Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Suunto Spartan

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Kiinnitä ranteeseesi suomalainen Suunto Spartan

Suomalainen Suunto tunnetaan ympäri maailman korkealuokkaisista sykemittareistaan ja urheilukelloistaan, ja Spartan kellot ovat olennainen osa juuri tätä tuoteperhettä. Lajista riippumatta Spartan kellon avulla seuraat näppärästi harjoituksesi kestoa, vauhtia ja monia muita osa-alueita. Tämä helpottaa harjoittelun kuluttavuuden sekä suoritustesi kehityksen seuraamista. 24 tuntia päivässä dataa keräävät kellot antavat myös käytännöllistä tietoa palautumisesta, mikä on tietenkin erittäin tärkeää terveyden ja kunnon kehityksen kannalta. Ai niin, mainitsimmeko jo, että Suunto Spartan kellot ovat myös todella tyylikkäitä?

Toiminnalliset urheilukellot moneen eri tyyliin sopien

Suunnon Spartan-mallistoon kuuluu ryhmä kestäviä ja funktionaalisia kelloja. Nämä kellot on suunniteltu meillä Suomessa, mutta valmistettu ja testattu toimimaan kaikissa mahdollisissa harjoitteluolosuhteissa esimerkiksi lämpötilasta tai korkeudesta riippumatta. Spartan kelloista löydät yli 80 valmista urheilutilaa, minkä vuoksi ne sopivat varmasti jokaiselle aktiiviselle ihmiselle. Käsin kootuissa kelloissa on myös erittäin pitkä akunkesto mikä sopii loistavasti seikkailuihin

Valikoimastamme löydät esimerkiksi Suunto Spartan Ultra hr -kellot, jotka ovat vankkarakenteisia urheilukelloja GPS-paikannuksella ja sopivat moneen eri lajiin. Suunto Spartan Sport Wrist -kellot ovat puolestaan näppäriä ja erittäin tyylikkäitä multisport-GPS-kelloja, joita pitää mielellään ranteessa koko päivän mittaamassa sykettä ja aktiivisuutta. Muita mallistoon kuuluvia malleja ovat esimerkiksi Suunto Spartan Sport, Suunto Spartan Wrist HR sekä Suunto Spartan Trainer -kellot. Spartan-mallistosta löydät aina kellon jokaisesta hintaluokasta, ja eri värivaihtoehtojen ansiosta voit valita niiden joukosta helposti myös aivan jokaiseen tyyliin sopivan yksilön!

Energiaa urheilusta Addnaturen ammattitaidolla toimittamana

Piristy ulkoliikunnasta – raikas ilma ja luonto antavat fiilikseen aina lisäbuustia, ja oiva apulainen Suunto Spartan ei hyydy kylmälläkään ilmalla! Jotta meidän jokaisen olisi helppo nauttia ulkoliikunnasta, me Addnaturella olemme koonneet yhteen osoitteeseen kaikenlaisia varusteita ulkoiluun. Mitä enää odotat? Uudet seikkailut odottavat jo nurkan takana!