Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!

LEKI Vaellussauvat

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja
LEKI

 • Black Diamond 5
 • Camp 2
 • Komperdell 3
 • LEKI 8
 • Silva 4

Värit

 • keltainen
 • harmaa
 • musta

Hinta

Asiakaspalaute

 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
1 Valitut suodattimet:
Tyhjennä kaikki suodattimet
1 Valitut suodattimet:
Valmistaja
LEKI
Tyhjennä kaikki suodattimet
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
LEKI Tour Sompa, musta
LEKI Tour Sompa, musta musta
LEKI
Tour Sompa, musta
OVH € 9,45 € 6,95
- 26 %
ALE
LEKI Klapp Klipsi 16mm, musta
LEKI Klapp Klipsi 16mm, musta musta
LEKI
Klapp Klipsi 16mm, musta
€ 1,55
LEKI Trekking Basket 2.0, musta
LEKI Trekking Basket 2.0, musta musta
LEKI
Trekking Basket 2.0, musta
€ 6,25
ALE
LEKI Klapp Klipsi 18mm, musta
LEKI Klapp Klipsi 18mm, musta musta
LEKI
Klapp Klipsi 18mm, musta
€ 1,55
LEKI Big Mountain Sompa Syvään lumeen, harmaa/musta
LEKI Big Mountain Sompa Syvään lumeen, harmaa/musta harmaa/musta
LEKI
Big Mountain Sompa Syvään lumeen, harmaa/musta
€ 10,95
 • Versiot: Ø95mm
ALE
LEKI Kärkiosa Pitkä, musta
LEKI Kärkiosa Pitkä, musta musta
LEKI
Kärkiosa Pitkä, musta
OVH € 12,95 € 9,95
- 23 %
ALE
LEKI Kärki Polkujuoksu, keltainen
LEKI Kärki Polkujuoksu, keltainen keltainen
LEKI
Kärki Polkujuoksu, keltainen
OVH € 18,95 € 15,95
- 15 %
ALE
LEKI Nordic Kävelysauvan Sompa, musta
LEKI Nordic Kävelysauvan Sompa, musta musta
LEKI
Nordic Kävelysauvan Sompa, musta
OVH € 4,95 € 2,95
- 40 %
ALE

Leki sauvat auttavat sinua maastossa

LEKI on perustettu jo vuonna 1948 ja tuotemerkin perustaja on Karl Lenhart. Yritys tuottaa ja valmistaa erilaisia kävelysauvoja, suksisauvoja maastohiihtoon ja lasketteluun sekä muita varusteita, kuten hanskoja. LEKI on aikanaan syntynyt intohimoisen Lenhartin tyytymättömyydestä sen aikaisiin sauvoihin ja niiden laatuun. Hän alkoi kehittää sompia ja kahvoja, jotka toimisivat paremmin ja olisivat riittävän laadukkaita sopiakseen kovaan käyttöön. Pitkäaikainen oma kokemus ja yhteistyö eri urheilijoiden kanssa on tarjonnut vuosien varrella innovaatioita, kuten pikakiinnikkeet ja kestävämmät materiaalit, muotoilua unohtamatta. Leki sauvat ovat nykyisin maailmankuuluja ja helpottavat maastossa kulkemista joko jalkaisin tai suksien päällä. Massatuotanto aloitettiin 1960-luvulla, joten siitäkin on kertynyt historiaa jo lähes 60 vuoden ajalta. Yksi yrityksen suurimmista innovaatioista on lasikuidun käyttäminen sauvoissa, joka kevensi aiemmin puusta tai alumiinista valmistettujen sauvojen painoa ja teki niistä miellyttävämmät käyttää. Lisäksi teleskooppitoiminnon lisääminen sauvoihin mahdollisti niiden paremman mukana kuljettamisen, jota erityisesti retkeilijät ja vaeltajat ovat oppineet arvostamaan. Käyttäjät antavat rohkeasti palautetta ja LEKI kuuntelee heitä, jolloin Leki sauvat on saatu muovattua nykyiseen muotoonsa: toimiviksi, kestäviksi ja erittäin laadukkaiksi. Addnaturella on kattava valikoima LEKIn tuotteita ja erilaisia lisävarusteita, joiden avulla saat muokattua sauvoistasi juuri itsellesi sopivat. Leki Sherpa Lite XTG Harmaat vaellussauvat

Leki sauvat ja niiden lisävarusteet parantavat ulkoilukokemustasi

Leki sauvavalikoimasta löytyy useita erilaisia sauvoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kannattaa tutustua esimerkiksi seuraaviin:

 • Leki laskettelusauvat sisältää kattavan valikoiman erilaisia sauvoja, jotka on valmistettu erityisesti laskettelijoiden tarpeita silmällä pitäen.
 • Leki kävelysauva valikoimassa on vaihtoehtoja sauvakävelijöille. Sauvoissa on hieman eri ominaisuuksia kuin retkeilyyn tarkoitetuissa sauvoissa, joten jos harrastat sauvakävelyä, tähän kategoriaan kannattaa tutustua.
 • Leki vaellussauvat, joiden joukosta löydät itsellesi varmasti mieleiset apuvälineet vaellukseen, sillä niiden avulla pidät tasapainosi paremmin ja saat niistä apua jyrkemmissä nousuissa ja laskuissa.

Itse sauvojen lisäksi LEKI valmistaa runsaasti erilaisia lisävarusteita sauvoihin, sillä yksinkertaisesti päätä vaihtamalla voit varautua esimerkiksi erilaisiin maastoihin. Addnaturen valikoimasta löydätkin Leki sauvavalikoiman lisäksi erilaisia päitä erilaisia pintoja varten, kuten asvaltille tasaisemmat ja piikit maastoon. Tasaisille pinnoille on lisäksi saatavana eri ominaisuuksilla varustettuja lisäpäitä, joissa on erilainen palautus- tai nostokulma. Laskettelussa ja murtomaahiihdossakin voit erilaisia päitä vaihtamalla saada paremman työntövoiman sauvoille tai sauvan otepäässä olevia siteitä muokkaamalla saat paremman otteen sauvoistasi ja enemmän voimaa ja hallintaa työntöihisi. Tutustu kerralla koko valikoimaan ja valitse oman tarpeesi mukaiset sauvat.

Ulkoilijan ja retkeilijän verkkokauppa

Addnaturelta saat kaiken tarvitsemasi ulkoiluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Erilaisten sauvojen lisäksi tarjoamme runsaasti muita tuotteita, retkeilyyn ja vaellukseen , joiden avulla teet ulkoilustasi mielekkäämpää. Muistathan myös, että saat ostoksillesi aina 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden ja yli 99 euron tilaukset toimitamme ilmaisin toimituskuluin. Tee siis ostoksesi turvallisin mielin.