Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹
Sailfish - voittamisen kulttuuria
Sailfish on suhteellisen lyhyen olemassaolonsa aikana tehnyt tuttavuutta menestyksen kanssa. Merkki täytti viime vuonna 10 vuotta – sen aikana se on kahdeksan kertaa voittanut Euroopan suurimman triatlonjulkaisun ”vuoden märkäpuku”-palkinnon. Vielä merkittävämpää, Sailfish-märkäpukua edustava Patrick Lange voitti 2017 IRONMAN-maailmanmestaruuden Hawaissa. Haluatko hyvään seuraan? Alta löytyy tuotteita.

sailfish

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

  • S

Värit

  • sininen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
sailfish Rebel Pro 3 Swimskin Triathlonpuku Naiset, sininen
sailfish Rebel Pro 3 Swimskin Triathlonpuku Naiset, sininen sininen
sailfish
Rebel Pro 3 Swimskin Triathlonpuku Naiset, sininen
OVH € 289,95 € 214,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: S
- 25 %
sailfish Pacific 2 Märkäpuku Naiset, musta
sailfish Pacific 2 Märkäpuku Naiset, musta musta
sailfish
Pacific 2 Märkäpuku Naiset, musta
OVH € 189,95 € 161,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: S
- 14 %

Sailfish on nimensä veroinen purjekala märkäpukujen maailmassa

Sailfish-varusteet netistä Sailfish on vaatealan tuotemerkki, jonka purjekalaan viittaavasta nimestä pystyy jo päättelemään sen osoittaman vankan kiinnostuksen vettä ja vesilajeja kohtaan. Kuin kala vedessä, Sailfish onkin omimmillaan juuri märkäpukujen parissa, sillä se valmistaa loistavin ominaisuuksin varustellut märkäpuvut, jotka ovat suorastaan märkäpukujen maailman suuntaa näyttäviä aatelisia. Jan Sibbersen perusti Sailfishin vuonna 2007, joten tuotemerkki ei ole vielä kovinkaan iäkäs, mutta tietotaitoa siltä löytyy senkin edestä, minkä ansiosta Sailfish märkäpuvut ovatkin tänä päivänä jokaisen vaativan vesiurheilijan ja purjehtijan valinta!
Heti ensimmäisten brändiltä markkinoille tulleiden märkäpukujen valmistuksen jälkeen niiden voitokkuus tuli todistetuksi, sillä jo pukujen ensimmäisenä valmistusvuonna niihin pukeutuneilla urheilijoilla nähtiin voitokkaita tuloksia. Samana vuonna Sailfish myös jo palkittiin ensimmäisen kerran, ja se sai itselleen kunniakkaan ja halutun tittelin nimeltä ”Wetsuit of the year” eli ”Vuoden märkäpuku”. Seuraavana vuonna yritys laajensi tuotantonsa kattamaan perinteisten märkäpukujen lisäksi myös samasta materiaalista valmistetut shortsit ja topit, jotka nousivat nekin välittömästi markkinoiden suosikkituotteiksi. Brändin voittokulku on jatkunut tähän päivään asti sekä lukuisten eri palkintojen että tyytyväisten käyttäjien muodossa, jotka vannovat Sailfishin märkäpukujen nimeen.

Sailfish märkäpuvut upeassa valikoimassa, joka tarjoaa jokaiselle omansa

Märkäpuku on tärkeä varuste vesiurheilulajeissa - kuten swimrun, triathlon, sukellus, surffaus ja purjehdus – sillä se vähentää lämmönhukkaa ihoa vasten lepäävän, eristävän solukumin sekä neopreenista valmistetun kerroksen avulla. Märkäpuvun sisään pääsee vain vähän vettä, ja sekin lämpenee näiden nerokkaiden materiaalien ansiosta, joten puku suojaa käyttäjäänsä tehokkaasti kylmältä. Toisin sanoen märkäpuku on aivan ehdoton hankinta, jos intohimona on harrastaa vedessä toteutettavia lajeja. Ja mitä erilaisiin märkäpukuihin tulee, tässä hankinnassa kannattaa todella satsata laatuun ja valita oman märkäpuvun valmistajaksi merkki, joka todella tietää mitä tekee. Yksi alan menestyksekkäimmistä suunnannäyttäjistä on Sailfish, jonka voitokkaat märkäpuvut ovat monen vesiurheilua rakastavan valinta.
Addnature on täydentänyt vesiurheilulajeihin suunniteltujen tuotteiden valikoimaansa laadustaan ja kestävyydestään sekä loistavista teknisistä toiminnastaan tunnetuilla Sailfishin valmistamilla tuotteilla. Kattavasta valikoimastamme löydät tuotemerkiltä niin pitkähihaiset ja -lahkeiset märkäpuvut, hihattomat pitkälahkeiset märkäpuvut kuin myös lyhythihaiset ja -lahkeiset mallitkin. Laatua tihkuvien Sailfish-asujen joukossa on myös fiksut ja näppärät topit ja shortsit, joista löytyy omansa niin naisille kuin miehillekin suunniteltuina. Saatavilla on myös laadukkaat uintivarusteet samalta luottomerkiltä. Katso sisään ajankohtaiseen valikoimaamme, hanki oma Sailfish ja nauti vesilajistasi enemmän kuin koskaan!

Urheilu- ja ulkoiluvarusteet näppärämmin kuin koskaan aikaisemmin

Addnature haluaa tarjota urheilun ja ulkoilun markkinoille uusia ja innovatiivisia tuotteita, mistä johtuen laajennamme valikoimaamme jatkuvasti eri lajien huippubrändien parhailla tuotteilla. Tarjoamme meiltä tilatuille ostoksille myös 30 päivän avokaupan, jotta voit rauhassa varmistaa, että ostamasi tuote vastaa odotuksiasi. Ja jollet jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen meille täysin ilman kuluja. Urheilu- ja ulkoiluvarusteiden hankkiminen on nyt helpompaa kuin koskaan!