Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Termokset

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Tyyppi

  • Eristetty pullo 5
  • metallinen juomapullo 1

Tilavuus in ml

ml
ml

Värit

  • valkoinen
  • musta
  • hopea

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
  • 1
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
CAMPZ Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tyhjiöpullo 750ml, musta
CAMPZ Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tyhjiöpullo 750ml, musta musta
CAMPZ
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tyhjiöpullo 750ml, musta
€ 18,95 * € 9,95
- 47 %
ALE
Primus Tyhjiö pullo 1000ml, musta
Primus Tyhjiö pullo 1000ml, musta musta
Primus
Tyhjiö pullo 1000ml, musta
OVH € 29,95 € 28,95
ALE
Klean Kanteen TKWide VI Gold Termosmuki 473ml, valkoinen
Klean Kanteen TKWide VI Gold Termosmuki 473ml, valkoinen valkoinen
Klean Kanteen
TKWide VI Gold Termosmuki 473ml, valkoinen
OVH € 47,95 € 39,95
- 16 %
ALE
MIZU V7 360 Adventure Kit Eristetty Juomapullo 620ml, hopea
MIZU V7 360 Adventure Kit Eristetty Juomapullo 620ml, hopea hopea
MIZU
V7 360 Adventure Kit Eristetty Juomapullo 620ml, hopea
OVH € 66,95 € 51,95
- 22 %
ALE
MIZU V7 Eristetty Pullo V-kansi 700ml ruostumaton, musta
MIZU V7 Eristetty Pullo V-kansi 700ml ruostumaton, musta musta
MIZU
V7 Eristetty Pullo V-kansi 700ml ruostumaton, musta
OVH € 39,95 € 32,95
- 17 %
ALE
Hydro Flask Standard Mouth Juomapullo Standard Flex-korkilla 621ml, musta
Hydro Flask Standard Mouth Juomapullo Standard Flex-korkilla 621ml, musta musta
Hydro Flask
Standard Mouth Juomapullo Standard Flex-korkilla 621ml, musta
OVH € 44,95 € 34,95
- 22 %
ALE

Termosmukit ja -pullot pitävät retkijuomasi kuumana pitkään

Retkeily ja vaellukset ovat erinomainen tapa ladata akkuja luonnon helmassa. Onnistuneet retkikokemukset ovat helpommin saavutettavissa, kun käytössä on toimiva ja kattava retkivarustus. Liikaa tavaraa ei kuitenkaan kannata pakata mukaan etenkään pidemmille vaellus- tai retkeilyreiteille, sillä jokainen repussa tai rinkassa kulkeva painokilo tekee taivalluksesta vaativampaa. Apuun tulevat tämän päivän retkivarusteet, jotka ovat kooltaan kompaktimpia ja painoltaan kevyempiä aikaisemmin markkinoilta löytyneisiin varusteisiin verrattuna. Tämän ansiosta mukaan voi pakata enemmän varusteita, joten tärkeitä retkitarvikkeita ei tarvitse jättää pois laskuista.

Tärkeimpiin retkivarusteisiin lukeutuvat erilaiset eväsrasiat sekä retkijuomien säilytysratkaisut, kuten termosmukit ja termospullot, jotka pitävät retkijuomat kuumana huomattavan pitkään. Modernit termosratkaisut on suunniteltu tarjoamaan pitkäkestoinen kuumuuden säilyttäminen, minkä ansiosta kuumasta kahvista tai teestä voi nauttia useiden tuntien päästä juoman keittämisestä. Termosten ansiosta voit välttyä kantamasta mukanasi retkikeitintä, sillä riittää, että keität kuuman juomasi reitin lähtöpisteessä. Merkittyjen metsäreittien varrella on usein autio- ja varaustupia, joista löytyy käteviä kaasuliesiä. Ennen pidempikestoiselle vaellukselle suuntaamista näiden tupien varusteluista kannattaa ottaa selvää, mikäli aikeissa on pärjätä ilman retkikeitintä.

Termospullot ja -mukit erilaisilla upeilla ominaisuuksilla

Termosmukit ja -pullot ovat käteviä retkien ja vaellusten lisäksi myös muun muassa auto- ja bussimatkoilla, tai missä tahansa tien päällä ollessa. Reilun kokoiseen pulloon saa mahdutettua kuumaa kahvia, teetä tai mehua jopa koko päivän ajaksi, kun taas näppärä termosmuki on toimiva ratkaisu vaikkapa aamukahvin nauttimiseen töihin mennessä. Sekä useat termosmukit että -pullot pitävät juomat kuumina jopa 24 tunnin ajan tai kylminä 12 tuntia, mikäli ne halutaan täyttää virkistävillä kylmillä juomilla kuumina kesäpäivinä.

Termokset tarjoavat käyttäjilleen erilaisia ominaisuuksia niiden mallista riippuen. Joissakin mukeissa ja pulloissa on käyttöä helpottava liukumaton pinta, joka tarjoaa hyvän otteen. Niistä löytyy erilaisia korkkiratkaisuja muun muassa perinteisten kierrekorkkien ja kätevien kokoontaitettavien pillien muodossa. Useat termokset valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, minkä ansiosta niiden ruostumisesta ei tarvitse olla huolissaan pulloa pestessä. Lisäksi useiden mukien ja pullojen sisäpuoli varustetaan tänä päivänä hygieenisellä pinnoitteella, joka ehkäisee bakteerien muodostumista.

Meiltä Addnaturelta löydät termosmukit ja -pullot mahtavasta valikoimasta. Tarjoamme juomasi pitkään kuumina tai kylminä pitäviä termoksia muun muassa tuotemerkeiltä 360° degrees, CamelBak, Dometic, Esbit ja Hydro Flask sekä monilta muilta laadukkailta valmistajilta. Valikoimassa on tarjolla erilaisia ratkaisuja niin tilavuuksien kuin värien puolesta. Valitse niistä itsellesi mieluisin ja olet askeleen lähempänä toimivaa retkivarustusta.

Retkeilijän varustava verkkokauppa palveluksessasi

Tervetuloa Addnaturen verkkokauppaan laittamaan retkivarustuksesi kerralla kuntoon. Termosten lisäksi löydät meiltä myös muut retkikeittiötarvikkeet, kuten retkikeittimet ja grillit sekä ruokailuvälineet ja kokkausvälineet. Ja jos kantovälineesi kaipaa jo uusintaa, katso myös tarjoamamme vaellusreput ja -rinkat.