Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nyt menoksi!

SKROSS

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • valkoinen

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
SKROSS Schutzkontakt Sovitin Australia
SKROSS Schutzkontakt Sovitin Australia
SKROSS
Schutzkontakt Sovitin Australia
€ 10,95
SKROSS World USB Charger 2 USB Outputs
SKROSS World USB Charger 2 USB Outputs
SKROSS
World USB Charger 2 USB Outputs
€ 24,95
SKROSS Combo Pistokeadapteri World to USA
SKROSS Combo Pistokeadapteri World to USA
SKROSS
Combo Pistokeadapteri World to USA
€ 14,95
SKROSS Combo Pistokeadapteri World to Italy
SKROSS Combo Pistokeadapteri World to Italy
SKROSS
Combo Pistokeadapteri World to Italy
€ 14,95

Skross pitää akkusi ladattuna myös reissun päällä

Teknologia on nykyään niin iso osa elämäämme, että on melko omituista kuvitella enää sitä aikaa, jolloin kaikilla kadulla kävelijöillä ei ollut omaa puhelinta taskussaan tai kameraa tai läppäriä repussa heti käyttöön saatavilla. Nykyaikana on tärkeää saada elektroniikka mukaan myös matkustaessa. Skrossin valmistamien laadukkaiden tuotteiden avulla olet valmiina reissuun, olipa kohteena sitten kotimaa tai joku muu suuren maapallomme nurkka! Skrossin omistajan WorldConnect AG:n perustaja vieraili Sydneyn olympialaisissa vuonna 2000 ja hämmentyi siitä, kun matka-adapterin löytäminen osoittautui mahdottomaksi. Niinpä hän heti takaisin Sveitsiin palattuaan suunnitteli ensimmäisen universaalin matka-adapterin, eli World Adapter Classicin!

Korkealaatuiset ja suositut matka-adapterit jokaiseen reissuun

Skross on edelleen parhaiten tunnettu adaptereistaan, jotka ovat niittäneet mainetta maailmalla luotettavuuden ja näppäryyden ansiosta. Myös turvallisuus on ollut tärkeä seikka, johon Skrossilla on kiinnitetty erityisesti huomiota – Skrossin tuotteet nimittäin noudattavat kaikkein korkeimpia mahdollisia turvallisuusstandardeja, heijastaen siten samalla merkin halua valmistaa ensiluokkaisia tuotteita. Tähän ovat kiinnittäneet huomiota myös alan ammattilaiset, ja Skross onkin saanut monelta taholta kiitosta tuotteidensa korkeasta laadusta ja turvallisuudesta.

Skrossin valikoimasta löytyy nykyään myös muita tarvikkeita, kuten matkalatureita, joiden avulla pidät laitteesi hyrräämässä reissun päällä. Joissain uusissa adapterimalleissa on myös USB-portteja, joiden avulla lataat näppärästi yhtä aikaa esimerkiksi useamman puhelimen samalla adapterilla. Sinusta tulee helposti matkaporukkasi tai hostellisi suosituin henkilö! Kaikki Skross-tarvikkeet on tietenkin myös suunniteltu viemään mahdollisimman vähän tilaa, jotta ne on helppo pakata mukaan täyteenkin reppuun.

Kaikki tarvittava reissuun kuin reissuun kätevästi yhdestä osoitteesta

Me Addnaturella olemme koonneet yhteen osoitteeseen laajan valikoiman käteviä adaptereja, yhdessä muiden matkailutarvikkeiden kanssa! Meiltä saat siis reppusi täyteen näppäriä tuotteita kätevästi yhdestä osoitteesta. Tilaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista, ja kirsikkana kakun päällä tarjoamme tilauksille myös 30 päivän avokaupan. Siis kuukausi aikaa varmistua siitä, että olet tyytyväinen tuotteisiin. Meiltä saat tietenkin myös ilmaiset palautukset.