Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Toko

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • keltainen
  • musta
  • värikäs

Kestävän kehityksen sertifikaatit

  • bluesign APPROVED 2

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Toko Plus Tekstiilipesuaine 1000ml
Toko Plus Tekstiilipesuaine 1000ml
Toko
Plus Tekstiilipesuaine 1000ml
OVH € 34,95 € 24,95
- 28 %
ALE
Toko Nordic Groove Pin Tappi
Toko Nordic Groove Pin Tappi
Toko
Nordic Groove Pin Tappi
OVH € 6,05 € 4,95
- 18 %
ALE
Toko Plus Tekstiilipesuaine 250ml
Toko Plus Tekstiilipesuaine 250ml
Toko
Plus Tekstiilipesuaine 250ml
OVH € 14,95 € 12,95
- 13 %
ALE
Toko Universal Adapteri Varten: Ski Vise World Cup
Toko Universal Adapteri Varten: Ski Vise World Cup
Toko
Universal Adapteri Varten: Ski Vise World Cup
OVH € 44,95 € 24,95
- 44 %
ALE

Toko vahat, voiteet ja kyllästeet ovat ulkoilmaihmisen paras apuri

Kunnolliset ulkoiluvaatteet ja retkeilyvarusteet ovat kaiken retkeilyn a ja o. Kun nämä puitteet ovat kunnossa, ulkoilmaan ja seikkailuille lähteminen on sekä huomattavasti mukavampaa että myös toimivampaa. Sen lisäksi, että hankkii retkeilyyn, vaellukseen, hiihtolajeihin tai ulkoiluun kestävät ja laadukkaat vaatteet ja varusteet, myös niiden hoidosta ja suojauksesta kannattaa huolehtia. Näihin tarpeisiin kiiruhtaa avuksi jo vuonna 1916 perustettu sveitsiläinen Toko, joka tunnetaan retkeily-, hiihto- ja laskettelupiireissä erinomaisista varusteita ja retkivaatteita suojaavista tuotteistaan, joita yritys valmistaa laajassa valikoimassaan. Toko valmistaa laadukkaat kyllästeaineet repuille, rinkoille, teltoille ja muille retkeilytarvikkeille. Sen kattavaan valikoimaan kuuluu myöskin erilaiset vahat ja suihkeet, joiden ansiosta retkeilyssä tarvittavat vaatteet ja varusteet pysyvät parempina pidempään ja kestävät erilaisia sääolosuhteita.
Yli satavuotisen historian omaava Toko valmistaa tuotteensa sveitsiläisellä huippulaadulla. Yrityksen tavoitteena on tarjota ulkolajien parissa viihtyville vahoja, hoitotuotteita ja työkaluja, jotka pitävät niin vaatteet, varusteet, kengät, sukset kuin lumilaudatkin uudenveroisina pidempään. Tavoitteinaan yritys pitää myös tarjota aina retkeilyyn ja hiihtolajeihin alansa parhaita ratkaisuja korkeimmalla mahdollisella toimivuudella sekä tinkimättömällä laadulla.

Vaatteiden ja varusteiden oikeaoppinen suojaus ja hoito on tuikitärkeää

Oikeanlainen vahaus ja voitelu saa sukset ja lumilaudat luistamaan paremmin, minkä lisäksi lajien turvallisuus kasvaa ja välineiden käyttöikä pidentyy. Vaatteiden ja varusteiden oikeaoppinen hoito, kuten pesu ja kyllästäminen, antaa puolestaan vaatteille ja varusteille hengittävyyttä sekä pitää ne mahdollisimman kuivina. Tämä vaikuttaa suoraan retkeilyn, ulkoilun tai urheilun mielekkyyteen ja toimivuuteen. Myöskin vaatteissa ja varusteissa niille saa pidemmän käyttöiän, kun niitä hoitaa oikein. Toko vastaa kaikkiin näihin tarpeisiin. Se on merkki, jonka laatuun ja pitkään ammattitaitoon voi luottaa.
Myös me Addnaturella olemme vakuuttuneita siitä, että ahkerasti ulkona liikkuvan kannattaa suojata laatuvarusteensa hyvin, varmistakseen niille sekä mahdollisimman pitkän käyttöiän että myöskin parhaimman toimivuuden. Tästä syystä löydätkin nyt valikoimastamme loistavat Toko tuotteet, kuten monet erilaiset vahat, kyllästeet ja suksivoiteet sekä erilaiset tarvikkeet kuten esimerkiksi ammattikäyttöön soveltuvan vahauslaitteen, kätevät suksien huoltotelineet sekä näppärästi mukana kulkevat korjauskynttilät.

Ammattimaista suojausta vaatteillesi ja varusteillesi Addnaturelta

Addnaturen vahojen, kyllästeiden ja muiden tarvikkeiden monipuolinen valikoima saa hiihdon, laskettelun, lumilautailun, ulkoilun, vaellukset ja retkeilyn entistä toimivammaksi vuodenajasta riippumatta. Kun tähän vielä yhdistetään tunnettu laatumerkki ja sen yli satavuotinen ammattitaito, tämän toimivampia ratkaisuja saa hakea! Tilaamalla Toko tuotteesi Addnaturen nettikaupasta säästät yli 99€ ostoksissa toimituskulut. Annamme myös tuotteillemme jopa 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden siltä varalta, ettei tuote olekaan sinulle mieluisa. Helppokäyttöisillä verkkosivuillamme opastamme ja autamme sinua löytämään itsellesi juuri oikeat tuotteet. Tilaaminen onnistuu helposti, vain muutamalla hiiren napsautuksella. Kurkkaa Addnaturen toimivaan Toko-tuotteiden valikoimaan jo tänään ja suojaa varusteesi tästä lähtien ammattimaisen varmasti!