Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹
Tatonka varustaa vaeltajat
Tatonka-vaellusvarusteet
Tatonka on saksalainen outdoor-merkki, joka on säilyttänyt korkealaatuisen imagonsa valmistamalla suurimman osan tuotteistaan edelleen käsityönä. Tatonka nimi on siouxien kieltä ja sillä se tarkoittaa biisonia. Biisoni symbolisoi erinomaisesti tuotemerkkiä, joka edustaa luontoa, vapautta, voimaa ja erämaata, mikä näkyy selkeästi brändin vapaa-ajan vaatteissa ja laukuissa.

Tatonka

10 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Koko

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Värit

 • harmaa
 • pinkki
 • punainen
 • sininen
 • musta

Hinta

Asiakaspalaute

 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Tatonka Greendale Housut Naiset, musta
Tatonka Greendale Housut Naiset, musta musta
Tatonka
Greendale Housut Naiset, musta
OVH € 119,95 € 23,95
 • Versiot: EU 22 (Short)EU 46 (Regular)EU 84 (Long)
- 80 %
ALE
Tatonka Trekking Shortsit Miehet, harmaa
Tatonka Trekking Shortsit Miehet, harmaa harmaa
Tatonka
Trekking Shortsit Miehet, harmaa
OVH € 109,95 € 62,95
 • Versiot: EU 54 (Regular)
- 42 %
ALE
Tatonka Marto RECCO Takki Naiset, musta
Tatonka Marto RECCO Takki Naiset, musta musta
Tatonka
Marto RECCO Takki Naiset, musta
OVH € 189,95 € 124,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: EU 34
- 34 %
ALE
Tatonka Lhys Liivi Miehet, harmaa
Tatonka Lhys Liivi Miehet, harmaa harmaa
Tatonka
Lhys Liivi Miehet, harmaa
OVH € 89,95 € 54,95
 • Versiot: S
- 38 %
ALE
Tatonka Neta Takki Naiset, vaaleanpunainen
Tatonka Neta Takki Naiset, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
Tatonka
Neta Takki Naiset, vaaleanpunainen
OVH € 179,95 € 126,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: EU 36
- 29 %
ALE
Tatonka Trekking II Shortsit Naiset, sininen
Tatonka Trekking II Shortsit Naiset, sininen sininen
Tatonka
Trekking II Shortsit Naiset, sininen
OVH € 109,95 € 65,95
 • Versiot: EU 42
- 40 %
ALE
Tatonka Alu Tent Peg 19cm
Tatonka Alu Tent Peg 19cm
Tatonka
Alu Tent Peg 19cm
€ 1,85
Tatonka 420 HD Junior Säärystimet Lapset, musta
Tatonka 420 HD Junior Säärystimet Lapset, punainen punainen
Tatonka
420 HD Junior Säärystimet Lapset, musta
OVH € 29,95 € 19,95
 • Versiot:
- 33 %
ALE
Tatonka Vejr Toppahame Naiset, punainen
Tatonka Vejr Toppahame Naiset, punainen punainen
Tatonka
Vejr Toppahame Naiset, punainen
OVH € 109,95 € 36,95
 • Versiot: EU 42
- 66 %
ALE
Tatonka Vejr Toppahame Naiset, sininen
Tatonka Vejr Toppahame Naiset, sininen sininen
Tatonka
Vejr Toppahame Naiset, sininen
OVH € 109,95 € 33,95
 • Versiot: EU 44
- 69 %
ALE

Tatonkalta laadukkaat varusteet vaellukseen

Osta Tatonka -varusteet retkeilyyn ja vaellukseen! Tatonka on saksalainen outdoor-merkki, joka suunnittelee ja valmistaa vaatteita ja varusteita matkailuun ja retkeilyyn. Tatonka on perheyritys toisessa polvessa, jonka perustaja Winfried Schechinger pisti merkille jo varhain, että urheilu– ja vapaa-ajan vaatteille ja -varusteille löytyi kotimaassa Saksassa ja muualla Euroopassa laajat markkinat. Näin jo vuonna 1980 hän oli perustanut Mountain Sport GmbH -yrityksen, joka myi urheilutuotteita. 90-luvun alussa tuotemerkki muutti nimensä, ja Tatonka syntyi. Yritys sai nimensä Sioux Intiaanien kielestä, jossa "Tatonka" tarkoittaa biisonia, ja tämä nimi symbolisoi tuotemerkin rauhanomaista elämää sopusoinnussa luonnon kanssa. Nimi on osuva, sillä Tatonka valmistaa edelleen kaikki tuotteensa itse ja pyrkii vastuulliseen tuotantokehitykseen, josta yritys on saanut TÜV Rheinlandin sertifioinnin reiluna, ympäristötietoisena ja vastuullisena työnantajana.

