Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Asuntoauton & -vaunun markiisit

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Käyttötarkoitus

  • Auto 1
  • Matkailuauto 2

Valmistaja

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Dometic HUB 1.0
Dometic HUB 1.0
Dometic
HUB 1.0
€ 749,95
ilmainen toimitus
ALE
High Peak Trentino 2.0 Markiisi, harmaa
High Peak Trentino 2.0 Markiisi, harmaa harmaa
High Peak
Trentino 2.0 Markiisi, harmaa
€ 459,95
ilmainen toimitus
High Peak Riva 2.0 Markiisi, harmaa
High Peak Riva 2.0 Markiisi, harmaa harmaa
High Peak
Riva 2.0 Markiisi, harmaa
€ 619,95
ilmainen toimitus
ALE

Asuntoauton markiisi antaa lisäsuojaa

Asuntoautojen ja asuntovaunujen suosio on kasvanut viime vuosina valtavasti ja ne ovatkin varsin kätevä tapa kiertää kotimaisissa tai ulkomaisissa maisemissa. Asuntoautojen helppous on siinä, että voit pakata perheen autoon ja lähteä, matkanteko on miellyttävää ja jos väsymys iskee, voit laittaa auton parkkiin ja ottaa torkut. Asuntoautoissa on lähtökohtaisesti hyvät sisätilat matkustajille, joten matkanteko sujuu kätevästi, vaikka mukana olisi pienempiäkin lapsia. Sisätilat voivat kuitenkin leiriytyessä käydä ahtaaksi, jolloin kaikki ylimääräinen tila otetaan ilolla vastaan. Addnaturella on kasvava valikoima erilaisia asuntoauton markiisivaihtoehtoja, joiden avulla saat luotua kätevästi katettua lisätilaa asuntoautosi tueksi.

Brunner Advantourer Asuntoauton markiisi

Valitse asuntoauton markiisi tarpeen mukaan

Jos tarvitset vain katettua lisätilaa, voit keskittyä katsomaan pelkkiä katoksia, joissa usein on tukikepit edessä ja kiinnitysmekanismi joko uraan tai asuntoauton tai asuntovaunun kylkeen. Pelkkä katos on kätevä niissä tapauksissa, kun et leiriydy pitkään yhdessä paikassa tai tarvitset vain katettua lisätilaa asuntoauton tilojen lisäksi esimerkiksi ruokailua tai ajanviettoa varten. Eräänlaisena välimallina voisi pitää katosta, jossa on kokonaiset tai osittaiset sivuseinät, jolloin saat myös hieman tuulensuojaa katokseesi. Addnaturen valikoimasta löydät sekä pelkkiä katoksia että seinällisiä katoksia, joihin pääset tutustumaan ja vertailemaan kätevästi. Pidempiaikaiseen leiriytymiseen tai todelliseen lisätilan tarpeeseen löydät tästä tuoteryhmästä erilaisia telttamallisia ratkaisuita, joissa fyysinen teltta kiinnitetään auton tai vaunun rakenteisiin ja saat suojaa kaikille neljälle sivulle. Telttoja on eri mallisia ja erilaisilla seinä-, ovi- ja ikkunaratkaisuilla varustettuina. Tällaisten ratkaisuiden avulla saat suojattua lisätilaa, jossa voit nauttia retkeilystä vailla harmia vallitsevasta säätilasta.

Addnaturen verkkokaupassa pääset etsimään markiisituotteita kätevästi, sillä olemme koostaneet niistä täysin oman tuoteryhmän. Valikoimastamme löydät telttoja ja katoksia tunnetuilta valmistajilta, kuten Brunner, CAMPZ, Easy Camp , Outwell, Vaude ja Yakima. Näiden valmistajien joukosta löytyy monenlaista telttaa ja katosta, joten löydät varmasti itsellesi ainakin ideaa siihen, minkälaista suojaa asuntoautoosi tai -vaunuusi tarvitset.

Kaikkea retkeilyyn yhdestä osoitteesta

Addnaturella on runsas valikoima erilaisia retkeilytarvikkeita, kuten asuntoautojen markiisit. Markiisien, telttojen ja katosten lisäksi voit tutustua samalla ostoskerralla kaikkeen muuhun retkeillessä tarvittavaan, kuten ruoanlaittovälineisiin, retkiruokiin, makuupusseihin, makuualustoihin, vaatteisiin ja asusteisiin. Verkkokauppamme onkin oikea aarreaitta, joten pääset yhdellä kertaa tutustumaan moneen erilaiseen tuotteeseen, joita saatat reissullasi tarvita. Markiisien, telttojen ja katosten lisäksi löydät meiltä mittavan määrän erilaisia tuotteita ulkoiluun, vaellukseen ja retkeilyyn useilta tunnetuilta valmistajilta. Käytä hakutoimintoa tai tuoteryhmiä, joista pääset alkuun tuotteiden selailussa. Itse ostosten tekeminen on vaivatonta, sillä lisäilet vain tuotteet ostoskoriin ja teet tilauksen. Toimitamme tuotteet sinulle valitsemallasi toimitustavalla. Jos et jostakin syystä löydä etsimääsi tai törmäät muuhun haasteeseen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin ratkaistaan ongelmasi yhdessä.