Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Kolmen hengen teltat

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Käyttötarkoitus

 • pyöräily 1
 • Retkeily 4
 • vaellus 2

Tyyppi

 • Kupoliteltta 3
 • Tiipii 1

Absidien lukumäärä

 • 1 2
 • Ilman 1

Telttakaaret

 • Alumiini 2
 • Lasikuitu 1
 • Teräs 1

Teltan kokonaispaino in g

g
g

Värit

 • beige
 • harmaa
 • ruskea
 • punainen
 • oliivi

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 1
 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
CAMPZ Lacanau Teltta 3P, ruskea/oliivi
CAMPZ Lacanau Teltta 3P, ruskea/oliivi ruskea/oliivi
CAMPZ
Lacanau Teltta 3P, ruskea/oliivi
€ 189,95 * € 139,95
ilmainen toimitus
- 26 %
ALE
High Peak Nevada 3.0 Teltta, harmaa
High Peak Nevada 3.0 Teltta, harmaa harmaa
High Peak
Nevada 3.0 Teltta, harmaa
OVH € 129,95 € 119,95
ilmainen toimitus
ALE
High Peak Woodpecker 3 LW Teltta, oliivi/punainen
High Peak Woodpecker 3 LW Teltta, oliivi/punainen oliivi/punainen
High Peak
Woodpecker 3 LW Teltta, oliivi/punainen
€ 219,95
ilmainen toimitus
ALE
Nordisk Asgard 7.1 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
Nordisk Asgard 7.1 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige beige
Nordisk
Asgard 7.1 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
OVH € 839,95 € 744,95
ilmainen toimitus
- 11 %
ALE

Kolmen hengen vaellusteltassa majoitut tilavasti

Telttailu sellaisenaan on varsin miellyttävää puuhaa ajanvietteenä ja esimerkiksi lähimaastossa. Retkeilijät ja vaeltajat tarvitsevat telttaa majoittumiseen, jolloin sille on selkeä tarve ja kysyntä. Telttamajoitus on varsin edullinen keino majoittua ja nauttia luonnon siimeksessä yöpymisestä. Teltan valinnassa tärkeimpiä asioita ovat sen käyttövuodenaika sekä se, missä ympäristössä telttaa aiotaan käyttää. Kun nämä kaksi asiaa on tiedossa ja tarkkaan harkittu, pääset kätevästi valitsemaan itsellesi parhaiten sopivaa mallia. Telttakokoja on runsaasti erilaisia ja esimerkiksi kolmen hengen teltassa mahtuu majoittumaan kolme ihmistä, tosin valmistajien ilmoittamat määrät ovat hieman viitteellisiä, sillä 3 hengen teltassa majoittuu tilavasti kaksi ihmistä ja sinne voi mahtua tiukan paikan tullen majoittumaan jopa 4 tai 5 ihmistä. Vuodenaika vaikuttaa myös teltan valintaan: neljän vuodenajan teltta soveltuu kaikkiin vuodenaikoihin, kolmen vuodenajan malli toimii aikaisesta keväästä syksyyn ja kesäteltta toimii kevyessä kesäkäytössä myöhemmästä keväästä alkusyksyyn, tietysti keleistä riippuen. Tämä telttakoko toimii hyvin vaellukselle kahdelle hengelle ja telttaan mahtuvat samalla myös molempien vaeltajien tavarat. Addnaturella on todella runsas valikoima erilaisia telttoja valikoimassaan ja parhaiten tutustutkin valikoimaan suoraan verkkokaupassamme.

High Peak Kite 3 LW Oliivinvihreä Kolmen Hengen vaellusteltta

3 hengen teltta ja monta muuta telttavaihtoehtoa

Teltan käyttöajan ja ympäristön lisäksi todella oleellinen asia teltan valinnassa on henkilömäärä, joka sinne tulisi majoittaa. Kaikki vaellukselle tai retkelle lähtijät tarvitsevat kuitenkin unta ja onkin hyvä suunnitella etukäteen majoitusjärjestelyt, jotta saat valittua itsellesi ja seurueellesi sopivimman vaihtoehdon. Addnaturelta saat kattavasti eri valmistajien telttoja eri henkilömäärille ja 3 hengen telttoja löytyy laaja valikoima eri tuotemerkeiltä, kuten esimerkiksi Big Agnes, CAMPZ , Coleman, Fjällräven, High Peak, Vango ja Helsport. Henkilömäärän lisäksi löydät verkkokaupastamme telttoja lajiteltuna käyttötarkoituksen ja teltan tyypin mukaan. Kaksi merkittävintä 3 hengen telttatuoteryhmän alakategoriaa ovat kupoliteltat ja tunneliteltat, joten pääset valitsemaan kattavasta valikoimasta ja löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan 3 hengen teltan.

