Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Kupit & Mukit

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • valkoinen

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
CAMPZ Wanderlust Emalimuki, vihreä/valkoinen
CAMPZ Wanderlust Emalimuki, vihreä/valkoinen vihreä/valkoinen
CAMPZ
Wanderlust Emalimuki, vihreä/valkoinen
€ 24,95 * € 19,95
- 20 %
ALE

Retkimuki kulkee kätevästi mukanasi

Kun olet lähdössä retkelle, lyhyelle tai pidemmälle, on hyvä huolehtia muutamista perustarpeista, joita tulet reissullasi tarvitsemaan. Luonnollisesti on hyvä aloittaa kelin ja maaston vaatimasta vaatetuksesta, kuten kerrospukeutumisesta aluskerrastoineen ja välikerroksineen. Kengät ovat myös hyvin tärkeässä roolissa maastossa kulkiessa, joten niihin kannattaa panostaa. Kun olet suojannut itsesi säätiloja vastaan, tarvitset luonnollisesti myös ruokahuoltoa ja lepoa. Lepo hoituu oikeanlaisen teltan ja makuupussi valinnalla, mutta ruokahuoltoon tarvitaan vielä hieman lisää. Jokainen lisägramma kantamusta pitää kantaa mukana reissun aikana ja siksi on tärkeä valita oikeanlaisia astioita, jotka mahtuisivat riittävän pieneen tilaan ja painaisivat mahdollisimman vähän. Retkimuki on oiva valinta yhdeksi perustuotteeksi mukaan pakattavaksi, sillä se kulkee tarvittaessa mukanasi vaikka taskussa. Addnaturelta löydät ruokailutarvikkeet, kuten laajan retkimukivalikoiman, josta voit valita itsellesi mukin ja muut tarvikkeet tarpeesi mukaisesti.

Campz Termos retkimuki Teräs 400 ml

Retkimuki osana varustustasi

Jokainen yksittäinen asia, jonka joudut mukaasi pakkaamaan reissuun valmistautuessasi, täytyy kantaa mukana rinkassa, taskussa tai vyöllä roikkumassa. Siksi on tärkeä valita ruokailutarvikkeet sen mukaan, että ne mahtuvat pieneen tilaan, ovat kevyitä ja kestävät kovaa kulutusta. Kevyen painon ja mahdollisimman pienen koon lisäksi olisi tärkeä muistaa, että retkimukilla on muitakin tärkeitä ominaisuuksia. Se pitäisi pystyä pesemään helposti, siihen tulisi mahtua riittävästi juomaa/keittoa/evästä, sen tulisi pitää lämpöä ja niin edelleen. Addnaturen kattavassa retkimukivalikoimassa on tarjolla monenlaisia mukeja, joista pääset etsimään itsellesi sopivan vaihtoehdon. Yksinkertaisinta ja edullisinta mallistoa edustavat muoviset juomalasit ja kupit, jotka ovat keveitä ja mahtuvat pieneen tilaan. Valikoimasta löytyy myös ohuita, ruostumattomasta teräksestä tehtyjä perusretkimukeja, jotka soveltuvat lähinnä kylmille juomille. Pieneen tilaan sopivia ja kokoontaittuvia retkimukivaihtoehtoja edustaa fold-a-cupit, jotka voidaan siis nimensä mukaisesti taitella pienempään kokoon, jolloin ne eivät vie tilaa repussa, rinkassa tai taskussa. Addnaturen valikoimasta löytyy myös astetta kookkaampia ja monikäyttöisempiä, lämpöä paremmin pitäviä termosmukeja, jollaista voit käyttää myös ruokailuun nesteiden nauttimisen lisäksi. Kannattaakin miettiä oma ateriointitarve ja pakkaustilanne tarkkaan, jotta saat valittua itsellesi oikeat matkakumppanit. Ruoan ja nesteytyksen merkitystä retkeilyssä ei sovi vähätellä. Muista kurkata retkimukivalikoiman lisäksi myös muut ruokailuvälineet.

Verkkokauppa liikkuville ihmisille

Verkkokaupassamme on paljon vaihtoehtoja erilaisista tuotteista, jotka on tehty liikkuville ihmisille. Saat meiltä monipuolisesti vaatteita, varusteita ja tarvikkeita retkeilyyn, ulkoiluun, vaellukseen ja liikuntaan. Kun olet saanut ruokailuvälineesi ojennukseen, tutustu myös teltta- ja makuupussivalikoimaamme, jotta voit kerralla päivittää muonahuollon lisäksi myös lepotarpeesi reissujasi varten. Varsinkin pidemmillä reissuilla ravinnon ja levon määrä on suoraan suhteessa reissun onnistumiseen, joten siihen kannattaa panostaa. Ostosten keskittäminen lisäksi kannattaa, sillä saat aina yli 99 euron pienpakettitoimitukset ilmaisin toimituskuluin ja tarjoamme ostoksillesi lisäksi 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden.