Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Työkalupakit

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Työkalupakki – kotinikkarin perusvaruste

Tilaa monikäyttöinen työkalupakki Addnaturelta! Pyöräily harrastuksena kuluttaa niin polkupyörää kuin myös pyöräilijän varusteita, ja aina silloin tällöin tulee eteen tilanne, jolloin on tarkistettava pyörän ja muiden varusteiden kunto, sekä suorittaa tarvittavia korjauksia tai päivityksiä. Säännöllisesti huollettu polkupyörä toimii huomattavasti pidempään kuin pyörä, joka on jatkuvassa käytössä ilman pesua, rasvausta tai kuluneiden osien vaihtoa. Lisäksi retkipyörät ovat erittäin arvokkaita, joten säännöllinen huolto pitää myös pyörän arvossaan.

Monet polkupyöräliikkeet tarjoavat polkupyörien kevät– tai syyshuoltoa, mutta miksi maksaisit kalliisti asiasta, jonka voit tehdä itse. Huoltaessaan itse pyöräänsä oppii samalla monia mielenkiintoisia perusasioita pyörästään, ja tästä saattaa olla arvokasta hyötyä esimerkiksi erilaisilla pyöräretkillä. Retkeillessä pyörään sattunut ongelma tulee ratkaista paikan päällä, jotta matkaa voidaan jälleen jatkaa, joten nikkarin taidot tulevat olemaan suureksi hyödyksi. Jotta säännölliset huolto– ja korjaustyöt olisivat onnistuneita ja mielekkäitä, kannattaa panostaa kunnolliseen työkalupakkiin, jolloin kaikki tärkeät työkalut säilyvät siististi tallessa.

Addnature – tarvikkeet tee-se-itse -harrastajalle

Oletpa sitten innokas pyöräilijä tai ahkera retkeilijä, meiltä löydät laajan valikoiman erittäin tarpeellisia ja käteviä työkalupakkeja, joissa säilytät kaikki tärkeät työkalusi, joita saatat tarvita seikkailusi aikana. Hyvin varautuneen pyöräilijän työkalupakkiin kuuluvat ehdottomasti paikkausrasia, sillä rengasrikko tapahtuu useimmiten juuri silloin, kun sitä vähiten osaat odottaa. Lisäksi polkupyörän ketjut saattavat ikävästi hypähtää pois paikaltaan, jolloin tarpeeseen tulevat laadukkaat ketjutyökalut. Jarruja täytyy aina silloin tällöin hieman kiristää jo turvallisuuden vuoksi ja se hoituu kätevillä vaijerin kiristimillä. Momenttiavaimella onnistuvat muut kiristämiset ja näppärällä kuusiokoloavaimella irrotat useimmat korjausta tai huoltoa kaipaavat osat. Kuusiokoloavaimia kannattaa olla pakissa useita eri kokoja, ja näiden kaveriksi kannattaa hankkia erikokoisia jako– ja kiintoavaimia, joista viimeisimmällä availlaan ja kiristellään esimerkiksi laakerikartioita. Helppoihin säätöihin, kuten pyörän satulan tai ohjaustangon nostoon tai laskuun sopivat yleistyökalut kuusiokoloavain ja lenkkiavain erinomaisesti. Kätevä pakki varustettuna perustyökaluilla auttaa tee-se-itse-harrastajaa pääsemään pitkälle polkupyörän huollossa ja korjauksessa.

Hankkiessasi meiltä uuden työkalupakin et tule olemaan ainoastaan tyylikkään ja käytännöllisen pakin omistaja, vaan saat tämän lisäksi sen täytettynä kaikilla pyöräsi huoltoon tarvitsemillasi varusteilla. Meidän valikoimamme mallit nimittäin sisältävät jo valmiiksi erilaisia laatutyökaluja, joten sinun ei tarvitse hankkia kaikkea erikseen. Näin saat monta asiaa yhdellä kertaa; täydellisen työkalupakin sisältöineen. Valitse meidän mittavasta valikoimastamme pakki, joka sisältää työkaluja, jotka sopivat parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, sillä useimpia valikoimamme työkaluja voidaan käyttää myös muuhun kuin polkupyörän huoltamiseen ja korjaamiseen. Meiltä löydät muun muassa seuraavia malleja:

  • Kannettavia kahvallisia työkalupakkeja
  • Vedettäviä työkalupakkeja
  • Kannettavia pienikokoisia työkalupakkeja
  • Tarvikelaatikoita

Varaudu retkille – ota työkalupakki mukaan

Suunnitellessasi pidempää pyöräily– tai vaellusretkeä kannattaa varautua pienimuotoisiin huoltotöihin. Pyörällä liikuttaessa saattaa matkalla ilmestyä polkupyörään erilaisia pikkuvikoja, jotka saadaan korjattua asianmukaisilla työkaluilla. Joskus saattaa puhjeta rengas kesken pyöräilyn, jolloin paikkarasia on ehdoton tarvike mukaan jokaiselle retkelle, kuten myös polkupyörän pumppu. Lisäksi ketjut saattavat löystyä, joten niitä joudutaan kiristämään, tai jarru ei toimi kunnolla. Polkupyörä tarvitsee pientä kiristämistä ja ruuvailua aina silloin tällöin, ja kun kuljetat mukanasi tarpeellisia työkaluja, voit nopeasti jatkaa taas matkaasi.

Mikä on sinun työkalupakkisi?

Valikoimamme sisältää erikokoisia pakkeja, joista pienikokoisemmat perustyökalut sisältävät työkalupakit soveltuvat matkakäyttöön esimerkiksi retkille ja vaikkapa sinulle, joka pyöräilet töihin ja haluat olla varautunut pienimuotoisiin korjauksiin. Meiltä löytyvät myös pienemmät työkalupakit työmatkoilla mukana kuljetettaviksi. Hieman suuremmat mallit sopivat kotikäyttöön, kun huollat pyörääsi esimerkiksi kotipihalla tai autotallissa. Kätevä kannettava pakki on helppo kuljettaa pyörän luokse ja laatikosta löydät helposti kaiken tarvittavan. Pyörillä olevat suurempia työkaluja sisältävät työkalupakit ovat erinomaisia säilytettäväksi esimerkiksi autotallissa, jossa huollat pyörääsi. Työkalut sijaitsevat kerroksittain, joten eri kerroksesta löydät eri työkaluja. Pyörillä oleva pakki on kätevä siirrellä polkupyörän ympärillä ja käsilläsi on aina kaikki tarvittava.

Työkalut retkikeittimiin hankit osoitteesta Addnature.fi

Retket, jotka kestävät useamman päivän, vaativat myös ateriointia luonnon helmassa. Tähän tarkoitukseen löytyy lukuisia käteviä retkikeittimiä, joilla saadaan aikaan yllättävän monipuolisia aterioita pienellä vaivalla. Ulkoillessa myös ruokahalu kasvaa, joten keittimet ovat kovassa käytössä ja silloin tällöin saattavat polkupyörien lisäksi myös retkikeittimet tarvita huoltoa. Meiltä löydät erityisesti retkikeittimille suunniteltuja käteviä työkalupakkeja, jotka sisältävät tarpeellisia korjaustarvikkeita keittimille. Valitse meidän monipuolisesta valikoimasta tulevalle pyöräretkelle tai vaellukselle sopivia työkaluja, joita löydät valikoimamme työkalupakeista. Miksi hankkisit kaikki tarvikkeet ja työkalut kalliisti yksitellen, kun saat kätevästi kaiken tarpeellisen meidän työkalupakissamme?