Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Retkituolit

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Varustus

 • Jalkatuki 1
 • Kuljetuslaukku 1
 • Käsinojat 2
 • mukiteline 1

Enimmäispaino in kg

kg
kg

Paino (noin) in kg

kg
kg

Tuoteperhe

 • Lafuma Mobilier Next 2
 • Lafuma Mobilier R Clip 1

Värit

 • beige
 • harmaa
 • musta

Hinta

Asiakaspalaute

 • 3
 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
CAMPZ Lounger Taittuva Tuoli Jalkatuella, harmaa
CAMPZ Lounger Taittuva Tuoli Jalkatuella, harmaa harmaa
CAMPZ
Lounger Taittuva Tuoli Jalkatuella, harmaa
€ 59,95 * € 43,95
- 26 %
ALE
Lafuma Mobilier R Clip Rentoutumistuoli Batyline, beige/harmaa
Lafuma Mobilier R Clip Rentoutumistuoli Batyline, beige/harmaa beige/harmaa
Lafuma Mobilier
R Clip Rentoutumistuoli Batyline, beige/harmaa
€ 139,95
ilmainen toimitus
ALE
Lafuma Mobilier Next Jalkajakkara Air Comfort, musta
Lafuma Mobilier Next Jalkajakkara Air Comfort, musta musta
Lafuma Mobilier
Next Jalkajakkara Air Comfort, musta
€ 119,95
ilmainen toimitus
ALE
Lafuma Mobilier Next Jalkajakkara Air Comfort, harmaa/musta
Lafuma Mobilier Next Jalkajakkara Air Comfort, harmaa/musta harmaa/musta
Lafuma Mobilier
Next Jalkajakkara Air Comfort, harmaa/musta
€ 119,95
ilmainen toimitus
ALE

Retkituolit ovat kätevä lisä reissuillesi

Retkituoli, festarijakkara, retkijakkara – rakkaalle apuvälineelle on monta nimeä. Yhdistävä tekijä näille tuoleille on niiden keveys ja kokoontaittuvuus, sillä istuin kulkee mukanasi niin kesäiselle telttaretkelle kuin festareillekin. Tuoleja on monenlaisia ja retkituolia valitessa kannattaa aina aloittaa miettiminen sen kuljettamisesta. Jos kuljet jalkaisin mukanasi paljon muutakin tavaraa, kannattaa luonnollisesti valita mahdollisimman pieni ja kevyt retkituoli. Jos liikut autolla, matkailuautolla tai vaikka asuntovaunun kanssa, sinulla on enemmän mahdollisuuksia säilyttää ja kuljettaa varusteita kuin jalkapatikassa, joten voit valita ominaisuuksiltaan isomman ja monipuolisemman retkituolin. Mieti myös, minkälaiseen käyttöön haet retkituolia. Jos sinun tarvitsee liikkua tuolin kanssa runsaasti, sen olisi hyvä olla kevyt ja helposti liikuteltava. Esimerkiksi vaeltaessa retkituoli on varmasti hyödyllinen apu väsyneiden jalkojen lepuuttamiseen, mutta se ei saa viedä liikaa tilaa, eikä painaa yhtään ylimääräistä. Asuntovaunulle tai matkailuautolle voit valita painavammat ja istumisominaisuuksiltaan paremmat retkituolit, sillä sinun ei tarvitse niin miettiä liikuteltavuutta ja keveyttä. Addnaturella on todella kattava valikoima erilaisia retkituolivaihtoehtoja, joihin pääset tutustumaan kätevästi suoraan verkkokaupassamme. Etsi itsellesi sopivimmat vaihtoehdot ja kohta nautitkin jo oman retkituolin mukavuudesta.

Brunner captain kokoontaitettava retkituoli

Erilaisia retkituoleja on moneen lähtöön

Addnaturen verkkokaupasta löydät retkituoli- ja retkijakkaravaihtoehtoja eri kokoisina, eri värisinä ja eri mallisina. Tuolivalikoimassa on lisäksi huomioitu aikuiset ja lapset erikseen, sillä molemmille löytyy omia tuotemalleja. Retkituolit ovat lähtökohtaisesti aina yhden hengen malleja, mutta valikoimassamme on myös kahden istuttavia retkituoleja. Retkituolin ja retkijakkaran isoin ero on se, ettei jakkarassa ole selkänojaa. Sellainen kulkeekin mukana vaivattomasti melkein mihin tahansa tapahtumaan, sillä ne painavat vain murto-osan selkänojallisen tuolin painosta.