Yksi merkittävä asia telttaa valitessa on lisäksi sen kyky pitää vettä, joka ilmaistaan ns. vesipilarilla. Kesäteltoissa on usein matalampi vesipilari eli ne pitävät heikommin vettä kuin useamman vuodenajan käyttöön tarkoitetut teltat. Lisäksi kannattaa miettiä retkiesi pituutta ja tarvitsemaasi tavaramäärää, sillä teltta lisää kantamuksiasi ja vaikka niitäkin löytyy todella monen eri kokoisia, usein on kevyempi kantaa vaikka useampi 3 hengen teltta kuin vähemmän isompia telttoja. Kolmen hengen teltassa mahtuu kuitenkin majoittumaan 2–4 ihmistä kätevästi, joten isompikin seurue pärjää muutamalla sellaisella teltalla, jolloin kantamuksenne ovat riittävän kevyet myös muille tarvikkeille, joita retkellänne tulette tarvitsemaan. Telttojen rakenteet ja siten myös painot vaihtelevat runsaasti. Kovempaan käyttöön tarkoitetut tai isommat teltat painavat usein enemmän kuin kesäteltat yhdelle tai kahdelle henkilölle. 3 hengen telttoja löytyy kuitenkin lukuisia erilaisia malleja, joten löydät sieltä varmasti itseäsi parhaiten palvelevan vaihtoehdon.

Kevyt teltta myös mahdollinen kolmen hengen teltoissa

Kevyempään retkeilyyn löytyy nyt myös vaihtoehtoja, sillä teltta on usein yksi vaeltajan, retkeilijän ja patikoijan painavimpia asioita rinkassa. Teknologia on mahdollistanut telttakankaiden ja rakenteiden keventämisen, joten vaihtoehtoja kevyempiinkin telttoihin löytyy useita. Näiden telttojen kankaat ja rungot on valmistettu eri tavalla ja eri materiaaleista kuin tavallisten telttojen, jotta kokonaispainoa on saatu pudotettua reilusti alaspäin. Kevyt teltta on usein kupolimallinen, mutta tunnelimaisia kevyitä telttavaihtoehtoja löytyy myös jo runsaasti. Kevyttä telttaa kannattaa lähteä valitsemaan samoilla periaatteilla kuin normaaliakin telttaa. On kuitenkin hyvä muistaa, että kevyt teltta on tarkoitettu kesäiseen retkeilyyn, sillä ohuemmat ja kevyemmät materiaalit kestävät jonkin verran vettä ja teltat on usein varustettu sisäänrakennetulla hyttysverkolla. Addnaturen verkkokaupan valikoimasta löytyy kevyitä telttamalleja tunnetuilta valmistajilta, kuten Big Agnes, MSR, Samaya ja Vaude, joten löydät varmasti itsellesi sopivia ja tarkoitustasi palvelevia kevyitä telttavaihtoehtoja varsin vaivattomasti.

Addnaturen verkkokaupasta löydät tarpeisiisi sopivat teltat

Addnaturen verkkokaupassa on erittäin suuri valikoima erilaisia telttoja lukuisilta eri telttavalmistajilta. Kun olet päässyt sinuiksi telttavalintasi kanssa, voit siirtyä tutkimaan muita retkeillessä tai vaeltaessa tarvitsemiasi tuotteita. Muista ensin tarkastaa omat vaatteesi ja jalkineesi, sillä Addnature on todellinen retkeilijän tavaratalo. Meiltä löydät telttojen lisäksi paljon erilaisia vaellushousuja, vaellustakkeja, vaelluskenkiä, päähineitä, retkeilytarvikkeita ja esimerkiksi ruuanlaittovälineitä. Sen lisäksi, että tarkistat vaatetuksesi ja varustuksesi, tutustu samalla myös makuupussi- ja makuualustavalikoimiimme ja mieti kaipaavatko varusteesi päivitystä. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi kerralla, yhdellä toimituksella suoraan valitsemaasi toimitusosoitteeseen ja pääset nauttimaan telttailusta, retkeilystä, vaelluksesta tai ulkoilusta uusin varustein. Meillä teet tilauksesi vaivattomasti ja saat tuotteillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, joten jos ostoksissasi on jotain sinulle sopimatonta, voit palauttaa sen ilmaiseksi.