Pyöräkauppa netissä
Löydä lahjat täältä | Aloita etsintä

Salomon QST

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Koko

  • XXL

Valmistaja

Tuoteperhe

  • Salomon QST 1

Värit

  • harmaa
  • sininen

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Salomon Grid Täysvetoketjullinen Välikerros Miehet, harmaa/sininen
Salomon Grid Täysvetoketjullinen Välikerros Miehet, harmaa/sininen harmaa/sininen
Salomon
Grid Täysvetoketjullinen Välikerros Miehet, harmaa/sininen
€ 119,95 € 64,95
- 46 %
  • Versiot: XXL

Salomonin tuotteilla pääset pidemmälle

Salomon on alun perin ranskalainen urheiluvälineiden ja -varusteiden valmistaja, joka on perustettu vuonna 1947 Francois Salomonin toimesta Ranskan Alpeilla ja se on nykyään yksi Euroopan suurimmista ulkoiluvälinevalmistajista. Salomonin valikoimaan kuuluu niin vaatteita, kenkiä kuin erilaisia välineitäkin.

Salomon QST -tuotesarja sopii monen tasoisille laskijoille

Salomonin QST-tuotesarja pitää sisällään laskettelusuksia, sauvoja, laskettelumonoja, laskuvaatteita ja kypäriä. Addnaturella on kattava valikoima Salomonin QST-sarjan tuotteita, jotka ovat täynnä viimeisintä teknologiaa. QST-sarja on myös niin kattava, että siitä löytyy tuotteita aloittelevista laskijoista jo kokeneempiin hurjapäihin.

Salomon QST Takki Miehet Laskettelussa ja lumilautailussa on tärkeä löytää itselleen sopivat varusteet, jotka sopivat myös omaan laskutasoosi ja laskutyyliisi. Suksiviidakossa surffaaminen tai oikean lumilaudan löytäminen saattaa tuntua aluksi hankalalta, mutta kärsivällisyys monesti palkitaan. Laskuvarusteiden valinta helpottuu oleellisesti, kun tiedossa on laskijasta ainakin seuraavat faktat: pituus, paino, taitotaso ja perusolosuhteet, joissa on tarkoitus laskea. Näiden avulla päästään jo aika pitkälle valinnassa, loput ovat oikeastaan merkki- tai makukysymyksiä. Lyhimmillään sukset kannattaa valita niin, että sukset ulottuvat laskijan leukaan ja pisimmillään sukset voivat olla laskijaa pidemmät. Naisten ja miesten suksissa on tiettyjä eroja, jotka liittyvät lähinnä suksien pituuteen ja painoon. Naisten suksissa siteet ovat myös yleensä edempänä kuin miesten suksissa. Taitotasolla on myös iso merkitys suksia valitessa, sillä aloittelijan tulisi valita helpot ja kevyet sukset. Ne voivat olla myös lyhyemmät, sillä niitä on helpompi hallita. Hyvätkään sukset eivät kuitenkaan auta, jos monot tai muut laskuvarusteet ovat väärän kokoisia. Käytä siis sekä varusteiden että vaatteiden valitsemiseen riittävästi aikaa ja tutustu esimerkiksi Salomon QST-sarjaan perin pohjin, ennen kuin teet ostoksia.

Addnature on ulkoilijan verkkotavaratalo

Meiltä Addnaturelta saat suoraan verkkokaupasta monenlaiset tuotteet suoraan kotiisi kannettuina. Olipa kyse sitten varusteista tai vaatteista, täältä löytyy. Tutustu Salomonin QST-sarjaan ja muihin Salomonin tuotteisiin suoraan verkkosivuillamme, valitse tuotteet ostoskoriin ja tee tilaus. Jos sinulla tulee tilausprosessista tai tuotteista jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme ja autamme sinua mielellämme. Muistathan myös, että tarjoamme 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden, joten ostaminen meiltä on turvallista. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme.