Pyöräkauppa netissä
Kruisaile kaupungilla | Kiertele kadut & kujat tyylillä

Suunto Ambit3

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Valmistaja

Tuoteperhe

  • Suunto Ambit3 6

Värit

  • sininen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suunto Ambit3 Peak Silikonihihna, musta
Suunto Ambit3 Peak Silikonihihna, musta musta
Suunto
Ambit3 Peak Silikonihihna, musta
€ 39,95 € 36,95
Suunto Ambit3 Sport Kellonhihna, musta
Suunto Ambit3 Sport Kellonhihna, musta musta
Suunto
Ambit3 Sport Kellonhihna, musta
€ 39,95 € 31,95
- 20 %
Suunto Ambit3 Sport Silikonihihna, musta
Suunto Ambit3 Sport Silikonihihna, musta musta
Suunto
Ambit3 Sport Silikonihihna, musta
€ 49,95
Suunto Run Strap Varten: Ambit3 Run, Ambit3 Sport, Ambit2 S, Ambit2 R, musta
Suunto Run Strap Varten: Ambit3 Run, Ambit3 Sport, Ambit2 S, Ambit2 R, musta musta
Suunto
Run Strap Varten: Ambit3 Run, Ambit3 Sport, Ambit2 S, Ambit2 R, musta
€ 39,95 € 36,95
Suunto Ambit3 Peak Silikonihihna, musta
Suunto Ambit3 Peak Silikonihihna, musta musta
Suunto
Ambit3 Peak Silikonihihna, musta
€ 49,95
Suunto Ambit3 Sport Silikonihihna, sininen
Suunto Ambit3 Sport Silikonihihna, sininen sininen
Suunto
Ambit3 Sport Silikonihihna, sininen
€ 49,95 € 46,95

Suunto Ambit3 – suomalaista huippudesignia

Kotimainen laatumerkki Suunto tunnetaan ympäri maailman korkealuokkaisista sykemittareistaan ja urheilukelloistaan. Ambit3 -kellot ovat osa Suunnon Connected -tuoteperhettä, ja niiden avulla seuraat harjoittelun kestoa, kuluttavuutta ja kehitystäsi näppärästi, uusinta teknologiaa optimaalisesti hyödyksi käyttäen. Olipa valintasi sitten Suunto Ambit3 Peak, GPS-kello outdoor- ja multisport-toiminnoilla, tai Suunto Ambit3 Sport alan parhailla juoksu-, pyöräily- ja uintitoiminnoilla, Suunto on aina takuuvarmasti valinta, johon et tule pettymään!

Kaunis kello kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen

Ambit3 -kello on pakattu täyteen käytännöllisiä ja nerokkaita ominaisuuksia, joiden avulla saat entistäkin enemmän dataa harjoittelustasi. Kerätyistä tiedoista luodaan sitten näppäriä päivä- ja viikkonäkymiä, joiden avulla voit verrata harjoitustesi kuluttavuutta ja kehittymistäsi todella helposti. Useassa Ambit3 kellossa on kaiken lisäksi myös GPS-ominaisuus. Nämä fiksut mallit näyttävät harjoittelusi tarkan nopeuden, vauhdin sekä kuljetun matkan. Yhdistettynä multisport-ominaisuuteen saat aina erittäin tarkkaa tietoa harjoittelustasi, lajista riippumatta.

Ambit3 kerää tietoa 24 tuntia vuorokaudessa ympäri viikon, joten saat harjoitteludatan lisäksi tietoa myös esimerkiksi leposykkeestäsi ja suositelluista palautumisajoista. Näin annat rakkaalle kehollesi tarpeeksi aikaa ennen seuraava treeniä, mikä on erittäin tärkeää sekä kunnon kehityksen että yleisen terveyden kannalta. Ambit3 kello ei siis ole pelkkä urheilukello, vaan sen sijaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seuraamiseen ja saavuttamiseen sopiva väline. Ja mainitsemmeko jo, että Ambit3 kellot ovat myöskin uskomattoman hyvännäköisiä? Vaihdettavilla rannekkeilla muokkaat kellosta juuri omaan tyyliisi sopivan. Ambit3 on siis helppo pitää ranteessa myös työpäivän aikana tai arjen tavallisissa askareissa, jotta saat entistä tarkempaa tietoa esimerkiksi päiväkulutuksestasi sekä palautumisesta.

Urheilun maagista voimaa ulkoilun luotettavasta verkkokaupasta

Me Addnaturella haluamme kannustaa sinua urheilemaan ulkona, sillä siinä on jotain lähes taianomaista voimaa ja siitä saa myös energiaa täysin uniikilla tavalla! Jotta meidän jokaisen olisi helppo nauttia ulkoilusta, olemme koonneet yhteen osoitteeseen kaikenlaisia varusteita ulkoiluun. Tarvitsemiesi varusteiden tilaaminen on meiltä aina nopeaa ja turvallista, ja 30 päivän avokaupan ansiosta sinulla on kuukausi aikaa varmistua siitä, että olet tyytyväinen ostopäätökseesi. Mitä enää odotat? Uudet seikkailut odottavat!