Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Pop up -teltat

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Pop-up-teltat nousevat nopeasti

Retkeillessä ja patikoidessa tarvitsee usein leiriytyä, jos pimeä laskeutuu tai voimat alkavat olla vähissä päivän patikoinnin jäljiltä. Kun hämärtää tai jalkoja väsyttää, ei enää jaksaisi aloittaa teltan kasaamista aakkosten alkupäästä. Onneksi tähänkin löytyy vaihtoehto, joka toimii vaivattomasti ja aikaa säästäen. Pop-up-teltat eli erilaiset pikateltat ovat nopeasti nousevia telttamalleja, jotka ovat riittävän kevyitä siirrettäväksi, joten saat kasattua teltan vaivattomasti ja nostettua sen omalle paikalleen. Näin pääset nopeammin muihin ilta-askareisiin eikä sinun tarvitse kantaa huolta majapaikastasi. Sinulla on yksi huoli vähemmän ja taas nautit enemmän ulkoilusta. Metsissä ja luonnossa liikkuessa majapaikka tai leiri on kuitenkin se, jossa suojaat itsesi sääolosuhteilta sekä mahdollisilta metsän eläimiltä. Jos etsit vaivatonta tapaa majoittua luonnossa, valintasi on ehdottomasti pop-up-teltta, joita löydät runsaasti Addnaturen valikoimasta.

High Peak Vihreä Kolmen hengen Popup Teltta

Valitse oikeanlainen teltta

Suomessa on runsaasti luontoa, jossa liikkua ja jos luontoon halajaa, kannattaa telttakin valita huolellisesti. Pop-up-telttaa tai pikatelttaa valitessa tulisi kiinnittää huomiota samoihin asioihin kuin tavallistakin telttaa valitessa. Pop-up teltan edut luonnollisesti tulevat siitä, että saat teltan pystytettyä ja purettua hetkessä, jolloin pääset nukkumaan nopeasti tai aamulla ylös ja takaisin matkaan todella nopeasti. Pop-up-teltat on tarkoitettu lähinnä kevään, kesän ja syksyn reissuille. Talvitelttailuun kannattaa valita oikeanlainen talviteltta ja keskittää pop-up-telttojen käyttäminen kolmeen muuhun vuodenaikaan.

Telttaa valitessa kannattaa aloittaa miettimällä, mihin vuodenaikaan ja minkälaisissa olosuhteissa aiot telttailua harrastaa. Teltan vesipatsasarvo kertoo teltan vedenpitävyydestä ja sen perusteella voit tutustua telttojen vesitiiviyteen, jotta voit valita omaan tarpeeseesi soveltuvan ja riittävästi vettä pitävän teltan. Toki telttoihin saa myös erilaisia sadesuojia ja osassa telttoja rakenne on valmiiksi kaksikerroksinen, jolloin teltta pitää itsessään vettä. Seuraavaksi olisi hyvä miettiä, kuinka monta reissaajaa telttaan tulisi mahtua. Pop-up-teltta vetää usein 2 tai 3 ihmistä ja oikein tiiviisti puserrettuna saatat saada kaksi aikuista ja kaksi pienempää lasta mahdutettua kolmen hengen telttaan. Kolmas huomioonotettava asia on luonnollisesti teltan paino ja sen vaatima tila, sillä pop-up telttojen paino ja niiden viemä tila on isompi kuin esimerkiksi perinteisemmissä teltoissa. Addnaturen valikoimasta löydät järkeviä pop-up-telttavaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan itsellesi soveltuvan, todella helppokäyttöisen teltan.

Pop-up teltta on kätevä ratkaisu, kun tarvitset helppokäyttöistä ja nopeaa majoitusratkaisua. Se kulkee ketterästi mukanasi pyöräretkillä, moottoripyörällä tai vaikka patikoidessa, kun kaipaat telttaa, jonka pystyttäminen onnistuu nopeasti ja voit keskittyä säästetyn kasausajan johonkin ihan muuhun, kuten luonnosta nauttimiseen. Teltat kasautuvat muutamissa minuuteissa ja niiden kanssa ei tarvitse temppuilla. Ne soveltuvat myös hyvin hieman kokemattomamman telttailijan ensiteltoiksi.

Teltat ja muut tarvikkeet kätevästi yhdestä paikasta

Addnaturen verkkokaupasta löydät eri valmistajien pop-up-telttamalleja. Meiltä saat samasta verkkokaupasta myös kaiken muun tarvitsemasi aktiiviseen ulkoilmaelämään, joten jos pidät patikoinnista, retkeilystä tai vaelluksesta, tutustu myös muuhun valikoimaamme telttojen ulkopuolelta. Saat meiltä sujuvasti retkeilyvaatteet ja jalkineille, asusteet ja varusteet retkeilyyn ja vaellukseen, joten voit yhdellä ostoskerralla laittaa koko varustepakettisi uusiksi ja keskittyä nauttimaan ulkoilusta. Meiltä saat telttojen lisäksi makuupussit ja rinkat sekä esimerkiksi makuualustat, joita saatat pop-up-telttaasi kaivata. Ostokset sujuvat vaivattomasti ja saat vertailtua eri valmistajien tuotteita helposti. Kun löydät sopivat tuotteet, siirrät ne vain ostoskoriin ja teet tilauksen. Toimitamme ostoksesi valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Meillä voit tehdä ostokset turvallisin mielin, sillä tarjoamme ostoksille aina 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden.