Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Ruokailuvälineet & Kokkausvälineet

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

konepesun kestävä

  • Ei 2
  • Kyllä 3

Tuoteperhe

  • Sea to Summit Delta 1

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Sea to Summit Delta Spork, harmaa
Sea to Summit Delta Spork, harmaa harmaa
Sea to Summit
Delta Spork, harmaa
€ 2,95
Outwell Kansi Kokoontaitettavaan Kulhoon M, harmaa
Outwell Kansi Kokoontaitettavaan Kulhoon M, harmaa harmaa
Outwell
Kansi Kokoontaitettavaan Kulhoon M, harmaa
OVH € 5,95 € 4,95
- 16 %
ALE
GSI Veitsi, harmaa
GSI Veitsi, harmaa harmaa
GSI
Veitsi, harmaa
€ 1,50
Outwell Kansi Kokoontaitettavaan Kulhoon S, harmaa
Outwell Kansi Kokoontaitettavaan Kulhoon S, harmaa harmaa
Outwell
Kansi Kokoontaitettavaan Kulhoon S, harmaa
OVH € 4,95 € 3,95
- 20 %
ALE
Primus TrailSpork Tritaani, musta
Primus TrailSpork Tritaani, musta musta
Primus
TrailSpork Tritaani, musta
€ 2,95

Retkiruokailu- ja ruoanlaittovälineet ovat onnistuneen retkiruokailun edellytys

Retkiruokailu on jokaisen retki- ja vaelluspäivän kohokohta, kun raikkaassa ulkoilmassa taivaltamisen jälkeen pääsee nauttimaan maukkaista retkieväistä. Luonnossa liikkuminen herättää ruokahalun ja taivasalla valmistetut ja nautitut ateriat maistuvat uskomattoman hyvältä. Pitkinä vaelluspäivinä pienet taukohetket hoituvat kahvitermoksen ja eväsleipien voimin millä tahansa mäennyppylällä tai kannon nokassa, kun taas lämpimän retkiruoan valmistaminen käy kätevästi siihen soveltuvalla taukopaikalla. Ruoanvalmistuksen yhteydessä myös jalkoja on mukava lepuuttaa ja samalla kerätä voimia päivän viimeisille patikointiosuuksille.

Retkiruokailut sujuvat jouhevasti, kun mukaan on pakattu tarvittavat ruokailuvälineet. Laadukkailla ruoanlaittovälineillä puolestaan ruoanvalmistus sujuu yhtä näppärästi luonnonhelmassa kuin kotonakin. Etenkin pidemmille retkille ja vaelluksille mukaan kannattaa pakata kevyet ruokailu- ja ruoanlaittovälineet, ja pakkauksen kokonaispainosta saa tingittyä tehokkaasti pakkaamalla mukaan kevyitä kuivamuonapusseja, kuten pastoja ja pataruokia, joiden valmistus vie vain hetken. Lisäksi ennen matkalle lähtöä kannattaa aina varmistaa, onko sen varrella saatavilla puhdasta juomavettä sekä nesteytykseen että ruoanlaittoon. Mikäli näin ei ole, pelkän juomaveden mukaan pakkaaminen voi riittää, sillä ruoanlaittoon voi käyttää myös juomiseen sopimatonta luonnonvettä, kunhan vesi ensin keitetään huolellisesti.

Hanki retkiruokailuvälineet ja -ruoanlaittovälineet kätevästi Addnaturelta

Vaikka useilla retki- ja vaellusreiteillä onkin nuotiopaikkoja, niin niiden varaan ei lämpimän retkiruoan valmistusta kannata jättää, sillä polttopuut voivat olla loppu paikalle saapuessasi. Retkikeittimen avulla varmistat, ettei lämmin ruoka jää väliin pitkinä vaelluspäivinä. Erilaiset ruoanlaittovälineet täydentävät mainiosti retkikeitintä. Esimerkiksi retkikeittimen kuumaan pannuun on kätevä kiinnittää erillinen kahva, jonka avulla vältyt polttamasta sormiasi. Samoin mm. kauhat, lastat ja veitset ovat tärkeitä apuvälineitä vaativissa retkikeittiöpuuhissa. Myös näppärällä ja pienikokoisella astiaharjalla puhdistat kätevästi retkikeittimen ja retkiastiat. Nämä ja monet muut retkiruoanlaittovälineet löydät Addnaturen valikoimista.

Retkiruokailuvälineet tai retkiaterimet ovat osa onnistunutta retkikeittiövarustusta. Kun mukana on muki ja lautanen sekä haarukka, lusikka ja veitsi, retkikahvin ja lämpimien ruokien nauttiminen onnistuu muitta mutkitta. Mukaan pakattavien retkivarusteiden minimoimiseksi erillisten ruokailuvälineiden sijaan mukaan voi pakata kätevän sporkin, joka on lusikan ja haarukan yhdistelmä. Jotkut spork-mallit sisältävät myös veitsen. Nämä ja monet muut retkiruokailuvälineet löydät Addnaturen kattavasta retkiruokailuvälineiden valikoimasta.

Suuntaa luontoon Addnaturen kautta

Laita retkikeittiösi varustus kuntoon kertaheitolla, löydät kaiken tarvitsemasi ympäri vuorokauden avoinna olevasta Addnature-verkkokaupastamme. Erilaisten retkiruoanlaitto- ja ruokailuvälineiden lisäksi löydät laajasta valikoimastamme myös Trangian laadukkaiden retkikeittimien monet mallit eri varustuksella. Addnaturella voit täydentää vaivatta myös muuta retkivarustustasi – olipa kyseessä teltta, makuupussi tai -alusta, retkikalusteet tai juomapullot ja juomapussit riittävää nesteytystä varten, niin löydät kaiken meiltä. Tervetuloa tekemään retkivarustehankintasi Addnaturella – jokaisen luontoretkeilijän nettikauppaan!