Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

SUP-lauta

11 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Vesistötyyppi

  • kevyt aallokko 2
  • rauhallisiin vesiin 2
  • tyyniin vesiin 2
  • virtaaviin vesiin 2
  • voimakkaasti virtaaviin vesiin 2

Paino (noin) in kg

kg
kg

Värit

  • vihreä
  • valkoinen
  • musta
  • turkoosi

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Sevylor Tomichi Signature SUP-lauta
Sevylor Tomichi Signature SUP-lauta
Sevylor
Tomichi Signature SUP-lauta
OVH € 1.099,00 € 431,95
ilmainen toimitus
- 60 %
ALE
Fanatic Fly Air Premium/Pure SUP-paketti 9'8" Ilmatäytteinen SUP-lauta + Mela ja Pumppu
Fanatic Fly Air Premium/Pure SUP-paketti 9'8" Ilmatäytteinen SUP-lauta + Mela ja Pumppu
Fanatic
Fly Air Premium/Pure SUP-paketti 9'8" Ilmatäytteinen SUP-lauta + Mela ja Pumppu
OVH € 989,95 € 768,95
ilmainen toimitus
- 22 %
ALE
CAMPZ Universal Kayak Set SUP-lautoihin, musta
CAMPZ Universal Kayak Set SUP-lautoihin, musta musta
CAMPZ
Universal Kayak Set SUP-lautoihin, musta
€ 69,95 * € 47,95
- 31 %
ALE
Indiana SUP Windsurf folio 920 H-AR Täydellinen, vihreä/musta
Indiana SUP Windsurf folio 920 H-AR Täydellinen, vihreä/musta vihreä/musta
Indiana SUP
Windsurf folio 920 H-AR Täydellinen, vihreä/musta
OVH € 1.499,00 € 875,95
ilmainen toimitus
- 41 %
ALE
Indiana SUP Leija folio 620K Täydellinen, vihreä/musta
Indiana SUP Leija folio 620K Täydellinen, vihreä/musta vihreä/musta
Indiana SUP
Leija folio 620K Täydellinen, vihreä/musta
OVH € 1.299,00 € 781,95
ilmainen toimitus
- 39 %
ALE
Grabner Melan Vaihtokahva
Grabner Melan Vaihtokahva
Grabner
Melan Vaihtokahva
OVH € 8,05 € 5,95
- 26 %
ALE
Indiana SUP Windsurf Medium Wind folio 850S Täydellinen, vihreä/musta
Indiana SUP Windsurf Medium Wind folio 850S Täydellinen, vihreä/musta vihreä/musta
Indiana SUP
Windsurf Medium Wind folio 850S Täydellinen, vihreä/musta
OVH € 1.479,00 € 907,95
ilmainen toimitus
- 38 %
ALE
Indiana SUP Kalvo etusiipi 620K
Indiana SUP Kalvo etusiipi 620K
Indiana SUP
Kalvo etusiipi 620K
OVH € 559,95 € 338,95
ilmainen toimitus
- 39 %
ALE
Indiana SUP Foil Surf Fuselage sis. Patruunan
Indiana SUP Foil Surf Fuselage sis. Patruunan
Indiana SUP
Foil Surf Fuselage sis. Patruunan
OVH € 139,95 € 92,95
- 33 %
ALE
Indiana SUP Kalvo etusiipi 850S
Indiana SUP Kalvo etusiipi 850S
Indiana SUP
Kalvo etusiipi 850S
OVH € 609,95 € 362,95
ilmainen toimitus
- 40 %
ALE
Indiana SUP Folio Tuttle-sovitinlevy
Indiana SUP Folio Tuttle-sovitinlevy
Indiana SUP
Folio Tuttle-sovitinlevy
OVH € 109,95 € 68,95
- 37 %
ALE

2000-luvun huippusuosittu surffauksen muoto – kiehtova ja tehokas SUP-lautailu

SUP! Nämä kolme kirjainta ovat tänä päivänä yhä useamman huulilla, mitä tulee viime vuosina huikeasti suosiotaan kasvattaneisiin kesälajeihin! Lajin nimestä käytetään yleensä lyhennettä SUP, joka tulee englannin kielen sanoista Stand Up Paddling. Laji on eräänlainen surffauksen muoto, ja SUP-laudalla melotaan seisaaltaan suurikokoisella surffilaudalla. Sen lisäksi että SUP-lautailu on helposti opittavissa oleva laji, samalla se on myöskin tehokasta, koko vartalon kerralla aktivoivaa liikuntaa. SUP onkin hyvin Suomeen soveltuva kesälaji juuri siitä syystä, että sitä voi harrastaa aivan kaikilla Suomen vesillä.

Mahtava valikoima upeita SUP-lautoja ja muita varusteita!

SUP-lautailu eli ”suppailu” harrastuksena vaatii tietysti ensinnäkin suppaajan alle asianmukaisen laudan. Oikeaoppinen SUP-lauta on tavanomaista surffilautaa kooltaan suurempi ja sillä liikutaan eteenpäin melan avulla. Melan käyttäminen SUP-laudan päällä aktivoi koko vartalon tarjoten näin erinomaisen treenin vedessä. Laudan lisäksi on siis hankittava juuri SUP-lautailuun suunniteltu SUP-mela. Suppailu kannattaakin aloittaa oikeanlaisen SUP-laudan valinnasta, koska sillä on merkittävä vaikutus suppailusi mielekkyyteen. Addnaturellakin on runsaasti erilaisia SUP-lautoja, joten on hyvä saada käsitys siitä, minkälaista lautaa olet etsimässä. Tärkein tekijä laudan valinnassa on ehdottomasti käyttötarkoitus, joten mieti minkälaisiin vesiin olet laudalla menossa. Keskitytkö rentoon lautailuun, temppuiletko vai aiotko kisailla laudalla?

