Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Stanley

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Stanley termospullot tehdään yli satavuotisella varmuudella

Addnaturen Stanley on brändi, joka omaa yli satavuotisen historian. Tuotemerkki sai alkunsa, kun William Stanley Jr. kehitti vuonna 1913 teräksisen vakuumipullon, joka mullisti maailmaa tehden kuumien juomien lämpiminä säilytyksestä mahdollista – ensimmäistä kertaa koko maailmassa. Stanley on siis termoksien, kuten termospullojen ja termosmukien edelläkävijä, josta kaikki on lähtenyt aikanaan liikkeelle. Tämän tuotemerkin termoksen valitessaan voi olla varma, että sen tuottamiseen on käytetty joka ainut tiedonjyvänen, mitä tähän alaan liittyen on olemassa.
Stanleyn keksinnön myötä retket, seikkailut ja työpäivät ovat soljuneet viime vuosikymmeninä lukuisilla ihmisillä ympäri maailman mukavasti, kun kuuma juoma – tai niin halutessa mahdollisimman kylmä - on kulkenut mukana kätevästi. Teräksinen Stanley termospullo pysyy nerokkaasti pinnaltaan viileänä samalla, kun sen sisus pitää juoman tehokkaasti kuumana. Tähän samaan toimivuuteen ja laatuun voi luottaa valitessaan käyttöönsä Stanleyn juomapullon, olipa sitten tarkoituksena retkeillä tai keittää vaikkapa kotona kahvia tai teetä kerralla enemmän sekä säilyttää se kuumana termoksessa.

Termokset täynnä kestäviä arvoja

Tuotannossaan Stanley noudattaa itselleen tärkeitä arvoja. Sen lisäksi, että sen tuotteet valmistuvat markkinoiden parhaista materiaaleista, ne myöskin valmistetaan sekä työntekijöiden että koko planeetan hyvinvointia silmällä pitäen. Stanley onkin hankintana kaikin puolin kestävä ratkaisu; kun valinta on Stanley termos, se kestää kovassakin käytössä ajan hammasta pitkään ilman, että sitä tarvitsisi uusia kovin äkkiä.
Addnature on ottanut valikoimiinsa huippulaatuisia Stanley tuotteita, joista omasi valitessa voit olla varma, että kuumien juomien säilytys on laadultaan mitä parhaimmissa ja asiantuntevimmissa käsissä. Stanley termospullot, -mukit ja -kannut pitävät kaikki juomat joko kuumina tai kylminä sen mukaan, kumpi on milloinkin tavoitteena. Tutustu Stanley tuotteiden valikoimaamme ja hanki oma kestävä ja laadukas termosratkaisusi ilahduttamaan tulevia retkiä ja arkipäiviä.

Addnaturelta loputonta nautintoa retkiin ja seikkailuihin!

Kaikki ulkoilu- ja retkeilyvarusteet löydät Addnaturen verkkokaupan kattavasta valikoimasta. Meiltä löytyy myös huippulaadukkaat Stanley termostuotteet. Kun olet löytänyt sinulle mieluisan Stanley ratkaisun ja muut tarpeelliset tuotteet, lähetämme ne matkaan joko heti samana päivänä tai viimeistään seuraavana. Yli 99 euron tilaus toimitetaan myös täysin toimituskuluitta. Voit palauttaa tuotteet maksutta, mikäli ne eivät jostain syystä olekaan mieluisia. Palautusoikeus on voimassa jopa 30 päivää. Hanki Stanley termos jo tänään ja nauti retkistä ja seikkailuista täydellä sydämellä!