Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Säilytysteltat

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Teltan kokonaispaino in g

g
g

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Easy Camp Daytent, harmaa
Easy Camp Daytent, harmaa harmaa
Easy Camp
Daytent, harmaa
OVH € 229,95 € 113,95
ilmainen toimitus
- 50 %
ALE
High Peak Veneto Teltta, harmaa
High Peak Veneto Teltta, harmaa harmaa
High Peak
Veneto Teltta, harmaa
€ 229,95
ilmainen toimitus
ALE
High Peak Lido Monitoimiteltta, harmaa
High Peak Lido Monitoimiteltta, harmaa harmaa
High Peak
Lido Monitoimiteltta, harmaa
OVH € 109,95 € 104,95
ilmainen toimitus
ALE

Säilytysteltta tarjoaa toimivan säilytysratkaisun retkivarusteille

Luonnon helmassa vietetyt hetket retkeilyn tai vaellusten parissa kantavat pitkälle ja täyttävät mielen unohtumattomilla muistoilla ja elämyksillä. Erilaiset retkivarusteet tekevät retkeilystä ja vaelluksista onnistuneempia ja onnistuneiden retkien ansiosta mieli halajaa ulkoilmaan useamminkin. Teltta on yksi perustavanlaatuisista retkivarusteista, jota hyödyntävät niin retkeilijät ja vaeltajat kuin monet muutkin ulkosalla luonnon maisemissa mielellään yöpyvät. Yöpymiseen tarkoitettujen telttojen lisäksi hyödyllisiä ovat myös erilaiset säilytysteltat, jotka tarjoavat erinomaisen säilytysratkaisun mukana kuljetettaville varusteille. Painoltaan kevyt säilytysteltta ei lisää kummoisesti retkivarustuksen painoa, mutta tekee retkeilystä sujuvampaa, kun kaikkia mukana kuljetettavia varusteita ei tarvitse kantaa varsinaisen teltan uumeniin.

Monipuolisia käyttötapoja tarjoava säilytysteltta

Säilytysteltat sopivat kaikkien ylimääräisten varusteiden suojaamiseen, jotka halutaan pakata suojaan säiltä sen sijaan, että ne jäisivät ulkoilmaan tai ahdettaisiin makuutiloihin. Säilytysteltan sisätilaa voidaan hyödyntää myös retkikeittiön pystyttämiseen, ja teltan suojissa on mukava valmistaa retkiaterioita etenkin vesisateen yllättäessä. Lisäksi säilytystelttaa voidaan käyttää myös vaellusvaatteiden tuuletukseen ja kuivattamiseen. Useimmat säilytysteltat on valmistettu vedenkestävistä, korkean vesipilariarvon tarjoavista materiaaleista, ja näitä telttoja voidaan käyttää myös ikään kuin suihkukaappeina ripustamalla teltan kattokoukkuun näppärä retkisuihku.

Säilytystelttoja voidaan hyödyntää niin retkeilyssä ja vaelluksilla kuin metsästys- ja kalastusreissuilla. Lisäksi niitä käytetään myös asuntoautojen ja -vaunujen lisäsäilytystiloina, ja ajoneuvon viereen pystytettävään telttaan on kätevä kantaa ylimääräiset varusteet, jotka halutaan pois asumistiloista retki- tai yöpymiskohteeseen saavuttua.

Kuten muitakin telttoja, myös säilytystelttoja valmistetaan eri malleissa ja kokoluokissa sekä erilaisista materiaaleista, minkä lisäksi ne tarjoavat valinnan varaa myös väritystensä ja ilmeidensä suhteen. Mallit vaihtelevat keskenään niin leveydeltä kuin korkeudelta, joten niistä voi helposti valita omiin käyttötarpeisiin sopivimman vaihtoehdon. Telttatarjontaan tutustuessa ja retkikäyttöön telttaa valitessa kannattaa perehtyä sekä telttojen mittoihin että myös painoon, jotta tulee valinneeksi sellaisen telttamallin, jota jaksaa kantaa mukanaan tavallisen teltan lisäksi. Mikäli retkille on lähdössä retkikaveri mukaan, säilytysteltan paino ei ole yhtä ratkaiseva, kun toinen retkeilijöistä voi pakata varusteisiinsa yöpymisteltan ja toinen puolestaan säilytysteltan.

Addnaturelta löydät säilytysteltat laadustaan tunnetuilta retkeilyvarusteiden valmistajilta, kuten muun muassa Easy Camp, High Peak ja Outwell. Tarjoamme valikoimassamme niin pienempiä kuin suurempia säilytystelttoja erilaisilla ominaisuuksilla. Tutustu tarkemmin valikoimastamme löytyviin säilytystelttoihin kunkin teltan tuotekuvaa napauttamalla, ja saat esille tarkemmat tekniset tiedot, jotka helpottavat ostopäätöksen tekemistä.

Toimivampia retkikokemuksia tarjoava verkkokauppa

Me Addnaturella haluamme varustaa sinut retkillesi mahdollisimman monipuolisesti. Säilytystelttojen lisäksi löydät meiltä myös muut teltat, olipa etsinnässä sitten minkä tahansa kokoinen kupoliteltta, tunneliteltta tai harjateltta. Katso myös valikoimastamme löytyvät vaellusreput ja -rinkat sekä vaellussauvat ja monet muut retkivarusteet, jotka olemme koonneet tarjolle retkiäsi sujuvoittamaan. Tervetuloa ostoksille kattavaan verkkokauppaamme – olemme mielellämme apunasi entistä toimivampien retkikokemusten saavuttamisessa!