Toiminnalliset fleece -puserot | Kaikkiin aktiviteetteihin & tilanteisiin
Pyöräkauppa netissä

Bivy-teltat

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Teltan kokonaispaino in g

g
g

Värit

  • harmaa
  • oranssi
  • musta
  • oliivi

Hinta

Asiakaspalaute

  • 3
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Carinthia Observer Plus Bivy Bag
sponsored
Carinthia
Observer Plus Bivy Bag
€ 639,95
ilmainen toimitus
Carinthia Observer Plus Bivy Bag
Outdoor Research Helium Bivy-suoja, pewter pewter
sponsored
Outdoor Research
Helium Bivy-suoja, pewter
€ 209,95
ilmainen toimitus
Outdoor Research Helium Bivy-suoja, pewter
Outdoor Research Bug Bivy-suoja, black black
sponsored
Outdoor Research
Bug Bivy-suoja, black
€ 129,95
ilmainen toimitus
Outdoor Research Bug Bivy-suoja, black
LACD Emergency Tent, silver silver
sponsored
LACD
Emergency Tent, silver
€ 19,95
LACD Emergency Tent, silver
Coghlans Emergency Tent
sponsored
Coghlans
Emergency Tent
€ 9,95
Coghlans Emergency Tent
Lisätietoa

Bivy-teltat ovat yöpymistä yksinkertaisimmillaan

Bivy-teltta netistä Vaikka vaellusretkille lähdetäänkin usein ryhmässä, myös sooloretkeily on hauskaa. Silloin ei tarvitse välittää muiden vaellustahdista ja ruokatauotkin voi pitää juuri silloin, kun se itselle parhaimmin sopii. Yksin telttaillessa tavallinen teltta voi kuitenkin olla helposti liian suuri – teltan sisällä tulee kylmä, kun toiset ihmiset eivät ole sitä lämmittämässä, minkä lisäksi tavalliset teltat ovat usein raskaita kantaa. Yksin retkeilevälle sopiikin loistavasti bivy-teltta! Bivy-sana viittaa tilapäiseen ulkomajoitukseen, ja bivy-teltat ovatkin suunniteltu nimenomaan lyhytaikaiseen käyttöön. Nämä näppärät teltat ovat erinomainen majoitusvalinta soolovaelluksille!

Bivy-teltta on kevyt ja näppärä majoitusratkaisu

Bivy-teltat ovat yhden hengen telttoja, joiden parhaita puolia ovat keveys, pieni koko sekä helppo ja nopea kokoaminen. Mallista riippuen teltan paino voi olla jopa alle kilon! Näin rinkkaan jää enemmän tilaa muille tärkeille tarvikkeille. Muilta ominaisuuksiltaan bivy-teltat muistuttavatkin perinteisiä telttoja. Ne ovat sateen- ja tuulenkestäviä, ja tarjoavat näin suojaisan nukkumapaikan sääoloista riippumatta. Myös bivy-telttojen sisäänkäynniltä löytyy usein hyttysverkko, joten itikat on helppo pitää poissa nukkumatilasta. Nämä yksinkertaiset suojat ovat erityisen suosittuja siksi, että ne minimoivat niin sanotusti turhiin askareisiin kuluvan ajan: itse vaellukseen käytettävä aika voidaan maksimoida, koska teltan pystyttäminen on hyvin nopeaa ja yksinkertaista.
Bivy-telttoja löydät valikoimastamme tietysti eri kokoisina, ja suosittelemmekin tutustumaan tarjontaamme huolellisesti ennen ostopäätöksen tekemistä! Bivy-telttojen lisäksi löydät meiltä myös bivy-pussit, jotka ovat makuupussin päälle vedettäviä suojia. Näissä ei ole bivy-teltasta löytyviä kevyitä tukirakenteita. Pussit suojaavat tuulelta ja vedeltä, ja ne toimivat ylimääräisenä eristekerroksena sopien yllättävänkin kylmiin lämpötiloihin. Bivy-pussit ovat vieläkin kevyempiä ja vievät vähemmän tilaa kuin bivy-teltat, ja ne ovatkin siitä syystä erittäin suosittuja esimerkiksi pyöräilijöiden keskuudessa.

Kaikki retkeilyyn ja ulkoliikuntaan helposti yhdestä verkkokaupasta

Me Addnaturella olemme intohimoisia kaikkea luontoon liittyvää kohtaan, ja siksi olemmekin koonneet yhteen ja samaan osoitteeseen kaiken retkeilyyn, ulkoliikuntaan ja esimerkiksi kalliokiipeilyyn tarvittavat varusteet. Meiltä löydät niin vaellussaappaat ja lämpökerrastot kuin teltat, retkikeittimet ja erilaiset näppärät pienvarusteetkin! Koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, löydät verkkokaupastamme pelkästään alan tunnettujen huippuvalmistajien parhaita tuotteita. Ja koska haluamme tarjota myös ensiluokkaista asiakaspalvelua, saat meiltä ostoksillesi 30 päivän pituisen avokaupan – sinulla on siis kuukausi aikaa varmistua siitä, että olet täysin tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin! Ja jos näin ei jostain syystä ole, tarjoamme meiltä tilatuille tuotteille myös maksuttoman palautuksen.