Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹
Optimus -Kaikki retkikeittiöön
Optimus -Kaikki retkikeittiöön
Juuriltaan ruotsalainen, vuonna 1899 Tukholmassa perustettu tuotemerkki Optimus suunnittelee ja valmistaa laadukkaita ja innovatiivisia retkikeittimiä, kattiloita, ruokailuvälineitä ja muita lisätarvikkeita retkikeittiöön. Brändin tuotekehittelyn tavoitteena on helpottaa retkeilijän ja ulkoilijan arkea yksinkertaisilla, mutta uraauurtavilla luomuksilla. Optimus tarjoaa turvallisen, helppokäyttöisen ja rentouttavan aterioinnin luonnon helmassa.

Optimus

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Värit

  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Optimus Polttoainepullon Korkki Lapsilukolla Lapset, musta
Optimus Polttoainepullon Korkki Lapsilukolla Lapset, musta musta
Optimus
Polttoainepullon Korkki Lapsilukolla Lapset, musta
€ 14,95
ALE

Optimus tarjoaa kaiken tarvittavan retkeilyyn

Tilaa tuotteet merkiltä Optimus! Ruotsalainen retkikeitin, joka on kaksi vuotta peräkkäin saanut arvostetun aikakauslehden, Outdoor Magazine:n, ?Gear of the Year? -nimityksen. Tuotanto aloitettiin jo vuonna 1899 ja innovaatioilla, kuten itsepuhdistuva polttoainejärjestelmä, on Optimus valloittanut markkinat myrskyn lailla.

Optimus valmistaa korkealaatuiset ruotsalaiset retkikeittimet

Optimus on ruotsalainen tuotemerkki, jonka historia keittimien valmistuksesta ulkokäyttöön juontaa juurensa aina vuoteen 1899, jolloin tuotemerkki perustettiin Tukholmassa. Aina siitä lähtien se on kehittänyt tuotteita, jotka täyttävät kokeneen ja tietoisen asiakasryhmän vaatimukset. Tämä tarkoittaa, että voit aina odottaa erittäin korkeaa laatua Optimukselta. Sitten vuodesta 2007 yritys on kuulunut sveitsiläiseen Katadyn Group -konserniin.

Optimus ymmärtää, kuinka tärkeä voi hyvä keitin olla niille, jotka harjoittavat aktiviteetteja luonnossa. Olosuhteet ovat usein haastavia kovilla sääolosuhteilla ja suurilla fyysisillä esteillä. Silloin on hyvä keitin ratkaiseva, jotta voidaan suorittaa useimmat lounaat. Retken tai tutkimusmatkan onnistumiselle on usein ratkaisevaa, että voidaan sujuvasti laittaa ruokaa ilman, että se kuluttaa henkistä tai fyysistä energiaa. Optimuksen avulla tuloksena on maittavaa ruokaa, ja näin helpotetaan energiavarastojen täydentämistä kivalla tavalla. Hyvä ja helppo ravinnonsaanti on suuri hyöty sekä niille, jotka lähtevät vaativille retkille että niille, jotka haluavat kokea mukavan ja rauhallisen vierailun luonnossa.

Optimus tuotteiden korkean laadun osoittaa se, että usein tärkeitä ja vaativia toimintoja kehittämään palkataan sotilaallisia tai muita suurempia organisaatioita, jotta he voivat tarjota ratkaisuja osana Katydyn Group:ia. Jos haluat varusteet, jotka ovat tarpeeksi hyviä ammattilaisille, on Optimus hyvä valinta. Retkikeittimien lisäksi valmistetaan myös tarvikkeita ja niihin liittyviä tuotteita, kuten keittoastioita ja ruokailuvälineitä.

Löydä sinun Optimus-keitin osoitteesta Addnature.fi

Addnature.fi sisältää laajan valikoiman eri tuotteita Optimukselta hyvään hintaan. Löydät sekä retkikeittimiä että tarpeellisia lisävarusteita, jotka sopivat useimpiin aktiviteetteihin, joihin niitä voit tarvita, mukaan lukien kaikki vaadittavat tarpeelliset osat. Valikoimasta löytyy myös keitin eri toiminnoilla ja käyttöalueilla, minkä ansiosta näppärällä käyttäjällä, joka tarvitsee erilaisia keittimiä eri tilanteisiin, on myös hyvä mahdollisuus löytää tarvitsemansa tästä. Ostettaessa Addnaturelta saat laatumerkkien lisäksi myös 30 päivän avoimen kaupan. Tässä joitakin korkealaatuisia ja suosittuja tuotteita meidän Optimus valikoimastamme:

  • Hiker+. Peruskeitin klassista muotoilua, joka perustuu konseptiin, joka on ollut toiminnassa jo yli 70 vuotta! Täydellinen keitin, jonka kansi tarvitsee vain kääntää ylös ja se on valmis käytettäväksi. Paloaika jopa 1,5 tuntia täydellä teholla.
  • Nova. Keitin, joka on saanut useita palkintoja sen hyvästä toimivuudesta. Kuumenee nopeasti ja on nopeasti valmis käyttöön. Voidaan käyttää useita eri polttoaineita ilman suuttimen vaihtoa. Erittäin kompakti pakatussa tilassa.
  • Vega. Erittäin kevyt keitin, jossa on erillinen kaasupullo. Sopii ruoanlaittoon alhaisissa lämpötiloissa ja kiehauttaa veden nopeasti. Voidaan asettaa lepotilaan ja on erittäin vakaa.

Osa maailmanlaajuista retkeilyvarusteiden yrityskonsernia

Katadyn Groupin osana Optimuksella työskennellään yritysryhmittymässä, jossa on laaja tietämys ulkoilusta, ja tätä voidaan hyödyntää työssä erinomaisesti. Globaalilla 50 prosentin markkinaosuudella kuuluu Katadyn Group maailman johtaviin yksittäisten vedenpuhdistusjärjestelmien ja tuotteiden valmistajiin. Sillä on toimintaa Optimuksen kautta Sveitsissä, Saksassa, Itävallassa, Ranskassa, USA:ssa, Singaporessa, Ruotsissa, ja lisäksi yksi tuotantolaitos Romaniassa.