, nettikauppa on auki ympäri vuorokauden. Addnature.fi -sivustolla selaat, vertailet ja valitset haluamasi tuotteet kätevästi kotoa käsin. Maksu sujuu verkkopankin tai pankkikortin avulla, tarvitessasi maksuaikaa voit valita myös osamaksuvaihtoehdon. Voi palauttaa halutessasi vääränlaiset tuotteet 30 päivän aikana. Palautusoikeus on ilmainen, tottakai. Luonnossaliikkujan ensimmäinen etappi on Addnature. Kun varusteet, tarvikkeet ja vaatteet ovat kunnossa, voi seikkailu luonnossa alkaa.