Pyöräkauppa netissä
-15% Fjällrävenin varusteista* | Alennuskoodi: FJALLRAVEN15

Lumivyörylähettimet

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Värit

  • harmaa
  • punainen
  • sininen
  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Arva EVO5 Lumivyörylähetin
Arva
EVO5 Lumivyörylähetin
€ 239,95 € 204,95
- 15 %
ilmainen toimitus
Arva EVO5 Lumivyörylähetin
ABS Laukaisuyksikkö teräs
ABS
Laukaisuyksikkö teräs
€ 89,95 € 68,95
- 23 %
ABS Laukaisuyksikkö teräs
Pieps DSP Sport Kantojärjestelmä
Pieps
DSP Sport Kantojärjestelmä
€ 24,95
Pieps DSP Sport Kantojärjestelmä
Arva Europe Carbon Lumivyöryreppu
Arva
Europe Carbon Lumivyöryreppu
€ 139,95 € 98,95
- 29 %
Arva Europe Carbon Lumivyöryreppu
ABS Laukaisuyksikkö Hiili
ABS
Laukaisuyksikkö Hiili
€ 149,95 € 122,95
- 18 %
ilmainen toimitus
ABS Laukaisuyksikkö Hiili
ABS A.Light Extension Bag 25l, harmaa harmaa
ABS
A.Light Extension Bag 25l, harmaa
€ 78,95 € 55,95
- 29 %
ABS A.Light Extension Bag 25l, harmaa
ABS A.Light Extension Bag 15l, harmaa harmaa
ABS
A.Light Extension Bag 15l, harmaa
€ 68,95 € 48,95
- 29 %
ABS A.Light Extension Bag 15l, harmaa
ABS A.Light Extension Bag 25l, sininen sininen
ABS
A.Light Extension Bag 25l, sininen
€ 78,95 € 55,95
- 29 %
ABS A.Light Extension Bag 25l, sininen

Lumivyörylähetin on halpa henkivakuutus

Addnaturella on pitkä historia erilaisten kiipeily-, laskettelu- ja lumilautailuvarusteiden myynnistä, joten olemme koonneet erilaisiin kategorioihin tuotteita, joiden avulla lumisilla alueilla liikkuminen olisi turvallisempaa. Haluamme edistää lumiturvallisuutta eli tietoja, taitoja ja välineitä, joita tarvitaan lumisissa olosuhteissa liikkumiseen, varsinkin jos alueella saattaa olla lumivyöryriski. Lumiturvallisuuteen kuuluu neljä eriteltyä riskitekijää: lumivyöryt, hallitsematon liukuminen, lumilippojen murtuminen ja jäätiköllä railoon putoaminen. Lumiturvallisuuden osalta keskeisin ja yleisin seikka on lumivyöry ja siitä selviytymisen jalot taidot. Koska lumivyöryriski on asia, jonka mahdollisuutta ei voi sulkea pois, lumivyöryalueilla liikkumiseen on varauduttava. Se vaatii suunnittelua, oikeanlaista liikkumista, ryhmätoimintaa sekä oikeanlaiset välineet, kuten lumivyörylähettimen. Addnaturella on valikoimassaan erilaisia lumivyörylähettimiä eli piippareita.

Arva EVO5 Lumivyörylähetin

Lumivyörylähettimet auttavat sinua löytymään

Lumivyörylähettimet eli piipparit ovat eri radiotaajuuksilla toimivia lähettimiä ja vastaanottimia. Lumivyöryalueilla liikkuessa sen on tarkoitus olla koko ajan lähettävässä asennossa, jolloin se lähettää jatkuvasti radiosignaalia. Jos joudut lumivyöryyn ja sinua joudutaan etsimään, piippari auttaa etsijöitä löytämään sinut. Jos olet etsimässä lumivyöryyn joutunutta, piippari kytketään vastaanottoasetukselle, jolloin voit kuulla sen avulla muiden lumivyörylähettimien etsintäsignaalit suoraan laitteesi kaiuttimesta. Markkinoilla on olemassa kahden tyyppisiä lumivyörylähettimiä: analogisia ja digitaalisia. Käytännössä kaikki tällä hetkellä Addnaturen valikoimassa olevat piipparit ovat digitaalisia. Valikoima toki vaihtelee, joten ajantasaisen valikoiman löydät kätevimmin suoraan lumivyörylähettimet-kategoriastamme. Analogisten ja digitaalisten lumivyörylähettimien suurin ero on se, että analogista mallia käyttämällä teet itse kaiken työn, kun digitaalinen puolestaan pyrkii auttamaan käyttäjäänsä kaikin tavoin. Kokeneilla etsijöillä analoginen malli voi olla parempi, mutta kokematon käyttäjä valitsee useammin digitaalisen.

Addnaturen digitaalisten lumivyörylähettimien valikoimassa on laitteita eri tuotemerkeiltä, kuten ARVA ja Pieps. Laitteita löytyy eri hintaisina ja eri ominaisuuksilla varustettuina. Esimerkiksi ARVA:n EVO5-piippari edustaa keskihintaisten laitteiden luokkaa ja sen etsintäsäde on jopa 50 metriä. Laite on lisäksi riittävän pienikokoinen, jotta se mahtuu housuntaskuun. EVO5 onkin yksi ARVA:n pienimmistä laitteista, mutta sen ominaisuuksista ei silti ole tingitty. Piepsin vastaava laite Powder PT tarjoaa perusominaisuuksien lisäksi toiminnon, joka havainnoi liikettä. Jos laite ei liiku määrätyssä ajassa, se kääntää laitteen radiosignaalin suoraan lähettävälle toiminnolle olettaen, että olet hautautunut lumeen. Lisäksi laitteen 3 antennia toimivat niin, että jos yksi antenni häiriintyy, laite ottaa automaattisesti käyttöön toisen antennin, jotta signaali ei katkea. Addnaturella pääset tutustumaan laitteisiin tarkemmin ja vertaamaan niiden ominaisuuksia, jotta voit valita itsellesi parhaiten sopivan mallin.

Rinteiltä jäätiköille Addnaturen varusteilla

Addnaturen verkkokaupasta löydät kattavasti välineitä lumiturvallisuutesi ylläpitämiseen. Saat meiltä Sondit, lapiot ja piipparit, joiden avulla sinun on mahdollista selviytyä mahdollisesta lumivyörytilanteesta. Kannattaa myös katsoa kerralla kaikki muutkin varusteet kuntoon, sillä saat samalla ostoskerralla kätevästi kaiken muun tarvittavan: varusteet, jalkineet ja vaatteet. Kannattaa lisäksi tutustua teltta- ja makuupussivalikoimaamme, niin saat varustettua itsesi reissua varten, olitpa sitten menossa jäätikölle tai alppirinteisiin laskemaan. Muistathan myös 30 päivän veloituksettoman palautusoikeutemme, joka mahdollistaa ostoksesi palautuksen, jos teet vahingossa vikahankinnan.