Kokoontaitettava retkituoli toimii loistavasti väliaikaisena istumapaikkana erilaisissa tapahtumissa tai vaikka lisätuolina puutarhajuhlissa. Kun et enää tarvitse istuinta, voit taittaa ne kasaan ja laittaa odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Saat pieneen tilaan mahtumaan paljon lisätuoleja vieraillesi tai omaa käyttöäsi varten. Addnaturelta löydät myös kattavasti kokoontaitettavia retkijakkaravaihtoehtoja, jotka on varustettu joko perinteisellä ristiin taittuvalla rungolla tai kolmijalkaisella tai nelijalkaisella mallilla. Valikoimaan on lisäksi lisätty myös jalattomia vaihtoehtoja, jotka toimivat loistavasti esimerkiksi rannalla.

Kevyt retkituoli on kätevä kuljettaa mukana kalastusreissulle, festareille, telttaretkelle tai vaikka urheilutapahtumaan. Se menee pieneen tilaan ja saat kuitenkin pienellä vaivalla järjestettyä itsellesi mukavan istumapaikan. Selkänojalliset retkituolit on usein varustettu käsinojilla, mutta niitä saa myös ilman käsinojia, jos nojat ovat tiellä esimerkiksi kalastaessa. Osassa retkituoleja on huomioitu myös jalat, joten saat parhaimmillasi lepuutettua myös kävelystä väsyneitä jalkojasi. Osassa tuoleja saatkin otettua todella rennon istuma-asennon, osassa tuoleja istutaan pystyssä. Osassa hieman arvokkaampia retkituoleja voit jopa säätää itsellesi miellyttävän istuma-asennon istuvampaan tai makaavampaan asentoon.

Lasten kanssa matkustaessa on hyvä huomioida myös heidän tarpeensa ja siksi Addnaturella on valikoimassaan myös lasten retkituolivaihtoehtoja. Patikoidessa pienten jalkoja saattaa alkaa väsyttää ja välillä tarvitsee huilata, tai esimerkiksi asuntoautolla matkustaessa ja leiriytyessä on hyvä tarjota myös lapsille kevyt retkituoli, jossa he voivat istua ja nauttia ulkoilmasta. Lasten retkituolit ovat kevyempiä ja menevät pienempään tilaan kuin aikuisten vastaavat mallit, joten ne kulkevat ketterästi mukanasi.

Kaikki tarvittavat retkeilyvarusteet löytyvät Addnaturelta

Addnaturen verkkokaupasta löydät erilaiset retkituolit ja retkijakkarat kätevästi yhdestä paikasta. Tuolien ja jakkaroiden lisäksi saat samasta verkkokaupasta kaiken muun tarvittavan retkeilyyn, ulkoiluun ja vaellukseen. Tutustu esimerkiksi teltta-, makuupussi- ja ruoanlaittovälinevalikoimiimme, joista saat kätevästi täydennettyä puuttuvat tarvikkeet pidemmillekin patikoille. Kattavasta vaate- ja jalkinevalikoimastamme saat yhdellä kertaa myös varustettua itsesi erilaisia sääolosuhteita ja maastoja vastaan, joten voit keskittyä nauttimaan ulkoilusta vailla huolta varusteista. Voit siis yhdellä kertaa tehdä kaikki hankinnat ja se lisäksi kannattaa, sillä saat kaikki yli 99 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Meillä teet ostoksesi turvallisesti, sillä tarjoamme kaikkiin tilauksiisi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden. Jos tilaamasi tuote ei siis ole sopivan kokoinen tai et ole siihen tyytyväinen, voit palauttaa sen veloituksetta 30 päivän kuluessa tilauksesi saapumisesta. Jos et löydä etsimääsi tuotetta tai kaipaat muuta apua verkkokauppamme kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ratkaisemme ongelmasi yhdessä.