Indiana Sup Puhallettava Sininen Keltainen SUP-lauta

Race-malliset SUP-laudat ovat pitkiä, kaarevarunkoisia ja teräväkärkisiä, joten niillä pääsee todella lujaa, mutta lauta vaatii myös käyttäjältään hyvää tasapainoa. Flatwater SUP-laudat ovat pidempiä kuin all-around-laudat, mutta lyhyempiä kuin Race-malliset SUP-laudat ja niissä on pyöreämmät reunat ja terävä kärki. Flatwater SUP-laudat sopivat hyvin pitkille matkoille.

All-around SUP-laudat soveltuvat kaikenlaiseen suppailuun, sillä lauta on yhdistelmä erilaisia ominaisuuksia. Se on pitkä ja leveä ja varustettu pyöreällä kärjellä. All-around SUP-laudat ovatkin siis paras mahdollinen valinta aloittelijalle, mutta ne soveltuvat hyvin myös kokeneemmalle suppailijalle. Surf SUP-laudat ovat temppuilijalle tarkoitettuja lautoja, sillä niillä ei kuljeta kovin pitkiä matkoja. Laudat ovat helppoja kääntää, mutta hankalia pitää suorassa. Lyhyt ja leveä, terävällä kärjellä.

Jooga SUP-lauta vastaa uusimpaan trendiin, joka on joogan tai pilateksen harrastaminen SUP-laudan päällä. Osa käyttäjistä on sitä mieltä, että joogaan tarvitaan jooga SUP-lauta ja toisten mielestä joogaamisen voi hoitaa myös vaikka all-round-laudalla.

Lapsille löytyy luonnollisesti omia lautoja, joiden leveys ja pituus on tehty lapsille sopivammaksi. Aikuisten kokoinen SUP-lauta voi olla liian raskas ja hankala hallittava lapsille.

SUP-laudan valintaan vaikuttavia ominaisuuksia ovat muun muassa laudan leveys ja pituus, kuten edellä olevien lautatyyppien kuvauksista voi tulkita. Leveät SUP-laudat on tehty suurempikokoisille suppailijoille ja kapeammat pienempikokoisille. Leveää lautaa on vaikeampi hallita kuin kapeampaa, mutta kapeammalla tarvitaan parempi tasapaino. Laudan pituuden valinta jää harrastajan harkittavaksi, sillä lyhyemmät laudat ovat helpompia käsitellä, mutta hitaampia kulkemaan kuin pidemmät, hankalammin kääntyvät laudat. Lisänä kannattaa kiinnittää huomiota laudan pohjassa oleviin eviin, sillä niitäkin on muutamaa vaihtoehtoa. Yhdellä evällä varustettu SUP-lauta soveltuu hyvin avovesille ja kolme evää sopii paremmin esimerkiksi temppuiluun. Usein evät ovat säädettäviä tai irrotettavia, joten voit säätää lautaa tilanteeseen paremmin sopivaksi.

Mitä lautoihin tulee, SUP-lautatarjonnasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja lajin harrastajille. Addnature tarjoaa valikoimassaan lukuisia lautoja moneen eri makuun ja menoon sopien. Saatavilla on muun muassa ilmatäytteinen SUP-lauta, ja tämä puhallettava SUP-lauta kulkeekin tilaa säästävänä ihmeenä näppärästi mukana autossa tai jopa pyöränkin kyydissä. Mikäli puhallettava malli ei ole sinun juttusi, saatavilla on myös kiinteitä PVC-muovista valmistettuja malleja. Tarjolla näissä laudoissa on upeita kuoseja intiaanikulttuurien inspiroimista kuvituksista lähtien aina pelkistetympiin lautalookeihin asti. Väriä löytyy erityisesti Indiana SUPin laudoista, tai jos haluaa tilata kerralla koko paketin meloineen, kannattaa tutustua Fanaticin valikoimaan.

Addnature – niin huimapään kuin rauhallisia lajeja rakastavankin ykköskauppa!

Addnature tarjoaa monipuolisessa valikoimassaan laadukkaat SUP-laudat ja muut lajin vaatimat varusteet monessa eri mallissa, kuten pelastusliivit ja uima-asut. Ostaessasi meiltä netistä uudet ulkoilu- ja urheiluvarusteesi saat tutustua kaikessa rauhassa kotisohvallasi eri malleihin ja vertailla niitä toisiinsa ennen ostopäätöksen tekemistä. Tarjoamme aina nopean toimituksen ja maksuttoman palautuksen. Yli 99 euron tilaukset saat toimituskuluitta, ja sinulla on jopa 30 päivää aikaa palauttaa tuote. Suosittelemme myös tilaamaan uutiskirjeemme, jonka ansiosta saat tietoa uusimmista tuotteistamme ja upeista tarjouksistamme. Olitpa sitten extreme-lajeja rakastava huimapää tai rauhallisemman ulkoilun kannattaja, meiltä löydät kaiken tarvitsemasi!