Pyöräkauppa netissä
-15% Fjällrävenin varusteista* | Alennuskoodi: FJALLRAVEN15

Ulvang

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Ulvang teki villasta suositun materiaalin urheilijoiden ja ulkoilijoiden keskuudessa

Kattava valikoima Ulvang-vaatteita netistä Ulvang on norjalainen merkki, joka sai alkunsa norjalaisen hiihtäjän ja seikkailijan Vegard Ulvangin aloitteesta 1990-luvulla. Ulvang halusi tuottaa laadukkaampia asuja ulkoilijoille luonnonmukaisista materiaaleista. Kaikki lähti alun perin villasukista aikana, jolloin villa ei vielä ollut suosittu materiaali urheilijoiden tai ulkoilijoiden keskuudessa. Ulvang uskoi villasta olevan suurta hyötyä hengittävänä ja lämpimänä materiaalina ja näin yritys lanseerasikin Ulvang villasukat. Loppu on historiaa!

Ulvangista on tullut suosittu merkki ja ajan saatossa brändin tuotevalikoima on laajentunut villasukista mm. villapaitoihin ja alusvaatteisiin. Ulvang merinovilla on laadukasta villaa, jonka valmistuksessa ei ole käytetty mulesing-menetelmää. Monessa yrityksen valmistamassa tuotteessa on norjalaista lampaanvillaa. Ulvang on myös sitoutunut eettisiin toimintaperiaatteisiin, jotka tukevat mm. ihmisoikeuksia ja ympäristöystävällisyyttä. Kaikki brändin valmistamat tuotteet ovat 100-prosenttista villaa ja lisäksi ne ovat uskomattoman mukavia yllä. Kokeile vaikka!

Pidä itsesi lämpimänä ja tyylikkäänä Ulvangin laadukkaissa villatuotteissa

Valikoimastamme löytyy Ulvangin villapaitoja, käsineitä, päähineitä ja alusvaatteita. Ulvangin tuotteissa on ajaton design ja ne ovat uskomattoman mukavia yllä. Ulvang villapaita on hyvin suosittu ja syystäkin, sillä se päälläsi näytät todella hyvältä ja pysyt samalla lämpimänä. Villapaitamalleja on sekä naisille ja miehille, ja moni näistä malleista sopii yhtä hyvin molemmille. Esimerkiksi Ulvang Rav Välikerros on unisex-mallia ja se onkin itse asiassa juuri se ensimmäinen ja alkuperäinen Ulvang Rav -neule, josta on vuosien saatossa tullut monen suosikki. Ulvang villapaidat sopivat niin lenkille, ylle salitreenin jälkeen tai mukaviin koti-iltoihin. Mikäpä estäisi sinua pukemasta villapaitaa toimistoon, kun yhdistät sen kauluspaidan alle! Tiedäthän tunteen, kun vedät nopeasti vetoketjun kiinni ja kaulan ihoa jää ikävästi väliin? Ulvangin tuotteissa tätä pelkoa ei ole. Vetoketjullisissa villapaidoissa on nimittäin kaikissa mukavuutta lisäävät leukasuojat, jotta vetoketju ei pääse raapimaan kaulaa.

Ulvang käsineet lämmittävät tuiskussa ja tuulessa, mutta niitä voi hyvän lämmönsäätelykyvyn ansiosta käyttää myös leppeämmillä keleillä. Norjalaisten lampaiden laadukkaasta villasta valmistettu Ulvang päähine suojaa päätäsi viimalta ja pitää sinut tyylikkäänä läpi talven tuiskeen. Ulvang Rav alusvaatteet ovat erittäin joustavat ja ne ovat samaa materiaalia kuin villapaitakin. Nämä vaatteet ovat oikein lämpimät ja mukavat yllä. Niitä käytetäänkin skandinaavisissa pakkasissa farkkujen alla, ja jopa retkikuntien tutkimusretkillä. Tutustu ihmeessä Ulvangin tuotteisiin ja ihastu itsekin ihanan tuntuiseen villaan!

Addnaturesta löydät varusteet joka säähän ja harrastukseen

Me Addnaturella haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset varusteet säähän kuin säähän, harrastuksesta riippumatta. Astu sisään kattavaan ja monipuoliseen verkkokauppaamme ja tutustu laadukkaaseen valikoimaamme. Meillä voit valita useista eri maksuvaihtoehdoista ja toimitamme tuotteesi perille nopeasti. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu on meille kunnia-asia, joten ota ihmeessä yhteyttä, jos jokin askarruttaa sinua!