Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syyspatikoinnin taikuudesta

Pop up -teltat

12 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Henkilöiden / makuupaikkojen lukumäärä

 • 2 6
 • 3 6

Teltan kokonaispaino in g

g
g

Valmistaja

Värit

 • beige
 • harmaa
 • vihreä
 • valkoinen
 • musta

Hinta

Asiakaspalaute

 • 4
 • 1
 • 2
 • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
CAMPZ Parkland 3P Teltta, beige
CAMPZ Parkland 3P Teltta, beige beige
CAMPZ
Parkland 3P Teltta, beige
€ 69,95 * € 59,95
- 14 %
High Peak Vision 2 Teltta, valkoinen
High Peak Vision 2 Teltta, valkoinen valkoinen
High Peak
Vision 2 Teltta, valkoinen
RRP € 109,95 € 104,95
ilmainen toimitus
High Peak Vision 2 Teltta, vihreä
High Peak Vision 2 Teltta, vihreä vihreä
High Peak
Vision 2 Teltta, vihreä
RRP € 109,95 € 104,95
ilmainen toimitus
High Peak Campo Teltta, harmaa
High Peak Campo Teltta, harmaa harmaa
High Peak
Campo Teltta, harmaa
RRP € 86,95 € 69,95
- 20 %
High Peak Boston 3 Teltta, harmaa
High Peak Boston 3 Teltta, harmaa harmaa
High Peak
Boston 3 Teltta, harmaa
RRP € 149,95 € 134,95
ilmainen toimitus
- 10 %
CAMPZ Hexa High OT XW Teltta 3P, beige/harmaa
CAMPZ Hexa High OT XW Teltta 3P, beige/harmaa beige/harmaa
CAMPZ
Hexa High OT XW Teltta 3P, beige/harmaa
€ 269,95 * € 204,95
ilmainen toimitus
- 24 %
CAMPZ Hexa OT 3P Teltta, beige/harmaa
CAMPZ Hexa OT 3P Teltta, beige/harmaa beige/harmaa
CAMPZ
Hexa OT 3P Teltta, beige/harmaa
€ 149,95 * € 124,95
ilmainen toimitus
- 17 %
High Peak Vision 3 Teltta, musta
High Peak Vision 3 Teltta, musta musta
High Peak
Vision 3 Teltta, musta
RRP € 109,95 € 102,45
ilmainen toimitus
High Peak Hyperdome 3 Teltta, musta/vihreä
High Peak Hyperdome 3 Teltta, musta/vihreä musta/vihreä
High Peak
Hyperdome 3 Teltta, musta/vihreä
RRP € 139,95 € 133,95
ilmainen toimitus
High Peak Campo Teltta, musta
High Peak Campo Teltta, musta musta
High Peak
Campo Teltta, musta
RRP € 74,95 € 59,95
- 20 %
High Peak Campo Teltta, vihreä
High Peak Campo Teltta, vihreä vihreä
High Peak
Campo Teltta, vihreä
RRP € 74,95 € 69,95
High Peak Campo Teltta, valkoinen
High Peak Campo Teltta, valkoinen valkoinen
High Peak
Campo Teltta, valkoinen
RRP € 79,95 € 69,95
- 13 %

Pop-up-teltat nousevat nopeasti

Retkeillessä ja patikoidessa tarvitsee usein leiriytyä, jos pimeä laskeutuu tai voimat alkavat olla vähissä päivän patikoinnin jäljiltä. Kun hämärtää tai jalkoja väsyttää, ei enää jaksaisi aloittaa teltan kasaamista aakkosten alkupäästä. Onneksi tähänkin löytyy vaihtoehto, joka toimii vaivattomasti ja aikaa säästäen. Pop-up-teltat eli erilaiset pikateltat ovat nopeasti nousevia telttamalleja, jotka ovat riittävän kevyitä siirrettäväksi, joten saat kasattua teltan vaivattomasti ja nostettua sen omalle paikalleen. Näin pääset nopeammin muihin ilta-askareisiin eikä sinun tarvitse kantaa huolta majapaikastasi. Sinulla on yksi huoli vähemmän ja taas nautit enemmän ulkoilusta. Metsissä ja luonnossa liikkuessa majapaikka tai leiri on kuitenkin se, jossa suojaat itsesi sääolosuhteilta sekä mahdollisilta metsän eläimiltä. Jos etsit vaivatonta tapaa majoittua luonnossa, valintasi on ehdottomasti pop-up-teltta, joita löydät runsaasti Addnaturen valikoimasta.

