Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin
TYR – Ryminällä eteenpäin!
Tyr on norjalaisen mytologian taistelun jumala. Uima-asusuunnittelija Joseph DiLorenzon ja Olympia-mitalisti Steve Furnissin Huntington Beachillä perustama yritys taistelee hellittämättömästi valmistaakseen korkeimman laadun varusteita kaiken tasoisille. Amerikkalainen merkki valmistaa kestäviä ja uniikin näköisiä asuja ja varusteita.

TYR

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Koko

  • XL

Värit

  • oranssi
  • punainen
  • valkoinen
  • musta
  • värikäs

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
TYR Multi-Colored Silicone Korvatulpat Lapset, monivärinen
TYR Multi-Colored Silicone Korvatulpat Lapset, monivärinen monivärinen
TYR
Multi-Colored Silicone Korvatulpat Lapset, monivärinen
€ 5,05
TYR Special Ops 2.0 Goggles Polarized, valkoinen
TYR Special Ops 2.0 Goggles Polarized, valkoinen valkoinen
TYR
Special Ops 2.0 Goggles Polarized, valkoinen
OVH € 34,95 € 31,95
TYR Flotation Shirt Lapset, punainen/oranssi
TYR Flotation Shirt Lapset, punainen/oranssi punainen/oranssi
TYR
Flotation Shirt Lapset, punainen/oranssi
OVH € 34,95 € 27,95
- 20 %
TYR Solid Mini Bikinihousut Naiset, musta
TYR Solid Mini Bikinihousut Naiset, musta musta
TYR
Solid Mini Bikinihousut Naiset, musta
OVH € 24,95 € 22,95
  • Versiot: XL

TYR – uimapuvut ja muut uintivarusteet vaativalle urheilijalle

Amerikkalainen TYR tunnetaan kautta maailman kestävien ja kilpauintiin sopivien uimapukujen valmistajana. Uimareiden uimareille suunnittelemien uimapukujen tärkeimpänä ominaisuutena on alusta alkaen ollut loistava istuvuus ja toimivuus kaikenlaisissa uintilajeissa. Nimensä TYR on ottanut norjalaisesta mytologiasta, jossa Týr oli taistelun jumala: urhea, älykäs ja kilpailuhenkinen. Juuri samanlaisille ihmisille TYR-uintivarusteet ja -uimapuvut ovat suunnattu – heille, jotka haluavat olla parhaita eivätkä pelkää haasteita!

TYR-uima-asulla et voi mennä vikaan

Jatkuva kehitystyö ja uudet innovaatiot ovat TYRin kulmakiviä. Yksi merkin tunnetuimmista saavutuksista on TYR Aqua Shift™ -materiaali, kahden vuoden tutkimus- ja kehitystyön tulos. Yksinkertaisesti sanottuna, Aqua Shift™ -materiaalista valmistetuissa uima-asuissa on helpompi päästä nopeasti eteenpäin, sillä huippuluokan materiaali vähentää kitkaa uimarin ja veden välillä. TYR-uima-asut sopivat kilpailijoiden lisäksi myös harrastelijoille – korkealaatuiset, kestävät ja huippuunsa kehitetyt varusteet ovat oiva lisä kenen tahansa treenikassiin. Erityisen hyvin TYR-uimapuku sopii tietenkin tavoitteelliseen uimiseen, vaikka vauhti olisikin hitaampaa tai matkat lyhyempiä kuin kilpauimareilla. Ensiluokkaisten materiaalien ansiosta TYR-uima-asu pysyy erinomaisesti paikoillaan olematta kuitenkaan ikävän kireä – TYR on todella vakuuttanut niin meidät kuin monet aktiiviset urheilijatkin juuri erinomaisella istuvuudellaan ja leikkauksilla, jotka sopivat monille eri vartalotyypeille.

Uima-asujen lisäksi merkki on tullut tunnetuksi myös uintivarusteista. TYR-uimalasit ovat tunnettuja mukavuudesta sekä innovatiivisuudesta, ja esimerkiksi Techno Flex™ -uimalasisarjan mallit olivat ensimmäisiä täysin PVC-muovista valmistettuja uimalaseja ja mullistivat markkinat. TYR-tarvikkeiden sarjaan kuuluu lasien lisäksi myös esimerkiksi räpylät ja uimalakit. Paitsi että TYR-uimalakki suojaa hiuksia ja hiuspohjaa kuivumiselta, meressä uidessa kirkkaan värinen uimalakki on myös turvallinen valinta, sillä sen ansiosta esimerkiksi rantavahdin on helpompi nähdä sinut. Valikoimastamme löydät tietenkin myös merkin suositut reput. TYR-reppu on suunniteltu erityisesti märille varusteille, joten voit huoletta pakata sinne niin märät uikkarit kuin pyyhkeenkin.

Satojen tuotteiden valikoimastamme TYR-uimapukuja löydät niin villin värikkäät kuin hillitymmätkin uima-asut koko perheelle. Perinteisten naisten kokouimapukujen ja miesten uimahousujen lisäksi voit löytää valikoimasta myös TYR-bikinit lämpimille säille tai esimerkiksi lahkeelliset kokouimapuvut, jotka sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön tai vesiaktiviteetteihin viileämmässä ilmastossa. Ja tietenkin löydät valikoimasta myös eri ikäisten lasten TYR-uintitarvikkeet aina uimapuvuista uimalakkeihin!

Addnature on ulkoliikkujan unelmakauppa

Riippumatta siitä, suunnitteletko rentoa uintiretkeä vai treenaatko triathloniin, TYRin kattavasta ja korkealaatuisesta valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Löydettyäsi suosikkituotteesi, niiden tilaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Tarjoamme kaikille yli 99€ tilauksilla ilmaisen toimituksen ja kaikille tilauksille 30 päivän avokaupan sekä ilmaiset palautukset. Muistathan tutustua myös muihin verkkokauppamme tuotteisiin: runsaasta valikoimastamme löydät varusteet onnistuneisiin vaellusreissuihin, vaativiin vuorikiipeilymatkoihin sekä kaikenlaiseen ulkoliikuntaan!