Ylellistä mukavuutta | Tyylikkäät, pehmeät & lämpimät talvitakit
Pyöräkauppa netissä

Canoe, light grey/black

ID: 482932

€ 1.989,00 EUR
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
    • light grey/black
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.

Kuvaus

Triton advanced Canoe, light grey/black

The Triton Canoe combines the traditional form of the "Indian Canoe" with a modern underwater hull and excellent navigating characteristics.

The combination of a low keel drop and innovative body plan ensures good directional stability and good manoeuvrability. A special innovation are the midships with slightly raised gunwales. This ensures that there’s always sufficient distance from the water surface and that no water penetrates, even if the canoe is strongly anchored.

The air hoses integrated at the sides not only ensure the innovative shape of the underwater hull, but also sufficient buoyancy in the event that the canoe is filled with water. The canoe comes as standard in a two-person configuration, but can be equipped with an additional centre seat, making it a faithful companion for families with one or two small children. The possible payload of 330 kg is also completely sufficient for this use.

Like all Triton or Nortik boats, the Canoe is also stowed in a backpack and, with a weight of 25 kg, can be transported from the car or public transport to the place of use without any major problems due to the relieving hip belt. Accessories include seats specially designed for kneeling paddling, a closed-pore foam floor mat (recommended for whitewater use as the mat forms an additional buffer between skin and poles) and a centre seat.

Scope of delivery 
Packing backpack, Seats , Installed keel strips, Repair set

Optional accessories

Seats for kneeling paddling, Floor mat, Middle seat

Yksityiskohdat

  • Construction time approx. 20 min.

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Lifestyle/ulkoilu
Vene
Käyttötarkoitus: järvi, jokiVesistötyyppi: tyyniin vesiin, virtaaviin vesiin, voimakkaasti virtaaviin vesiin, rauhallisiin vesiin, kevyt aallokkoIstumapaikkojen määrä: 2Tyyppi: kanoottiRakenne: taitettava
Mitat
Enimmäislasti: 330 kgUlkomitat (P x L): 480 x 98Mitat pakattuna (P x L): 120 x 48 x 35
Paino (noin)
25 kg
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö: pack backpack, seats, installed keel strips, repair kit
Vuosimalli
2020
Tuotenumero
482932

Video

Asiakkaiden mielipiteet

4.7
3 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
1
5 Tähdet
2
Tyhjennä kaikki suodattimet
Triton advanced Canoe red/black 397897
Otto von Horst
kompakti rakentamisessa ja purkamisessa
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Vene on melko raskas ja raskas, 25 kg. Mutta olin sopeutunut ostokseni ja toistaiseksi se ei ole häirinnyt minua Touranfahrtin kanssa juna- ja linja-autoilla. Voit myös pukeutua pitemmälle selässäsi, mutta sinun pitäisi suunnitella tämä matkan suunnittelun aikana (olkapään ja kaulan alueen jännitteet ovat täysin mahdollisia). Materiaali tekee kuitenkin vahvan vaikutelman. Rakenne opetetaan nopeasti ja hajoaminen on vieläkin helpompaa. En ole koskaan pysäyttänyt aikaa, mutta se ei koskaan tuntenut, että tarvitsisit siihen ylimääräistä aikaa (lukuun ottamatta alkuperäistä asetusta, jos varmistat, että et tee mitään väärin). Molemmat ovat mahdollisia yksin ilman pidempiä ongelmia. Palkkien ja liitosten säännöllinen voitelu on itsestään selvää, jos pidät kanootista. Tämän pitäisi myös nopeuttaa rakentamista ja purkamista. kanootin pakkaus on toisaalta opittava, pussi ei saa venyä liian paljon pakkauksen aikana, jotta hihnat ovat vielä suljettuina hyvin. Kaksi on rakenne todella (kuka ihmettelee?) Parempi, koska sinulla on mahdollisuus rakentaa kanootin materiaaliystävällinen. Ärsyttävää on vähän, että sinun täytyy pumpata painemittarilla (pumppu ilman painemittaria toimitetaan, mutta ilmapatjat voidaan täyttää vain 0,1 barilla), verhoilu-matto ja istuimet polvilla varustetuille lapoille. Siksi teen itselleni paikan kolmannelle henkilölle. Yleisesti ottaen kuitenkin tuntuu, että selkäpuolen polvillaan ja käsivarsien liikkeellä on paljon helpompaa. Ostin kanootin myyntiin 1440 €, joten pumpun ostaminen ja polvilla varustetut melat eivät vahingoittaneet niin paljon. Rakennettu kanootti liikkuu hyvin ja sitä voidaan myös helposti hallita ja käyttää yksin. Kaiken kaikkiaan kiinteä ja nopea kanootti, jossa on reagoiva käsittely. Mahdollisuus ostaa lisävarusteita ja paino, mutta kaikkien pitäisi ajatella hyvin.
20.07.2019
Triton advanced Canoe, light grey/black light grey/black
Achim Zurmühl
suuri kanootti
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Mielestäni erittäin hyvä koko kierros kanootti. Rakennustyöt yksin, parempi kahdelle (30 min). Tilava ja riittävän hyvä hyötykuorma. Hyvä käsittely, matala kihara. Olen erittäin tyytyväinen.
27.09.2018
Triton advanced Canoe red/black 397897
Cricri et cbb
hyvää materiaalia
Käännetty Ranska Alkuperäiseen
Kesän jälkeen on koputti joet ja järvet, on päivä tai useita päiviä kanssa vakaa ja tehokas kanootti leirintävarusteiden kestävyys tasolla ja ikääntymisen mitään sanottavaa nyt kanootti making hyvin tehty, pieni piste, mittari pumpun ja maton myi olisi täydellinen.
28.08.2017

Äskettäin katsottu