Pyöräkauppa netissä
Pakkaa kevyesti & fiksusti | Reput, joihin mahtuu kaikki tarpeellinen

Roughstuff

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • 3XL
 • 4XL

Valmistaja

Värit

 • harmaa
 • sininen

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Roughstuff – neitsytvillan voimaa
Roughstuffin perustaja rakasti luonnossa oloa, muttei koskaan ollut tyytyväinen saatavilla oleviin takkeihin. Oppiessaan neitsytvillan ominaisuuksista, hän alkoi kehittämään takkeja luonnollisesta ihmemateriaalista, mikä johti suureen menestykseen.
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Roughstuff Buschhemd Paita Naiset, grey grey
Roughstuff
Buschhemd Paita Naiset, grey
€ 159,95 € 100,95
- 37 %
ilmainen toimitus
 • Versiot: XSSMLXL
Roughstuff Buschhemd Paita Naiset, grey
Roughstuff Feldhemd Paita Naiset, himmel blue himmel blue
Roughstuff
Feldhemd Paita Naiset, himmel blue
€ 159,95 € 100,95
- 37 %
ilmainen toimitus
 • Versiot: XSSXL
Roughstuff Feldhemd Paita Naiset, himmel blue
Roughstuff Buschhemd Paita Naiset, himmel blue himmel blue
Roughstuff
Buschhemd Paita Naiset, himmel blue
€ 159,95 € 100,95
- 37 %
ilmainen toimitus
 • Versiot: SM
Roughstuff Buschhemd Paita Naiset, himmel blue
Roughstuff Wetterfleck Loden Takki, stone grey stone grey
Roughstuff
Wetterfleck Loden Takki, stone grey
€ 349,95 € 214,95
- € 135,00
ilmainen toimitus
 • Versiot: 3XL/4XL
Roughstuff Wetterfleck Loden Takki, stone grey

Roughstuff on toiminnallisen neitsytvillan sanansaattaja

Saksalainen Roughstuff sai alkunsa, kun sen ulkoilmassa viihtyvä perustaja ei ollut tyytyväinen saatavilla olleisiin ulkoiluvaatteisiin ja -varusteisiin. Näin ollen hän päätti luoda jotain omaa, ja idea olikin menestyksellinen. Roughstuff halusi alusta alkaen panostaa valmistamiensa vaatteiden hyvään hengittävyyteen, minkä lisäksi tärkeimpiä aspekteja yrityksen tuotannossa ovat vaatteiden käyttömukavuus ja kestävyys. Roughstuffin tarina alkoi sen perustajan löydettyä ratkaisun edellä mainitsemaansa pulmaan – ratkaisun nimi oli neitsytvilla. Tämä huikea luonnonmateriaali oli omiaan ulkoilun ja metsästyksen mukanaan tuomiin vaatimuksiin. Ainoana ongelmana oli vain se, ettei saatavilla ollut neitsytvillasta valmistettuja vaatteita, jotka olisivat sopineet moderniin, aktiiviseen elämäntyyliin. Näin ollen sellaisia oli alettava kehittämään!

Alati kasvavan Roughstuffin tuotteet valmistetaan edelleen Saksassa. Tuotantoa ei olla haluttu siirtää kaukomaille, kuten useimmilla alan yrityksillä on tänä päivänä tapana toimia. Kulujen minimoinnin sijaan Roughstuffilla onkin päätetty keskittyä laatuun ja lähellä tuottamiseen. Tämän useita luonnonarvoja vaalivan yrityksen tuotteita on nyt saatavilla Addnaturella upea valikoima.

Vanhan kansan luottomateriaali yhdistyy moderneihin ratkaisuihin

Roughstuffin neitsytvillasta valmistama takki on hankinta, joka kestää läpi vuosikymmenten. Myös entisaikaan neitsytvillasta on valmistettu takkeja ja muita vaatteita, mutta modernin silauksen saaneet Roughstuff-takit ovat jotain aivan muuta. Ensinnäkin ne hyödyntävät neitsytvillan ilmastoivat ja hengittävät ominaisuudet, mutta sen lisäksi näissä takeissa on fiksuja nykypäiväiseen käyttöön päivitettyjä ratkaisuja, kuten esimerkiksi leikkauksen mahdollistama täydellinen liikkuvuus sekä kauluksen säädettävyys vetoketjun avulla. Neitsytvillasta valmistettu takki ei pelkää säitä, ja sen veden- ja tuulenpitävyyden ansiosta takki päällä voikin jatkaa huoletta matkaa metsän siimeksessä, vaikka sadepisarat alkaisivatkin pudota taivaalta.
Vie tulevat retket ja ulkoilut seuraavalle tasolle ja löydä Addnaturen valikoimasta huippufiksut poncho-malliset Roughstuff-takit sekä muut takit, liivit ja puserot, jotka on luotu selviytymään!

Säänkestävät retkeilyvaatteet näppärästi verkosta

Valikoimaamme huolella valittujen laatutuotteiden siimeksestä pääset valitsemaan parhain teknisin ratkaisuin varustellut vaatteet, kuten esimerkiksi Roughstuffin neitsytvillaiset pukineet. Ne, ja kaiken muun ulkoiluun tilaat aina 30 päivän palautusoikeudella sekä pikaisella toimituksella.