Pyöräkauppa netissä
Löydä lahjat täältä | Aloita etsintä
TRONO – Istu mukavasti kaikkialla
TRONO on nuori ja innovatiivinen brändi, joka valmistaa kevyitä ja helposti pakattavia tuolia. Nämä saa täytettyä muutamassa sekunnissa ja ilman pumppua, tehden niistä varsin kätevät kaikenlaiseen käyttöön. Kaipaat tuolia allesi vaeltaessasi vuorilla, rentoutuessasi rannalla tai vain grillatessasi takapihallasi lämpimänä kesäiltana, TRONO-tuoli on helppo ja nopea ratkaisu. Kätevä tuote on saavuttanut nopeasti suosiota ja sitä myydään jo yli 40 maassa.

TRONO

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Värit

  • harmaa
  • vihreä
  • ruskea
  • sininen
  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
TRONO Chair, sininen
TRONO Chair, sininen sininen
TRONO
Chair, sininen
€ 71,95
TRONO Chair, vihreä
TRONO Chair, vihreä vihreä
TRONO
Chair, vihreä
€ 71,95
TRONO Chair, ruskea
TRONO Chair, ruskea ruskea
TRONO
Chair, ruskea
€ 71,95
TRONO Bottom Protector
TRONO Bottom Protector
TRONO
Bottom Protector
€ 13,95 € 12,95
TRONO Ground Peg
TRONO Ground Peg
TRONO
Ground Peg
€ 9,95
TRONO Cover, ruskea
TRONO Cover, ruskea ruskea
TRONO
Cover, ruskea
€ 18,95 € 12,95
- 32 %

Trono – uraauurtava yhdistelmä mukavuutta ja sporttisuutta

Innovatiivista muotoilua? Nykyaikainen ja nuorekas brändi? Yhdistelmä käytännöllisyyttä ja mukavuutta? Trono on tuotemerkki, jota voi kuvata monilla eri sanoilla. Tämä jatkuvasti uusia, jännittäviä ideoita etsivä ja kehittävä yritys singahti aikanaan suureen kuuluisuuteen retki-istuimensa ansiosta. Nopeasti kansainvälistä mainetta niittänyt retki-istuin ei kuitenkaan ole mikään tusinatuote: kyseessä on mahdollisesti markkinoiden kevyin, pienikokoisin ja mukavin retki-istuin, jonka uniikista designista on tullut sittemmin ihka oikea, erinomaisen suosittu tavaramerkki. Tutustu ja ihastu!

Näppärä ja pieni Trono retki-istuin sopii mukaan jokaiselle reissulle

Tronon ilmalla täytettävä tuoli on uskomattoman kevyt ja täyttyy nopeasti, vain muutamassa sekunnissa. Täydellisen valinnan reissun päälle siitä tekee kuitenkin erityisesti sen pieni koko: tyhjennettynä Trono retki-istuin vie tilaa vain yhden tabletin verran! Ei siis ole olemassa tekosyitä sille, miksei tämä ihanan mukava nojatuoli mahtuisi jatkossa matkaan mukaan joka kerta, sillä sen saa pakattua näppärästi vaikkapa auton ovilokeroon. Ja kukapa oikeastaan haluaisikaan keksiä syitä jättää Trono-tuolin kotiin, kun se kerran tekee telttailusta ja leirielämästä niin paljon mukavampaa!

Innovatiivisen, monikerroksisen nailonkankaan ansiosta Trono retki-istuin on pitkäikäinen ja helppohoitoinen kumppani. Vettä ja likaa hylkivä materiaali pitää nimittäin tuolin priimakunnossa myös kovemmassakin käytössä. Sen lisäksi tuolin irrotettavan suojakankaan voi pestä myöskin koneessa! Tuolissa on lisäksi maastoon kiinnitystä varten näppärät lenkit, joten tuolilla uskaltaa istua rennosti ilman pelkoa, että se kevyen rakenteensa vuoksi keikahtaisi nurin. Nappaa Trono-tuoli mukaan seuraavalle reissullesi, olipa sen kohteena sitten ranta, metsä tai vuorenhuippu, ja nauti uskomattoman rentouttavista hetkistä mukavasti istuen!

Kaikki varusteet mukavaan retkeilyyn kätevästi yhdestä osoitteesta

Trono-istuin tekee retkeilystä mukavampaa. Addnaturelta löydät myös monet muut retkeilyä helpottavat ja vaellusreissusta miellyttävämmän tekevät varusteet. Suosikkituotteidesi tilaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista, sillä parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota myös alan parasta asiakaspalvelua. Sen vuoksi tarjoammekin tilauksellesi 30 päivän avokaupan – siis kuukausi aikaa varmistua siitä, että olet 100% tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin – sekä ilmaiset palautukset. Tervetuloa retkeilyn maailmaan!