Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Loppukauden ale! Säästä jopa -60%1

POLER

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

 • XS
 • S
 • M
 • L

Värit

 • harmaa
 • ruskea
 • valkoinen
 • musta
 • oliivi

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
POLER Venn T-paita Naiset, musta
POLER Venn T-paita Naiset, musta musta
POLER
Venn T-paita Naiset, musta
OVH € 34,95 € 19,95
 • Versiot: XSSML
- 43 %
POLER Venn T-paita Naiset, valkoinen
POLER Venn T-paita Naiset, valkoinen valkoinen
POLER
Venn T-paita Naiset, valkoinen
OVH € 34,95 € 19,95
 • Versiot: SML
- 43 %
POLER Venn T-paita Naiset, ruskea
POLER Venn T-paita Naiset, ruskea ruskea
POLER
Venn T-paita Naiset, ruskea
OVH € 29,95 € 16,95
 • Versiot: L
- 43 %
POLER Furry Font Lyhythihainen Paita Miehet, oliivi
POLER Furry Font Lyhythihainen Paita Miehet, oliivi oliivi
POLER
Furry Font Lyhythihainen Paita Miehet, oliivi
OVH € 29,95 € 16,95
 • Versiot: ML
- 43 %
POLER Psychedelic Vetoketjullinen Huppari Miehet, musta
POLER Psychedelic Vetoketjullinen Huppari Miehet, musta musta
POLER
Psychedelic Vetoketjullinen Huppari Miehet, musta
OVH € 89,95 € 49,95
 • Versiot: S
- 44 %
POLER Pop Top Crew Villapaita Miehet, harmaa
POLER Pop Top Crew Villapaita Miehet, harmaa harmaa
POLER
Pop Top Crew Villapaita Miehet, harmaa
OVH € 78,95 € 43,95
 • Versiot: S
- 44 %
POLER Fur Font Snapback Lakki, ruskea
POLER Fur Font Snapback Lakki, ruskea ruskea
POLER
Fur Font Snapback Lakki, ruskea
OVH € 39,95 € 22,95
 • Versiot: Onesize
- 43 %

Poler – rakkaudesta retkeilyyn

Kattava valikoima Poler-vaatteita netistä Poler Outdoor Stuff on brändi, joka on luotu pienentämään aktiiviurheilun ja ulkoilun välistä kuilua - moderni ja aktiivinen ulkoilu-lifestyle kun soveltuu vaatteiden puolesta kumpaankin. Poler valmistaa tuotteita niin aktiivisille kulkijoille kuin luonnon tutkijoillekin – varusteita, jotka ovat sekä miellyttäviä että funktionaalisia jokapäiväisessä käytössä, niin kaupungissa kuin villissä luonnossakin.

Polerin perustaja Benji Wagner mietti kavereidensa kanssa järjestetyn telttaretken jälkeen pitkään sitä, kuinka ulkoiluvaruste ja -vaatebisnes oli liian teknistynyt. Hänen reissukaverinsa pitivät luonnosta, mutta eivät kuitenkaan olleet aktiivisia luonnossa liikkujia. Ulkoiluvaatteet olivat viimeisten vuosien aikana muuttuneet kovin teknisiksi, ja niiden piti kestää tuulta ja tuiskua vaikka vuorikiipeilyssä. Kaikki ulkoiluvaatteita tarvitsevat eivät kuitenkaan ole vuorikiipeilijöitä vaan heidän kosketuspintansa luontoon voi olla vaikkapa sunnuntainen rantaretki lasten kanssa, marjojen kerääminen lähimetsästä, tai telttaretki kavereiden kanssa. Wagner perusti yrityksensä tehdäkseen vaatteita juuri näille ihmisille. Toisinsanoen tuotteita jotka sopivat kaikille, eivätkä pelkästään esimerkiksi extreme-urheilijoille. Tuotteita, jotka on helppo ottaa omaksi, brändiltä jota on helppo lähestyä.

Poler tuo retkeilyn lähemmäksi kaikkea kansaa

Poler tai virallisemmin Poler Stuff on nimensäkin puolesta hieman outolintu, sillä Poler on tarkoituksella väärin kirjoitettu Polar ja sana Stuff viittaa kansanomaisuuteen, enemmän kuin gear tai equipment. Wagner halusi luoda brändin joka ei tärkeile, brändin joka välittää ja myöskin brändin, jonka tuotteita kaikilla olisi vara ostaa. Start-upin rahoitus kasattiin omista rahoista ja Wagner kumppaneineen työskentelivät kodeistaan käsin, jotta ensimmäinen mallisto saatiin lanseerattua markkinoille vuonna 2011. Tuo mallisto piti sisällään telttoja, t-paitoja ja kasseja. Esimerkiksi The Man Tent -teltta lupasi tarpeeksi tilaa joogalle ja teltan silmän muotoisen ikkunan tarkoitus oli, että siitä voisi katsella tähtiä öisin. Wundler Bundler puolestaan oli taiteltava eriste, joka piti oluet kylminä tai burritot lämpiminä. Useimmat brändin valmistamista tuotteista maksoivat alle 200 dollaria, joten niihin oli varaa muillakin kuin ammattikiipeilijöillä.
Polerin valmistamat laadukkaat retkeilyvarusteet löydät kätevimmin Addnaturelta. Tilaa meiltä jokaiselle kukkarolle sopivat Poler-varusteet ja pääset jo pian nauttimaan toimivammista ja mukavammista retkistä!

Addnaturelta saat upeiden tuotteiden lisäksi reilut tilausehdot

Addnaturelta löydät Polerin vaatteiden lisäksi myös paljon muita laatubrändejä. Ostaessasi meiltä netistä uudet ulkoiluvarusteesi, saat tutustua kaikessa rauhassa kotisohvallasi eri malleihin ja vertailla niitä toisiinsa ennen ostopäätöksen tekemistä. Tarjoamme aina nopean toimituksen ja maksuttoman palautuksen. Yli 99 euron tilaukset saat toimituskuluitta, ja sinulla on jopa 30 päivää aikaa palauttaa tuote. Tilaa omasi jo tänään!