Tatonka – ympäristöystävällinen ja maanläheinen tuotemerkki

Saksalainen Tatonka on erittäin suosittu outdoor-tuotteiden valmistaja, jonka tuotevalikoima sisältää lähes kaikkea mahdollista, mitä innokas retkeilijä tai vaeltaja voi tarvita. Tatonkan tuotteet sopivat niin arjen kiemuroihin, kuin urheiluun tai vapaa-aikaan. Tuotemerkki edustaa perheyritykselle muun muassa luontoa, vapautta, voimaa ja erämaata. Tatonka nousi nopeasti yhdeksi retkeily- ja matkailuvarusteiden kärkimerkeistä korkealaatuisilla tuotteillaan, jotka valmistetaan ympäristön hyvinvointia ajatellen. Lisäksi yritys on huomioitu reiluna työnantajana, ja tästä se on myös palkittu. Yrityksen vahvuutena onkin ollut tulevien trendien ennalta haistaminen, laadukkaat tuotteet, sekä tuotannon korkea laatu ja oikeudenmukainen kumppanuus vähittäismyyjien ja työntekijöiden kanssa.

Innovatiiviset tuotteet

Tatonka sopii erinomaisesti vaihteleviin olosuhteisiin, mikä on tehnyt tuotemerkistä erittäin suositun myös Pohjoismaissa. Tuotteiden innovatiivinen suunnittelu tekee Tatonkan tuotteista helppokäyttöisiä, ja trendikäs muotoilu täydentää tyylikkäästi käyttäjänsä ulkoasua. Pukeutuminen urheiluun ja vapaa-aikaan on vuosien varrella muuttanut muotoaan ja tänään on tyylikkään värikäs pukeutuminen ja pirteän väriset asusteet, sekä muut tarvikkeet erittäin suosittuja myös urheilijoiden ja retkeilijöiden keskuudessa. Mikset voisi olla trendikäs myös liikkuessasi, käännä katseesi kohti Tatonkan tyylikästä valikoimaa, jonka löydät osoitteesta Addnature.fi.

Lähde liikkeelle – valitse Tatonka


Hanki meiltä aktiiviseen elämäntapaasi sopivat vaatteet ja varusteet, ja saat kaiken irti kuntoilustasi tai harrastuksestasi. Valikoima sisältää Tatonkan korkealaatuisia tuotteita, jotka sopivat niin aktiiviseen elämäntapaan kuin harrastepohjaiseen luonnossa liikkumiseen, tai miksei spontaaneille eväsretkille. Tatonkan tuotteilla saat enemmän irti, oli harrastuksesi mikä hyvänsä, sillä valikoima sisältää tuotteita sekä arkipäivän touhuihin että viikonlopun reissuihin. Löydät valikoimastamme muun muassa:

Addnaturen valikoimassa paljon tuotteita merkiltä Tatonka

Tatonkan valikoimasta löydät runsaasti trendikkäitä vaatteita ja myös toiminnallisia päällysvaatteita eri sääolosuhteisiin. Valikoimasta löydät paitoja, shortseja, housuja ja takkeja jokaiseen säähän. Tuotemerkki valmistaa myös erittäin suosittuja laukkuja, joita löytyy useisiin eri tarkoituksiin. Tatonkan laukut ovatkin erittäin kestäviä ja vastaavat aktiivisen matkailijan vaatimuksia. Reipas retkeilijä valitsee selkäänsä monipuolisen selkärepun ja matkailijan unelma on Tatonkan kätevä vetolaukku. Kuntosalille poikkeavalle sopii täydellisesti putkikassin muotoinen laukku ja lenkkeilijän ehdoton ystävä on käytännöllinen vyölaukku. Kaikki tuotemerkin lakut löytyvät upeissa muotiväreissä, joista jokainen löytää helposti oman suosikkinsa.