Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹
Monipuolinen retkiruokavalikoima retkille ja vaelluksille
Helpot ja ravitsevat retkiruuat kruunaavat retkipäivän tai vaelluksen. Tutustu kevyesti pakattuihin kuivaruokiin, joukosta löydät vaihtoehtoja niin seka- ja kasvissyöjälle kuin vegaanille! Tilaa helposti verkosta ruokapaketti seuraavalle seikkailullesi!

Retkiruoat

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Retkiruoka kruunaa vaellusreissun

Vaellus, retkeily, patikointi ja ulkoilu ovat aktiviteetteja, joissa pääset nauttimaan ulkoilmasta ja usein upeista maisemista, eikä sinun tarvitse kantaa huolta ja stressiä kaiken maailman asioista. Sielu lepää, kuten sanonta kuuluu. Vaellukselle tai patikkaan lähtöä suunnitellessa saattaa kyllä saada itselleen stressin, sillä muistettavia asioita on useita. Ensin tulee miettiä vaatetus, että sitä on riittävästi ja keliin sopivasti, sitten jalkineet, että varmasti pystyy kulkemaan aiotussa maastossa ja säätilassa. On hyvä muistaa hoitaa myös majoitus, kuten teltta, ja varmistaa riittävä levon saanti oikeanlaisella makuupussilla. Eikä siinäkään vielä kaikki, sillä liikkumisen ja oikeassa suhteessa levon saamisen lisäksi tarvitsee muistaa myös ravinto ja erilaiset ruoanlaitto- ja ruokailuvälineet. Ja jottei lista olisi vielä liian pitkä, tarvitset jotakin, mistä tehdä sitä evästä. Oikeanlainen retkiruoka kruunaa vaellusreissusi, sillä mauton tai ravintoköyhä eväs voi pahimmassa tapauksessa pilata muuten hyvin sujuvan tai sujuneen reissusi. Verkkokauppamme valtavasta retkeilytuotevalikoimasta löydät paljon erilaisia retkiruoka- tai retkimuonavaihtoehtoja, joten eväästä reissusi ei tule kiinni jäämään.

Adventure Menu Retkiruoka Chicken Tikka Masala

Herkkua on siinä monenlaista

Ulkoillessa, vaeltaessa, patikoidessa tai retkeillessä tarvitset muiden varusteiden lisäksi ravintoa, jotta saat energiaa ja suoloja oikeassa suhteessa. Ilman evästä pysäkki saattaa tulla pikaisesti ja matkanteko tyssätä, kun sinulla ei riitä energiaa kulkea eteen- eikä taaksepäin. Edustamme useita eri tunnettuja valmistajia, kuten Adventure Menu, Enervit, GU Energy, High5, Powerbar ja Trek´n´eat. Addnaturen verkkokaupassa retkimuonavaihtoehdot on jaettu useampaan eri kategoriaan:

  • Kuiva- ja pakasteruoat -tuoteryhmä, joka sisältää paljon erilaisia ravintovaihtoehtoja, jotka perustuvat pakastamiseen ja lämmitykseen tai kuiva-aineisiin ja nesteen lisäämiseen.
  • Kasvisruoat-tuoteryhmä, josta löydät retkellesi tai vaelluksellesi soveltuvat, täysin kasvispohjaiset eväät.
  • Energialisät-tuoteryhmä, jonka sisältö on puhtaasti eri valmistajien energialisiä, joista pääset valitsemaan itsellesi sopivimmat.

Kuiva- ja pakasteruokaryhmästä löytyy paljon erilaisia perinteisiä vaihtoehtoja retkelle mukaan otettavaksi, kuivaruoka on kätevä vaihtoehto otettavaksi mukaan, sillä se on kevyttä, ei vie juurikaan tilaa ja siitä saat laitettua nestettä lisäämällä itsellesi kelpo aterian, jolloin jaksat taas patikoida seuraavalle etapille. Ruoka maistuu ulkona aina paremmalta ja kun valmistat sen esimerkiksi jollakin verkkokaupastamme löytyvällä retkikeittimellä, saat nautittua hyvän ja täysipainoisen aterian retkiolosuhteissa. Retkiruoka on hyvä valita niin, että sitä mahtuu mukaan riittävästi, mieluummin hieman ylimääräistä, sillä vaeltaessa energiankulutus on kävelyä suurempaa ja nälkä saattaa patikan päällä yllättää. Kasvissyöjiäkään ei ole unohdettu, sillä olemme koostaneet kokonaisen tuoteryhmän kasvissyöjien iloksi. Kasviksista saat kelpo määrän energiaa ja hiilihydraatteja, jolloin voit hoitaa proteiinitarpeesi esimerkiksi lisäravinteilla tai lisäenergialla, joita löydät Energialisät-tuoteryhmästä. Tästä kategoriasta voit etsiä itsellesi soveltuvia energialisiä, kuten erilaisia geelejä, selviytymisruokia, palautusjuomia, patukoita, energia- ja elektrolyyttijuomia. Näihin on pieneen tilaan ja kevyeen painoon nähden turboahdettu energiaa ja erilaisia ravintoaineita, joten löydät varmasti kaiken tarpeellisen pidemmillekin vaelluksille. Rinkkaa pakatessa on hyvä muistaa, että jokainen gramma täytyy jaksaa kantaa mukana, joten valitse retkiruokasi sen mukaisesti.

Ruoat, juomat ja varusteet samasta verkkokaupasta

Addnaturen verkkokauppa on pullollaan erilaisia retkiruokavaihtoehtoja, joista voit rakentaa itsellesi soveltuvan ruokapaketin tulevaa reissuasi silmällä pitäen. Meiltä saat myös vaelluksilla tarvittavat juomat sekä kaikki tarpeelliset varusteet, kuten teltat, makuupussit, ruoanlaittovälineet ja -tarvikkeet. Tarvikkeiden lisäksi saat meiltä myös retkeilyvaatteet ja -asusteet. Voit siis yhdellä ostoskerralla varmistaa, että sinulla on mukana kaikki tarpeellinen, kunhan suunnittelet tarvitsemasi tarvikkeet etukäteen. Ostokset suoritat kätevästi suoraan verkkokaupasta ja seuraavaksi voitkin keskittyä pakkaamaan.