Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!
pyua
PYUA – ECOrrektia tuotantoa
PYUA tulee Kielistä Baltian mereltä ja sen tuotevalikoimasta löydät vaatetusta kaikenlaisiin ulkoiluseikkailuihin, merenrannalta ja vuoristoon. Yritys on omistautunut reiluun tuotantoon ja toistuvasti kehittää kestäviä tuotteita laadun ja suorituskyvyn korkeimmilla standardeilla. Tuotteet valmistetaan Euroopassa, ovat PFC:ttömiä ja 100% uusiutuvia – jälkiä ei siis jätetä!

PYUA

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

PYUA – vaatteet ympäristötietoiselle ulkoilijalle

PYUA edustaa nykyaikaista, kestävää tuotantoa. Firman arvojen keskiössä on kunnioitus luontoa kohtaan sekä reiluus ja ekologisuus koko tuotantoketjun aikana. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tuotteissa olisi tehty kompromisseja funktionaalisuuden tai tyylin suhteen! Ei ihme, että merkki on vain vuosikymmenessä saavuttanut suursuosion sekä Euroopassa että maailmanlaajuisesti. Jos arvostat varusteissasi kestävän kehityksen innovaatioita ja yksinkertaisen klassista tyyliä, löydät PYUAn valikoimasta varmasti mieleisesi vaatteet monenlaiseen urheiluun ja ulkoliikuntaan!

Kierrätysmateriaaleista valmistettavat PYUA-vaatteet sopivat monenlaiseen liikuntaan

Valikoimastamme PYUA:n varusteita löydät niin miesten kuin naisten vaatteet esimerkiksi joogaan, juoksuun ja kaikenlaiseen ulkoliikuntaan. PYUAlta löydät niin takit, topit kuin t-paidatkin jokaiseen vuodenaikaan. Erilaisten teknisten materiaalien ansiosta PYUAn vaatteissa olosi pysyy miellyttävän raikkaana kesäpäivien lämmössä ja mukavan lämpimänä talvipakkasilla!

PYUAn varusteet valmistetaan kierrätysmateriaaleista. Esimerkiksi uusiopolyesteria saadaan pilkkomalla vanhoja polyesterivaatteita ja kehräämällä niistä uutta lankaa. Paitsi että tämä prosessi ei tuota uutta materiaalia vaan kierrättää vanhaa, se myös käyttää vähemmän energiaa ja kemikaaleja kuin täysin uuden polyesterin tuottaminen. Kestävyys ja ympäristöarvot näkyvät myös muiden materiaalien hankinnassa: esimerkiksi toppatakkien täyte saadaan valmistajalta, joka valmistaa sen kierrätetyistä PET-pulloista. PYUAn vaatteet ovat loistava osoitus siitä, kuinka innovaatioilla ja intohimolla voidaan luoda toimivia varusteita ympäristöystävällisemmin. Ulkonäöltään PYUAn tuotteet sopivat loistavasti niin kaupunkiin kuin luonnonhelmaan. Monikäyttöisyys onkin yksi merkin tuotteiden suosion salaisuuksista. Yksinkertaisen tyylikkäät mallit vakuuttavat vuosi toisensa jälkeen – kestäviin ja klassisiin vaatteisiin sijoittaminen onkin sekä taloudellinen että ekologinen valinta, sillä ajattomia vaatteita käyttää mielellään monta vuotta!