Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Tentsile

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Tentsile – Ihmisille tekisi hyvää mennä takaisin puuhun

Yksi suurimpia innovaatioita retkeilyn historiassa on normaalin maahan pystytettävän teltan siirtäminen irti maasta, irti kosteudesta ja pois pieneläinten ulottuvilta. Maisematkin paranevat heti juuri sen vuoksi, ettei tarvitse tuijotella aluskasvustoa. Tentsile on luonut ratkaisun juuri tähän tarpeeseen, jonka kanssa useat retkeilijät ja luonnossa majoittujat ovat aiemmin painineet.

Jalat ilmaan

Alex Shirley-Smith, Tentsilen perustaja syntyi ja varttui Lontoossa opiskellen arkkitehdiksi erikoisalanaan kestävä eläminen ja matalavaikutteiset suojat. Vuonna 2013 asuessaan edelleen Iso-Britanniassa Alex päätti toteuttaa yhden lapsuuden unelmistaan ja suunnitteli ja valmisti prototyypin ensimmäisestä puuteltasta, seuraten intohimoaan puita kohtaan. Tentsilen prototyyppi perustui yksinkertaiseen ideaan mukana kannettavasta puumajasta, joka mahtuisi laukkuun, käyttäisi mahdollisimman vähän materiaaleja ja joka loisi inspiraatiota ympärilleen.

Teltta-ajatuksen lennähtäessä takapihalta takametsiin, Alex päätti testata prototyyppiä tuotteen pääasiallisilla käyttäjillä ja valmistutti ensimmäisen Stingray -tyylisen puuteltan, jonka hän sai myyntiin New Yorkin modernin taiteen museon designmyymälään. Tuotteesta tuli valtava hitti sekä suunnittelu- että retkeilijäpiireissä ja se myytiin välittömästi loppuun. Siitä hetkestä lähtien Tentsile on kasvanut vauhdikkaasti ja kehittänyt uusia tuotteita vastaamaan loppukäyttäjien tarpeeseen yhdistäen riippumaton mukavuuden ja käytännöllisyyden tavallisen teltan parhaiden ominaisuuksien, kuten suojaavuuden ja usean hengen majoittumismahdollisuuden kanssa.

Tänä päivänä Tentsilen tiimi ja tuotevalikoima on kasvanut laajemmaksi. Tentsile Tree Tents -tuotteita on saatavana yhdestä viiteen henkilöön sopivina malleina ja erilaisia lisävarusteitakin on saatavilla, kuten riippumattoja, hyönteisverkkoja, vedenkestäviä seiniä ja tikkaita, joita voidaan yhdistellä puutelttojen kanssa yhdeksi kokonaisuudeksi. Tentsile tarjoaa monipuolisuutta, jonka avulla voit rakentaa monikerroksisen puuteltoista koostuvan kylän perheelle tai yhdessä ystäviesi kanssa – mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Tuotteet suunnitellaan nykyisin Kiinassa, jossa 20 motivoitunutta ammattilaista pitää huolen siitä, että laatu pysyy tasaisen korkeana ja että Tentsile pystyy reagoimaan asiakkaiden alati kasvaviin vaatimuksiin. Tentsile Tree Tents -tuotteet inspiroivat ja innostavat innokkaita retkeilijöitä ja vaeltajia aina pienestä lapsesta vanhempaan veteraaniin, sillä tuoteperheestä löytyy varmasti jokaiselle halukkaalle sopivanlainen puuteltta.

Alexin kestävän kehityksen juuretkaan eivät ole unohtuneet, sillä Tentsile on luvannut istuttaa yhden puun jokaisesta myydystä teltasta. Lupauksensa jälkeen Tentsile on istuttanut jo 560 000 puuta ja yrityksen tavoitteena on istuttaa miljoona puuta vuoteen 2021 mennessä.

Sukat ja muut tekniset vaatteet löydät Addnaturelta

Addnaturelta löydät laajan valikoiman Tentsile Tree Tents -tuotteita, kuten yhden, kahden tai kolmen hengen telttoja, perhetelttoja, erilaisia retkeilykalusteita, riippumattoja ja telttojen kiinnitystarvikkeita. Ostaessasi meiltä netistä uudet telttasi ja retkeilytarvikkeesi, saat tutustua kaikessa rauhassa kotisohvallasi eri malleihin ja vertailla niitä toisiinsa ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Tilaa jo tänään!