Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Lautaset & Kulhot

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • valkoinen

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
CAMPZ Wanderlust Emalilautanen, vihreä/valkoinen
CAMPZ Wanderlust Emalilautanen, vihreä/valkoinen vihreä/valkoinen
CAMPZ
Wanderlust Emalilautanen, vihreä/valkoinen
€ 29,95 * € 24,95
- 16 %
ALE
CAMPZ Wanderlust Syvä Emalilautanen, vihreä/valkoinen
CAMPZ Wanderlust Syvä Emalilautanen, vihreä/valkoinen vihreä/valkoinen
CAMPZ
Wanderlust Syvä Emalilautanen, vihreä/valkoinen
€ 29,95 * € 25,95
- 13 %
ALE

Retkiastiat helpottavat evästämistä reissussa

Retkeily, vaellus ja patikointi ovat oiva tapa viettää aikaa lähellä luontoa, siinä keho palautuu ja mieli nauttii. Suomi on vaeltajien luvattu maa, sillä täällä luonto on vielä monessa paikassa luonnontilassa ja löydät tarvittaessa jopa koskemattomia erämaita, joissa pääset vaeltamaan neitseellisessä maastossa itseäsi haastaen. Vaeltamaan lähtiessä on hyvä suunnitella reissua etukäteen ja miettiä luonnollisesti kohdetta, kestoa ja tarvittavaa varustusta. On hyvä aloittaa miettimällä retken kohdetta ja kestoa, jonka jälkeen voit määritellä, mitä retkeilyvarusteita tulet reissullasi tarvitsemaan. Mieti tarkkaan, missä ja miten aiot liikkua ja mitä sinun tulee pakata mukaasi. Voit aloittaa majoituksesta eli teltasta ja makuupussista ja siirtyä siitä sitten sujuvasti miettimään ruoanlaittoa ja sitä, mitkä retkiastiat tarvitset mukaasi. Älä unohda vaatetusta ja jalkineita, sillä alaston selviytyjä on hauska ajatus ainoastaan televisiossa. Addnaturelta saat retkeilyastiat ja ruoanlaittovälineet vaivattomasti yhdestä osoitteesta. Valikoimamme on mittava ja parhaiten tutustut siihen retkeily-tuoteryhmässämme.

Campz Retkiastiat setti

Astioiden monipuolisuus saattaa hämmästyttää

Verkkokaupastamme löydät kaikenlaiset retkiastiat, joita voit reissussasi tarvita. Kun tiedät reissusi pituuden ja kohteen, mieti tarkkaan mitä kaikkea sinun tarvitsee ja kannattaa ottaa mukaasi, sillä joudut kantamaan mukanasi jokaisen gramman. Siksi myös retkiastiat kannattaa valita niiden koon, käyttötarkoituksen ja keveyden perusteella. Kupin tai kuksan lisäksi on hyvä miettiä myös muita astioita, kuten retkilautanen, joka on varsin näppärä ja kevyt tuote kantaa mukana. Sen avulla voit ruokailla luonnossa erilaisia annoksia ja nauttia ulkoilmasta. Valikoimaamme voit selata näppärästi esimerkiksi tunnettujen tuotemerkkien, kuten GSI, CampZ, Light My Fire, Outwell, Sea to Summit ja Wildo avulla, hinnan perusteella tai pohtimalla, tarvitsetko lautasen vai kulhon. Retkilautanen on matalareunainen, josta evästäminen vaatii lähes poikkeuksetta kiinteämpää evästä, mutta kulhosta voit nauttia myös nestemäisempää evästä, kuten erilaisia keittoja. Materiaalit vaikuttavat tietysti astioiden painoon ja ohut muoviastia saattaa olla kevyempi kantaa mukana kuin ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista valmistettu astia. Toki kannattaa ottaa huomioon, että metalliset astiat kestävät lähes ikuisesti, joten kannat ehkä mielelläsi muutaman gramman ylimääräistä tietäen, ettei sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että astiasi rikkoutuvat. Määrittele tarpeesi ja valitse sen mukaisesti, niin onnistut täyttämään rinkkasi tai reppusi oikeilla tuotteilla.

Retkeilystä välittäville, miksei muillekin

Addnaturelta löytyy verkkokaupastaan suuri valikoima erilaisia tuotteita retkeilyyn, kuten teltat, makuupussit, makuualustat, ruokailuvälineet ja ruoanlaittovälineet. Toki ei sovi unohtaa, että vaatteet ovat tärkeä osa hyvin varustautumista, joten varmista, että sinulla on sopivat retkeilyvaatteet ja jalkineet mukanasi. Retkeilyvarusteiden lisäksi saat samalla ostoskerralla myös tuotteet vapaa-aikaan ja ulkoiluun, joten jos olet aktiivinen liikkuja, käytä ylimääräinen hetki ostoksilla verkkokaupassamme – saatat yllättyä positiivisesti.