Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹
Platypus - lähellä luontoa
Platypus valmistaa yksilöllisiä nesteytysjärjestelmiä urheilijoiden ja ulkoilijoiden käyttöön. Tuotteet on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat nauttia elämästä ja liikunnasta täysillä. Tuotenimi on lainattu vesinokkaeläimeltä, vedessä elävältä ja siihen täydellisesti sopeutununeelta nisäkkäältä. Valmistaja pyrkii tarjoamaan samanlaisen luonnollisen helpon nesteytysmahdollisuuden myös urheilijalle. Valikoimissa on täydellinen sarja juomapulloja, -letkuja ja lisävarusteita.

Platypus

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • sininen
  • valkoinen
  • läpinäkyvä

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Platypus Big Zip EVO Juomaletkusarja 2l Pullo
Platypus Big Zip EVO Juomaletkusarja 2l Pullo
Platypus
Big Zip EVO Juomaletkusarja 2l Pullo
OVH € 26,95 € 12,95
- 51 %
ALE
Platypus Big Zip EVO Suodatinliitin
Platypus Big Zip EVO Suodatinliitin
Platypus
Big Zip EVO Suodatinliitin
OVH € 13,95 € 8,95
- 35 %
ALE
Platypus GravityWorks Suodatinjärjestelmä 4,0l
Platypus GravityWorks Suodatinjärjestelmä 4,0l
Platypus
GravityWorks Suodatinjärjestelmä 4,0l
OVH € 159,95 € 125,95
ilmainen toimitus
- 21 %
ALE
Platypus GravityWorks In-Line Adapter
Platypus GravityWorks In-Line Adapter
Platypus
GravityWorks In-Line Adapter
OVH € 14,95 € 7,95
- 46 %
ALE
Platypus Meta Pullon korkki ja kannatinnauha
Platypus Meta Pullon korkki ja kannatinnauha
Platypus
Meta Pullon korkki ja kannatinnauha
OVH € 10,95 € 3,95
- 63 %
ALE

Platypus tuntee nesteytyksen salat!

Paljon Platypus -juomapulloja urheilijoille edullisesti Platypus on osa amerikkalaista Cascade Design-yritystä. Emoyritys sai alkunsa perustajiensa yllättävän työttömyyden seurauksena. Lentokoneyhtiö Boeing oli vähentänyt radikaalisti työväkeään Seattlessa. Työttömiksi olivat jääneet myös insinöörit Jim Lea ja Neil Anderson. Onneksi heidän ystävänsä vuorikiipeilijä John Burroughs kaipasi reissuilleen kunnollista retkipatjaa. Hän sai idean käyttää työtä kaipaavaa insinöörikaksikkoa uudenlaisen patjan suunnitteluun. Alkusysäyksestä oli vielä matkaa tuotannon aloittamiseen, mutta innokas tutkimustyö tuotti aikanaan näyttävää tulosta. Tämä Seattlessa päämajaansa pitävä yritys on nykyään eräs maailman suurimmista alallaan. Se on koostaan huolimatta pysytellyt perheyrityksenä. Sillä on tällä hetkellä hallussaan useita tuotebrändejä, joista Platypus on erikoistunut nesteytykseen. Veden varastointi pidemmillä retkillä on tuottanut retkeilijöille murhetta kautta aikojen. Ilman vettä ei voi tulla toimeen, mutta sen kuljettaminen vei voimia ja hidasti matkantekoa. Vuonna 1996 kehitetty Platypusin nesteytyspullo oli kätevä kuljettaa mukana ja mahtui tyhjänä pieneen tilaan. Ideaa täydennettiin pari vuotta myöhemmin Platypus Big Zip-säiliöllä. Siihen kuului entistä suurempi suuaukko, joka helpotti pullon täyttöä ja puhdistusta huomattavasti. Sekään ei vielä kehittäjille riittänyt, vaan säiliöihin lisättiin suodatusjärjestelmä, joka pitää veden raikkaana.

Muut Platypus -tuotteet

Platypus nesteytyspullo on poikinut rinnalleen aikamoisen liudan muitakin nesteytystuotteita. Sinun on helppo katsoa niitä sivustomme valikoimista suunnitellessasi huoletonta matkaa luontoon. Matkan pituudesta ja kestosta riippuu, kuinka suuren määrän vettä tarvitset mukaasi. Voit kuljettaa Platypusin nesteytysjärjestelmiä mukanasi lähes kaikissa ulkoliikuntaan suunnitelluissa selkärepuissa. Platypusin valikoimista löytyvät kuitenkin yrityksen myös omat reput, joiden kanssa sen vesisysteemit sopivat takuuvarmasti yhteen. Niitä on saatavana mm. 25:n ja 35:n litran vetoisuusluokissa. Pieni ja kätevä Platypus Softbottle on ystäväsi elämän eri alueilla. Löydät varmasti lempivärisi näiden pullojen värikirjosta. Otat juomapullostasi virvoittavan huikan harjoituksissa. Se voi pelastaa kehosi kuivumiselta pitkillä pyörämatkoilla, mutta toimii myös yhtä hyvin kesäisellä pihanurmikolla. Voit viedä pullon turvallisesti laukussasi työpaikalle. Saat nauttia kulauksen virvoittavaa vettä aina kun tarvitset elimistöllesi pientä piristystä. Näissä pulloissa löytyy kokoja puolesta litrasta litraan. Platypus on suunnitellut tuotteensa toiminnan täyttämisestä tyhjentymiseen asti. Kun pullot ja säiliöt tyhjenevät, ne voi kiertää rullalle ja pakata pieneen tilaan. Niistä ei lähde mitään makua juomaan. Kaikki Platypusin vesipullot ja -järjestelmät ovat BPA-vapaita. BPA tarkoittaa Bisfenoli-A:ta. Se on muovin raaka-aine, jolla on todettu olevan vaikutusta ihmisen hormonitoimintaan.

Nestetasapaino kuntoon asianmukaisilla tuotteilla!

Vettä tarvitsevat aikuiset, lapset ja vanhukset. Olet ehkä aktiivinen kuntoilija, harrastat patikointia tai teet päivät pitkät töitä ulkosalla. Tiedät, että syömättäkin pärjää jonkin aikaa, mutta vesi ei saa loppua kesken. Platypusilla on valikoimassaan monia vaihtoehtoja, joista löydät erilaisiin veden tarpeisiin hyviä ratkaisuja. Voit valita vesipulloista ja nesteytysseteistä useita eri kokoja käyttötilanteen mukaan. Joskus matkarauha on kiinni nautitun nesteen määrästä. Platypus Water Tank kulkee autossa lukemattomat hikiset mökkireissut. Siitä on paljon hyötyä kun lähdetään lasten kanssa erilaisiin tapahtumapuistoihin. Sen vetoisuus on 4 litraa, joten siitä riittää janoisen perheen tarpeisiin juotavaa pitkäksi aikaa. Toinen Platypusin suurikokoinen tuote on 3 litran vesisäiliöllä varustettu Platypus Big Zip LP. Suuresta koostaan huolimatta se on helppo kuljettaa reissaajan repussa. Siinä on turvallinen Slidelock-suljinsysteemi, joka pitää kaiken veden tiiviisti sisäpuolella. Sovitat järjestelmän napakasti vaikka säänkestävään Sprinter reppuun. Nesteytysjärjestelmä on muodoltaan litteä, se ei hölsky, eikä se haittaa liikkumistasi. Pienempään vedentarpeeseen riittää kahden litran Platypus Platy Bottle on käytännöllinen urheilijan mukana kisapaikalla tai salilla. Se on kätevä täyttää tarvittaessa, mutta rullautuu tyhjänä vaikka treenikassin taskuun. Tämä pullo ei ole liialla painollakaan pilattu, se painaa vaivaiset 80% kovamuovisen pullon painosta. Silti saat sen pysymään vakaasti pystyssä. PlusBottle on kahvalla varustettu malli. Kaadat siitä helposti vettä vaikka mukiin. Siihen saat mahtumaan yhden litran raikasta janojuomaa. Taipuisa ja kestävä vesipullosi kulkee mukanasi minne tahansa. Platypus Hoser on nesteytyksen klassikko, joka on jo monen suosikki. Se on pienen kokonsa ansiosta erittäin helppokäyttöinen ja mahtuu pieneen tilaan. Hyperflow-venttiilin saat puraisemalla auki ja sammutat janon pysähtymättä lainkaan vaelluksesi aikana. Valitse meiltä koko perheelle Platypusin tuotteita:

  • Nesteytysjärjestelmät
  • Juomapullot
  • Varaosat nesteytysjärjestelmiin
  • Puhdistusvälineet

Tilaa Addnaturelta vesipullot ja nesteytystuotteet kätevästi!

Jos tarvitset käytännöllisiä ratkaisuja ulkoilun vesiongelmiin, sinun kannattaa piipahtaa osoitteessa: addnature.fi. Löydät meiltä Platypusin laadukkaat ja toimivat tuotteet moneen toimintaan. Näitä laatutuotteita hankittuasi huomaat hyötyväsi niistä työssä ja harrastuksissa. Tutustu niihin lähemmin kotona, niin voit tarkastaa niiden toimivuuden käytännössä. Nettikauppa kannattaa aina, sillä voit halutessasi vaihtaa tai palauttaa tilaamiasi tuotteita.

Tutustu juomapullokategoriaamme:  Juomapullo |  Vesisäiliö |  Vedensuodatin |