paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Lämmittävät talvitakit – Sinulle, joka kieltäydyt palelemasta tänä talvena | Jopa 50%
Houdini Wooler Houdi
Naiset takki sininen
„Täydellinen välikerros!“
Claudia, Customer Service
TUOTTEESEENhoudini

TUOTTEESEEN

Houdini Wooler Houdi

KATSO TUOTETTA

Outdoor huppari jokaiseen tilaisuuteen– HOUDINI WOOLER HOUDI

Claudia työskentelee Addnaturen asiakaspalvelussa, tarkoittaen, että hän on yksi omistautuneista ongelmanratkojista; hoitaen useita asiakkaidemme pyyntöjä ja kysymyksiä päivittäin. Kun Claudia ei ole työn touhussa, löydät hänet syvällä metsän sydämessä ystäviensä kanssa. Hänen suurin kiinnostuksen kohdeon kiipeily - intohimo, johon hän on omistautunut teinivuosistaan asti.

Syksyllä Claudia matkusti Norjan Lofoten-saaristoon tämän kuukauden tuote laukussaan: Houdinin Wooler Houdi. Usean vuoden outdoor-kokemuksella Claudia tietää tarkkaan, mitä ominaisuuksia hyvälläfunktionaalisella vaatteella täytyy olla. Hän ystävällisesti suostui laittamaan vaatteen testiin, nähdäksemmekuinka hyvin se selviäisi Pohjoisen Norjan rannikon koettelemuksista.


LISÄÄ HOUDINILTA

Ensivaikutelmat

Houdin nähdessäni ensivaikutelmani oli, että se näyttää uskomattoman mukavalta. Heti sen päälle pukiessani tiesin olleeni oikeassa: se tuntui erittäin hyvältä päällä. Pidin todella sen vetoketjullisestakauluksesta, joka tarkoittaa, että sillä voi pitää niskan ja kaulan lämpimänä kylmillä säillä ja taas helposti vähän avata jos tulee kuuma.

Olen ollut Houdinin suuri fani pidemmän aikaa, koska heidän toiminnalliset vaatteensa toimivat tosi hyvin outdoor-aktiviteetteihin ja jokapäiväiseen käyttöön. Mielestäni heidän design on täydellinen molempiin. Minulla on ollut runsaasti positiivisia kokemuksia Houdinin vaatteista, sillä ne ovat aina näyttäytyneet olemaan super hyvää laatua, mikä on oikeasti tärkeää kiipeillessä tai hiihtorinteessä. Odotinkin puseron tarjoavan hyvää hengittävyyttä ja kosteudensiirtokykyä sen Wooler GridMerino-kuvion ansiosta.

Testi

Wooler Houdi tuli mukaan matkalleni viikoksi Lofoteniin pohjoisessa Norjassa ja en olisi voinut olla siihen tyytyväisempi! Se on yksinkertaisesti täydellinen välikerros! Pidin sitä päällikerroksena aurinkoisina päivinä vuorella lokakuussa. Kuten odottaa saattoi, olosuhteet korkeilla, suojaamattomilla huipuilla olivat viileämmät, mutta Houdi tuntui täysin mukavalta niin lämpötilan puolesta kuin liikkumisvapaudeltaan kiipeillessäni. Ja tuulen yltyessä oli oikein helppo heittää shell-takki sen päälle. Pidin sitä myös lämmetäkseni todella kylmän surffaussession jälkeen ja jopa nukuin pusero päällä teltassa – Se piti ihanan lämpöisenä jakodikkaan oloisena makuupussissani. Niin kuin oli odotettavissa, Houdin kuvion muotoilu piti huolen, ettäkosteus siirtyi paremmin kuin monessa muussa pitämässäni puserossa, mitä kyllä arvostin.

TUOTEMERKKIIN

Päätäntö

Suosittelisin Houdini Wooler Houdia kaikille, jotka pitävät merinovillasta ja nauttivat outdoor-aktiviteeteista. Se on hengittävä, mukava ja joustavaa muotoilua tarkoitettu toimimaan erittäin hyvin kaikkiin tilaisuuksiin kiipeilystä, hiihtoon ja vaellukseen. Eikä se ole pelkästään käytännöllinen vaate. Sain myös kivoja kommentteja muilta kiipeilyseinämällä, koska se on niin tyylik


Houdini yhdistää toimivuuden ja eettisyyden

Ruotsalainen Houdini luo funktionaalisia urheiluvaatteita, joissa yhdistyvät suorituskyky, kestävyys, muoti ja intohimo urheilua kohtaan. Kahden vuosikymmenen ajan kehitetty brändi on noussut skandinaavisen urheilueliitin suosikiksi. Teknisen stretch-kankaan käytön pioneeri on jatkuvasti kehityksen kärjessä. Yrityksen tavoitteena on luoda jonain päivänä asu, jonka kerrokset ovat niin kevyitä, että niiden olemassa oloa tuskin huomaa.

TUOTEMERKKIINTUOTEMERKKIIN

TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.