Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Timbuk2

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Timbuk2 -reput aktiiviseen elämään

Timbuk2 on kätevä reppu, joka olalla voit huoletta kiirehtiä päivän aktiviteetista toiseen varmistuen siitä, että kaikki tarvittava kulkee takuulla aina mukanasi! Tutustu laajaan valikoimaan erilaisia Timbukt2 laukkuja ja reppuja, jotka ihastuttavat käyttäjiään fiksulla monikäyttöisyydellään. Timbuk2 on tuotemerkki, jonka juuret juontavat San Franciscoon ja aina vuoteen 1989, kun merkin ikoninen lähettilaukku suunniteltiin. Tänä päivänä merkin valikoima on laajentunut merkittävästi, mutta kaikkia Timbuk2 reppuja ja laukkuja yhdistää kuitenkin alkuperäinen tavoite luoda käytössä kestäviä kasseja. Vaikka firman juuret ovatkin alun alkaen kaupunkilaisympäristössä, Timbukt2:n valikoimasta löytyvät reput sopivat erinomaisesti myöskin kaikkeein ulkoiluun ja retkeilyyn!

Legendaarista laatua ja klassista designia

Riippumatta siitä, minkä houkuttelevista Timbuk2-merkin laukuista valitset valikoimastamme, voit olla aina varma siitä, että niiden valmistuksessa on käytetty kestäviä ja pitkäikäisiä materiaaleja. Näitä materiaaleja myös etsitään ja kehitetään jatkuvasti parhaiden mahdollisten tuotteiden tarjoamiseksi. Valmistusprosessi on pyritty optimoimaan siten, että materiaalia joutuisi hävikkiin mahdollisimman vähän, mikä mahdollistaa myös erinomaisen hinta-laatusuhteen, kun kaikki materiaali käytetään mahdollisimman tehokkaasti. Valmistuksessa ei myöskään käytetä myrkyllisiä aineita tai prosesseja, jotta tuotteiden ympäristövaikutus pysyisi aina mahdollisimman matalana. Timbukt2 onkin yksi markkinoiden edelläkävijöistä mitä tulee ympäristöä kunnioittaviin ratkaisuihin ja tavoitteisiin. Tästä syystä merkin repun valitessasi voit olla hyvillä mielin ja puhtaammalla omatunnolla. Kaikki Timbukt2 laukkumallit ovat myös huolellisesti testattuja, jotta voidaan varmistua siitä, että reput kestävät varmasti aktiivistakin elämää! Vain tuotteet, jotka selviytyvät laajoista testeistä erinomaisesti, pääsevät lopulliseen mallistoon ja kuluttajien saataville.

Timbuk2:n suosituimpiin reppuihin kuuluvat esimerkiksi Timbuk2 Authority ja Timbuk2 Command -mallit, jotka molemmat sopivat erinomaisesti työkäyttöön – tilaviin reppuihin on nimittäin helppo pakata kaikki tarvittava, ja käytetyt materiaalit eivät myöskään hiosta selkää työmatkalla. Sisällä repuissa pysyvät turvassa niin läppäri kuin vaikkapa treenikamat, jos haluat matkata töihin pyörällä tai suunnata salille päivän päätteeksi. Ja jos sen sijaan etsitkin arkikäyttöön sopivaa reppua, joka ei hätkähdä vähästä, molemmat näistä malleista ovat loistava valinta. Muita erityisen suosittuja reppuja tältä merkiltä ovat sen valmistamat Timbuk2 Parker Pack ja Timbuk Tuck Pack, joiden mielenkiintoinen design erottuu massasta ja ilahduttaa käyttäjäänsä siten päivä toisensa jälkeen! Myös nämä reput sopivat niin kaupunkiin kuin metsäretkellekin. Juuri monikäyttöisyytensä sekä kestävyytensä ansiosta Timbukt2 reput ovat aina sekä ekologinen että taloudellinen valinta.

Heitä reppu selkään ja vietä päivä ulkoilmassa

Timbukt2 on reppu, jonka avulla kannat varusteesi luotettavasti paikasta toiseen, olipa jalkojesi alla sitten asfalttiviidakko tai juurakkoinen kinttupolku. Juuri siksi olemmekin valinneet heidän tuotteensa valikoimaamme. 30 päivän avokaupan ansiosta sinulla on kuukausi aikaa varmistua siitä, että olet tyytyväinen meiltä tilaamiisi tuotteisiin, ja tarjoamme sinulle tietenkin ilmaisen palautuksen, jos näin ei jostain syystä ole. Olemme kuitenkin melko vakuuttuneita siitä, että erittäin korkealaatuisesta valikoimastamme löydät uudet suosikkituotteesi!