Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Älä anna kylmän lannistaa
thermos
Thermos -retkeilytarvikkeet, jotka kestävät kulutusta
Thermos on brittiläinen tuotemerkki, josta Suomen markkinoille saapuessaan muodostui nopeasti kokonainen käsite, eli kaikkia juomasäiliöitä alettiin kutsua termospulloksi. Thermos on johtava juoma- ja ruokasäiliöiden valmistaja, joka perustettiin vuonna 1904. Tuotemerkiltä löytyy myös muita käteviä retkeilytarvikkeita, kuten kylmälaukkuja, ostoslaukkuja ja grillejä.

Thermos

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • hopea

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Thermos Muki King -eristyspulloihin 1200ml
Thermos Muki King -eristyspulloihin 1200ml
Thermos
Muki King -eristyspulloihin 1200ml
€ 9,95
Thermos Muki King Ruoka-astiaan 450ml
Thermos Muki King Ruoka-astiaan 450ml
Thermos
Muki King Ruoka-astiaan 450ml
€ 8,95

Thermos - brändistä yleisnimeksi

Tilaa nyt Thermos -pullo Addnaturesta! Talvisessa säässä, sateessa tai muuten vain ulkona liikkuessa kuuma juoma on ylellisyys. Eikä vain sitä, kylmän juoman nauttiminen kuluttaa kallisarvoista energiaa kun elimistö koettaa lämmittää juoman sopivan lämpöiseksi. Ulkona ruokahalua myös kasvaa. On useita syitä hankkia lämpöä eristävä pullo kuumille juomille tai keitoille. Englantilainen Thermos on muuttunut yli satavuotisen historiansa aikana jo yleisnimeksi näille pulloille, tiesitkö että yleisesti käytössä oleva termos-sana tulee tuotemerkistä? Alkuperäinen Thermos-pullo pitää sisällön lämpimänä tai vaihtoehtoisesta kylmänä tuntikausia. Vuodesta 1904 markkinoilla olleet pullot ja tuotteet ovat kehittyneet vuosikymmenten saatossa vastaamaan retkeilijän ja vaeltajan vaatimuksiin.

Nauti lämmin keitto lämpimänä ja kylmä juoma kylmänä

Metsäretken kohokohta on ruokailu luonnossa. Lapset ja aikuiset nauttivat yhtä lailla kahvista tai kaakaosta erämaassa. Lyhyille päiväretkille rektikeittimen kantaminen on turhaa ja liian vaivalloista, kun sekä juoman että mahdollisen lounassopan saa säilymään lämpimänä tuntikausia Thermos-pullossa tai säiliössä. Nopealle kahvihetkelle voi olla tarvetta myös vaikkapa työ- tai lomamatkalla. Kesäkuumalla juoma lämpenee tavallisessa pullossa nopeasti epämiellyttävän lämpimäksi. Thermos pitää myös kylmää, mikäli sille on tarvetta. Saat Thermos tuoteperheestä kumppanin monenlaiseen tarkoitukseen, esimerkiksi:

  • Juomapullot
  • Ruokatermokset
  • Termosmukit
  • Coolerit ja kylmälaukut
Juomalle tarkoitetussa pullossa on kapea suuaukko, näin lämmönhukka pulloa avatessa säilyy mahdollisimman pienenä. Älä siis availe Thermos-pulloa suotta. Keitolle tai muulle ruoalle suunnitellun pullon mittasuhteet ovat toisenlaiset, itse pullo ja suuaukko ovat leveämpiä. Leveä malli helpottaa sekä syömistä että ruokatermoksen puhdistamista. Kätevät termosmukit pitävät kupillisen kahvia lämpimänä vaikkapa autossa tai työpöydän ääressä. Thermos valmistaa myös tuotteita, jotka on erityisesti tarkoitettu nesteiden kylmänä pitämiseen ja säilytykseen. Löydät mallistoista niin urheilulliset juomapullot kuin näppärät kylmälaukutkin.

Edistynyttä lämmöneristystekniikkaa

Thermos-pullojen valmistuksessa käytetään hyviksi havaittuja teknisiä innovaatioita, sekä lämmöneristyksen, materiaalin sekä yksityiskohtien osalta. Metallikuori on kestävä ja naarmuuntumaton, lisäksi materiaali eristää erinomaisen hyvin. Thermos tekniikalla pullon pinta- ja sisäkerroksen väliin muodostuu tyhjiö eli ilmaton tila, joka estää pullon sisällä olevan nesteen tai ruoan lämpötilan muuttumisen. Sisä- ja ulkokuori koskettavat toisiaan mahdollisimman vähän, vain pohjassa ja pullon suulla. Tämä pitää kosketuspintojen kautta tapahtuvan lämpötilan muutoksen mahdollisimman pienenä. Menetelmä on nerokkaan yksinkertainen mutta silti vuosikymmenestä toiseen toimiva. Thermos-pulloissa ei käytetä mitään haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja, lämmöneristys perustuu perusfysiikkaan.

Puhdista termospullo heti käytön jälkeen, niin siihen ei muodostu kahvin tai mausteiden hajuisia pinttymiä. Erityisesti ruokatermos on syytä puhdistaa huolella heti käyttämisen jälkeen. Voit pestä pullon normaalisti astianpesuaineella, käyttämällä pulloharjaa saat sisäpinnan puhtaaksi. Mikäli pulloon on ehtinyt jo tarttua pinttynyt haju, sen saa pois esimerkiksi pesemällä pullon etikalla tai vaihtoehtoisesti konetiskiaineella. Käyttässäsi konetiskiainetta anna sen vaikuttaa Thermos-pullossa muutaman tunnin ajan tai yön yli, puhdista ja huuhtele pullo erityisen huolellisesti. Piken hoidettuna Thermos kestää retkestä toiseen ja on kumppaninasi niin vaelluksilla, uimarannalla kuin lomareissullakin. Yksinkertaiset teräspullot ovat huomaamattomia mutta silti minimalistisen tyylikkäitä. Lapsille on omia värikkäitä Thermos malleja. Tutustu tästä kaikkiin verkkokauppamme termospulloihin.