High Peak Vihreä Kolmen hengen Popup Teltta

Valitse oikeanlainen teltta

Suomessa on runsaasti luontoa, jossa liikkua ja jos luontoon halajaa, kannattaa telttakin valita huolellisesti. Pop-up-telttaa tai pikatelttaa valitessa tulisi kiinnittää huomiota samoihin asioihin kuin tavallistakin telttaa valitessa. Pop-up teltan edut luonnollisesti tulevat siitä, että saat teltan pystytettyä ja purettua hetkessä, jolloin pääset nukkumaan nopeasti tai aamulla ylös ja takaisin matkaan todella nopeasti. Pop-up-teltat on tarkoitettu lähinnä kevään, kesän ja syksyn reissuille. Talvitelttailuun kannattaa valita oikeanlainen talviteltta ja keskittää pop-up-telttojen käyttäminen kolmeen muuhun vuodenaikaan.

Telttaa valitessa kannattaa aloittaa miettimällä, mihin vuodenaikaan ja minkälaisissa olosuhteissa aiot telttailua harrastaa. Teltan vesipatsasarvo kertoo teltan vedenpitävyydestä ja sen perusteella voit tutustua telttojen vesitiiviyteen, jotta voit valita omaan tarpeeseesi soveltuvan ja riittävästi vettä pitävän teltan. Toki telttoihin saa myös erilaisia sadesuojia ja osassa telttoja rakenne on valmiiksi kaksikerroksinen, jolloin teltta pitää itsessään vettä. Seuraavaksi olisi hyvä miettiä, kuinka monta reissaajaa telttaan tulisi mahtua. Pop-up-teltta vetää usein 2 tai 3 ihmistä ja oikein tiiviisti puserrettuna saatat saada kaksi aikuista ja kaksi pienempää lasta mahdutettua kolmen hengen telttaan. Kolmas huomioonotettava asia on luonnollisesti teltan paino ja sen vaatima tila, sillä pop-up telttojen paino ja niiden viemä tila on isompi kuin esimerkiksi perinteisemmissä teltoissa. Addnaturen valikoimasta löydät järkeviä pop-up-telttavaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan itsellesi soveltuvan, todella helppokäyttöisen teltan.

Pop-up teltta on kätevä ratkaisu, kun tarvitset helppokäyttöistä ja nopeaa majoitusratkaisua. Se kulkee ketterästi mukanasi pyöräretkillä, moottoripyörällä tai vaikka patikoidessa, kun kaipaat telttaa, jonka pystyttäminen onnistuu nopeasti ja voit keskittyä säästetyn kasausajan johonkin ihan muuhun, kuten luonnosta nauttimiseen. Teltat kasautuvat muutamissa minuuteissa ja niiden kanssa ei tarvitse temppuilla. Ne soveltuvat myös hyvin hieman kokemattomamman telttailijan ensiteltoiksi.

Teltat ja muut tarvikkeet kätevästi yhdestä paikasta

Addnaturen verkkokaupasta löydät eri valmistajien pop-up-telttamalleja. Meiltä saat samasta verkkokaupasta myös kaiken muun tarvitsemasi aktiiviseen ulkoilmaelämään, joten jos pidät patikoinnista, retkeilystä tai vaelluksesta, tutustu myös muuhun valikoimaamme telttojen ulkopuolelta. Saat meiltä sujuvasti retkeilyvaatteet ja jalkineille, asusteet ja varusteet retkeilyyn ja vaellukseen, joten voit yhdellä ostoskerralla laittaa koko varustepakettisi uusiksi ja keskittyä nauttimaan ulkoilusta. Meiltä saat telttojen lisäksi makuupussit ja rinkat sekä esimerkiksi makuualustat, joita saatat pop-up-telttaasi kaivata. Ostokset sujuvat vaivattomasti ja saat vertailtua eri valmistajien tuotteita helposti. Kun löydät sopivat tuotteet, siirrät ne vain ostoskoriin ja teet tilauksen. Toimitamme ostoksesi valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Meillä voit tehdä ostokset turvallisin mielin, sillä tarjoamme ostoksille aina 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden.