Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme
saucony
Korkealaatuiset Saucony juoksukengät
Saucony syntyi vuonna 1898 neljän yrittäjän avatessa jalkinetehtaan Pennsylvaniaan. Tuotemerkki aloitti juoksuun tarkoitettujen kenkien suunnittelun ja valmistuksen aikaan, jolloin juostiin tavallisillarn kengillä tai jopa paljasjaloin. Saucony nousi nopeasti kilpajuoksijoiden suosioon, joiden tiukasti varjeltu salainen ase brändin juoksukengät olivat. Tänään tuotemerkiltä löytyy laaja valikoima korkealaatuisiarn ulkoilu- ja juoksukenkiä, sekä teknisiä juoksuvaatteita.

saucony

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Saucony juoksutossut – juoksukokemusta parantamaan

Paljon erilaisia saucony kenkiä netissä! Juoksukenkien asiantuntija saucony perustettiin Pennsylvanian Kutztownissa vuonna 1898. Brändin nimi juontaa juurensa Lenni Lenape-nimisen (Delaware-intiaanit) alkuperäiskansan saconk-sanaan. Sana tarkoittaa kahta yhdessä virtaavaa jokea Saucony Creekissä. Yrityksen logo liittyy tiiviisti samaan teemaan, siinä virtaava vesi kiertää kolmea kivilohkaretta. Yrityksen perustamisen aikoihin juokseminen alkoi kovasti kiinnostaa amerikkalaisia. Ateenassa oli pari vuotta aiemmin juostu ensimmäinen maraton olympialaisissa. Kuuluisa Bostonin maraton juostiin myös ensimmäisen kerran vuonna 1897. Seuraavan vuosisadan alussa juoksemisesta tulikin jo vakavasti otettavaa urheilua. Juoksukengät kehitettiin todelliseen tarpeeseen. Yli sadan vuoden kehitys- ja tutkimustyön tuloksena sauconylta on syntynyt useita edistyksellisiä jalkinemalleja. Se on ehtinyt kehittää monia teknologioita juoksukokemusta parantamaan. Tällä hetkellä sauconyn juoksukenkiä tehdään yleisurheiluun, maastojuoksuun ja maantiejuoksuun. Yritys tekee kenkiä kilpailemiseen, harjoitteluun ja päivittäiseen vapa-aikaan. Monelle mukavuudenhaluiselle ihmiselle ne ovat luonnollinen osa jokapäiväistä aktiivista elämäntapaa. Juoksulajien urheilijat ja kuntoilijat käyttävät niiden laadukkaita ominaisuuksia innokkaasti hyödykseen. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu myös trendikkäitä teknisiä urheiluvaatteita.

Laadukkaat juoksukengät vaativille pinnoille

Voit pukea jalkaasi sauconyn jalkineet maastojuoksuun, asfaltille tai pururadoille. Ne toimivat soralla ja asfaltilla, mutta voit harjoitella niissä juoksumatollakin. Pitkän linjan ammattilaisena saucony on myös teknologian suhteen edistyksellinen. Sen valmistamat pintamateriaalit hylkivät likaa ja kosteutta. Erittäin kevyt Power Grid-vaahto vaimentaa askeleita tehokkaasti ja tarjoaa samalla miellyttävän kimmoisaa juoksua. Laadukas IMEVA-välipohja tukee jalkaa ja osallistuu myös vaimennukseen. Maastoon valmistetuissa jalkineissa on erinomaista pitoa tarjoava ulkopohja. iBR+ on ulkopohjassa käytettävä keveä ja kestävä kumimateriaali. Se korostaa muiden teknologioiden vaikutusta. Pohjien kuvioinnit antavat turvallisuutta ja varmuutta liikkumiseen. Ulkopohjan Vibram® XS-Trek sisältää ominaisuuksia, jotka tukevat nopeutta ja lisäävät pitoa juoksuaskeliin. Iskunvaimennus on tämän yrityksen erikoisalaa. Esimerkiksi saucony Triumph ISO lenkkareiden pehmustus jakautuu tasaisesti jalkaterän ja kantapään kesken. Tämä pitää vartalon asennon miellyttävänä ja tasapainoisena joka askeleella. Jalkineiden offset-arvo perustuu kantapään ja kärjen korkeuseroon. Se vaihtelee jalkineissa 0-12 millimetriin. Jos esimerkiksi kannan korkeusarvo on 23.5 ja jalkaterän 19.5, on offset-arvo silloin 4. Sauc-fit teknologia tekee jalkineesta tyköistuvan, se joustaa miellyttävästi jalan mukana. All-Terrain-teknologia käy nimensä mukaisesti erilaisiin maastoihin. Sitä sisältää mm. saucony Excursion. Jalkineiden tarjoama pronaatio voi olla esim. neutraali tai kevyt. sauconylla on käytössä asteikko: neutral, guidance, stability ja motion control. Neutraali sopii hyvin luonnollista juoksutyyliä tavoitteleville. Suuri osa jalkineista on vettähylkiviä. Jos etsit vielä tehokkaampaa vedenpitävyyttä, valitse Xodus 5.0. Se on pinnoitettu vedenpitävällä ja hengittävällä Gore-Texillä. Löydät juoksutyyliisi istuvat kengät sauconyn valikoimasta:

Addnaturelta varmuutta urheiluun ja harrastamiseen

sauconyn juoksujalkineet tekevät taivalluksestasi miellyttävää pitkälle vietyjen ominaisuuksiensa ansiosta. Myös niiden ulkoasuun on panostettu tosissaan. Hyvännäköiset juoksukengät ovat sporttisen värikkäitä ja asianmukaisesti muotoiltuja.