Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

USWE

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

  • S
  • M
  • L
  • XL

Värit

  • pinkki
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
USWE Outlander 2 Juomareppu, vaaleanpunainen
USWE Outlander 2 Juomareppu, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
USWE
Outlander 2 Juomareppu, vaaleanpunainen
€ 89,95
ALE
USWE Rush 8 MTB Juomaliivi, musta
USWE Rush 8 MTB Juomaliivi, musta musta
USWE
Rush 8 MTB Juomaliivi, musta
€ 149,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: SMLXL
USWE Hofter Rahavyö, musta
USWE Hofter Rahavyö, musta musta
USWE
Hofter Rahavyö, musta
OVH € 28,95 € 7,95
  • Versiot: XS
- 72 %
ALE
USWE Outlander 3 JR Juomareppu, musta
USWE Outlander 3 JR Juomareppu, musta musta
USWE
Outlander 3 JR Juomareppu, musta
€ 119,95
ilmainen toimitus

USWE – No Dancing Monkey

USWE on ruotsalainen brändi, joka on saanut alkunsa pakokaasun ja vauhdikkaiden lajien keskellä. Ruotsalaiset nuoret käyttivät kaiken vapaa-aikansa maastossa ajellen moottoripyörillä selässään reput, joihin pakattiin riittävästi nestettä ja evästä pitämään kuljettajien moottorit kulkemassa. Reput olivat kuitenkin aina tiellä, pomppivat mihin sattuu ja aiheuttivat turhaa päänvaivaa. No Dancing Monkey -slogan on USWEn vastine nesteytysrepuille, jotka mukailevat kantajansa liikkeitä erilaisissa aktiviteeteissa ja pitävät kantajansa nesteytettynä. Toisin sanoen kyseessä on kevyt tapa kantaa riittävä määrä tarpeellista juotavaa mukanaan. Kaikki reppujen myötäileviin ominaisuuksiin kehitetyt innovaatiot ovat heidän itsensä kehittämiä ja juontavat juurensa pitkään kokemukseen erilaisten ajoneuvojen kuljettajina. USWE Airborne 15 Harmaa Oranssi Juomareppu

Muista nesteytys

Nesteytyksen tärkeyttä ei voi vähätellä, sillä se on yksi isoimmista avaimista parempaan suoriutumiseen, oli kyseessä sitten juoksu, vaellus tai motocross. Ihmiskehon koostumus on 60–70-prosenttisesti nestettä, joten oikeaoppinen nesteytys vaikuttaa merkittävästi kehon toimintaan erilaisilla aikaväleillä. Kun saat riittävästi nestettä, kehosi toimii optimaalisemmin ja voit keskittyä itse suoritukseen. Tämä ja oikeaoppinen tapa kuljettaa nestettä mukanaan sen häiritsemättä liikkumista toimivat yhdessä USWEn upean tarinan synnyssä. Addnaturella on runsaasti erilaisia USWEn nesteytysreppuja valikoimassaan ja verkkokaupassamme pääsetkin kätevästi tutustumaan koko valikoimaan. Reppuja löytyy erikokoisia, värisiä ja muotoisia, joten jokaiselle varmasti löytyy sopivin versio kunkin tarpeen ja mieltymysten mukaisesti. Eri kokoisilla repuilla on eri nestetilavuus ja lisäksi reppuja on muotoiltu erilaisiin käyttötarkoituksiin sopiviksi. Lisäksi valikoimassamme on erilaisia juomapusseja, joiden ominaisuuksiin kuuluu muun muassa koon säätö nesteen määrän mukaan sekä puhdistusta helpottamaan. Juomapussit ovat lisäksi yhteensopivia erilaisten suodattimien kanssa. Nesteytysreppujen lisäksi kannattaa tutustua nesteytysliiveihin, jotka ovat ohuempi ja kevyempi versio itse repuista, jolloin saat nestettä kulkemaan kätevästi myös vaikka takin sisäpuolella. Addnaturen kattavasta valikoimasta löydät varmasti tuotteet, joilla saat nesteytyksen hoidettua.

Pidä huolta nesteytyksestäsi Addnaturen avulla

Addnaturen kattava valikoima sisältää runsaasti nesteytystuotteita, joista voit kätevästi valita itsellesi parhaiten sopivimmat vaihtoehdot. Valikoimamme sisältää lisäksi paljon muita tuotteita ulkoiluun, retkeilyyn ja vapaa-aikaan, joten saat yhdestä verkkokaupasta kaiken tarvitsemasi aktiiviseen elämäntapaan. Tutustu esimerkiksi vaatteisiin, jalkineisiin, asusteisiin ja varusteisiin. Ostokset saat tehtyä kätevästi suoraan verkossa: tutustu tuotteisiin, lisää tuotteet ostoskoriin, täytä tilaus- ja toimitustiedot ja tee tilaus. Toimitamme yli 99 euron tilaukset suoraan kotiisi tietyin rajoituksin. Addnaturella ostosten tekeminen on lisäksi turvallista, sillä saat kaikille ostoksillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, jonka avulla voit palauttaa tuotteet, jos et ole niihin täysin tyytyväinen. Jos et jostain syystä löydä etsimiäsi tuotteita tai sinulla on muuta kysyttävää verkkokaupastamme, voit olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, jossa asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. Tee rohkeasti kaikki tarvitsemasi ostokset kerralla ja saat kaiken yhdellä toimituksella kätevästi suoraan valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Nauti aktiivisesta elämäntyylistä oikeanlaisilla varusteilla ja muista nesteytys, niin suoriudut paremmin.